|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מעניין אותי לדעת מאיפה כל הבאדיבילדרים פה מקבלים מוטיבציה.
ועוד שאלה אם בחורות היו מתחילות איתכם תמיד לפני שהתחלתם להתאמן בכלל הייתם הולכים להתאמן?
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
את חושבת שאנחנו משקיעים רק בשביל הבנות? או אפילו בעיקר בשביל הבנות?
![]() |
![]() |
#3 |
הושעה
|
![]() גבר שלא אוהב ספורט או מוזיקה כבדה - יש לו בעיה בהפרשת הטסטוסטרון. זהו, אמרתי את זה סוף סוף.
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תלמד לקבל גם אחרים לא כולם אוהבים להזדיין 40 שעות במכון כושר ולא כולם אוהבים "רוק" יש אנשים אוהבים ג'ז ואני יכול לומר לך שהם מזיינים יותר ממה שאני ואתה נזיין כל החיים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
אני אוהב ספורט ומתעב רוק, ועדיין אין לי שום בעיות בהפרשת הטסטוסטרון. אפילו להיפך.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
תעשו ניסוי - תעמידו בן אדם כמו עומרי טורבו ליד אחד מהמתחרים בנולד לרקוד (לא שיש לי משהו נגד ריקודים) ותראו למי יש בעיות עם הטסטוסטרון ולמי לא.
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובקשר לנושא זה קורה לבנות יותר מאשר לבנים כי בדוגרי לא צריך להיות חתיך בשביל להשיג כוסיות למרות שזה מאוד עוזר.... אצל בנות זה קצת שונה... וקל לזהות את מי שמתאמן בגלל בנות הוא עושה חזה קצת בייספ ואולי כתפיים חחחח יש לי כזה חבר מאמן איזה שרירים שהוא רוצה לא נגע בגב בחיים חחחח וסנדרה הלוואי שיהיו עוד בנות כמוך ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() אני אישית אוהב להתאמן עם רוק, אבל באירובי הכי טוב טראנס
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
והודיה, מה קרה הפכת להיות פסיכולוגית של באדיבילדינג? אני התחלתי להתאמן אך ורק בגלל שראיתי WWE, סילבסטר סטאלון, ואן דאם, ווין דיזל, כמה חברים ..ורציתי גוף כמו שלהם חח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
לכן מגיעה להם כל טיפת הכזענות והקסנופוביה האפשרית בעולם הזה
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() דווקא אני רואה בזמן האחרון שבנות מתחילות לאהוב את הקטע הזה של השרירים וכו אבל הבעיה שהן רוצות אותך חטוב וזה בעיה
![]() אבל אני שם זין זה כיף ![]() אגב ליאו בתור אחד שכביכול מתעב את כל התרבות הזאת אתה מבין די הרבה ומוציא מושגים מהתחת. אגב אני היחדי שמוזיקה לא עושה לו את זה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() איתן חחחחח בידיוק כמוני :):):):)
חברה שלי גם לא נותנת לי לאכול :):):):) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אכלתי צלחת מפוצצת אורז עם 2 שניצלים גדולים+מלפפון והיא אכלה צלחת קטנה וצנועה עם קצת אורז וחצי שניצל, בסוף סיימתי לפניה :X עד היום היא אומרת לי כל פעם שאני אוכל לאכול לאט כי אני אשמין :X :):):):)
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם לך היא קורא שמן? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחח גם אני בדיוק כמוך.. לא יכול אין כמה שאמא שלי וכולם יגידו לי דיי תאכל לעט תהנה מהאוכל אין שום דבר לא עוזר אני בולע הכללל בזמן כל כך קצר חחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
הושעה
|
![]() או ספורט... יש נגיד את די בול שלא אוהב רוק אבל הוא ספורטאי מקצועי - והוא הדבר שבגברים. אגב, ג'אז זה גם אחלה. יש צפונבונים וערסים ששומעים פופ ולא מתקרבים לספורט שאולי מזיינים אבל הם יותר נקבות מהבחורות שאותם הם מזיינים
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() זה גם לא כל כך קשור לבנות ...
זה ס"כ תחום מאוד יפה רק חבל שלא כולם מתעניינים בו וגם זה יכול להביא בטחון לבן אדם אחרי שהוא קבל קצת מסה .או ההפך הוריד שומן אישית המוטיבציה שאני מקבל היא רק כשאני מסתכל על עצמי ולאיפה הגעתי ואז אחרי זה בא לי להמשיך ולא להפסיק מפחד שאני יאבד את זה שוב ; |
![]() |
![]() |