|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
חילוף חומרים??
:laugh:
![]() היא התנגדה בכל תוקף ואמרה לי לעשות את הדבר הבא:לשים במים רותחים את הפירות היבשיים האלו 5 שזיפים שחורים 3 משמשים תאנה מיובשת ותמר. להשאיר את זה כל הלילה ובבוקר לשתות את המים של זה. עכשיו זו אחלה רופאה (מרינה בי"ח 10 מי שמכיר) היא זקנה רוסיה כזו וזה נשמע די אמין היא אמרה שמיזה מכינים כדורים טבעיים. הבעיה שאני בתקופת חיטוב!! ויש פה מלא פירות יבשים ששמים עליהם מלא סוכר. האם זה ידפוק לי את התקופת חיטוב או ששוה לנסות? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בפירות יבשים הבעיה היחידה זה חומר משמר
ועגד משו - למה אתה צריך את זה כדי שיהיה לך חילוף חומרים מהיר בשביל החיטוב אז נגיד שזה עוזר (למררות שזה נשמע לי בולשיט) ועכשיו יהיה לך חילוף חומרים מהיר יותר אז מה עדיין סתם שתית קלוריות מיותרות (למרות שזה לא הרבה קלוריות וזה סתם זניח) שיהיה לך יום טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 |
מושעה
|
![]() :laugh: :laugh: איזה חזק!!!!!!!!!!מזל שאני משוחרר על רפואי ומקבל עכשיו טיפולים באזרחות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ואיי נשמע חירטוט רצח ..
עזוב את זה שהמרכיבים עצמם נשמעים דפוקים - איך היא זוכרת בעל פה כמויות ודברים כאלה של פאקינג משהו לחילוף חומרים מהיר - כמה אנשים כבר ביקשו ממנה את זה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מושעה
|
![]() חחח היא סתם זרקה עליו חירטוט העיקר שיעזוב אותה..וירגיש פסיכולוגית שזה יעזור לו :cry_1:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() היא ממש זקנה כזו וזה לא הפעם הראשונה שהיא מציעה תרופות סבתא...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
עדיף לך תתלונן לה על אסטמה,אולי תקבל משהו טוב יותר
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אשכרה .. טוב מה זה משנה ? שינסה - גם אם זה לא באמת יעזור, הוא לפחות יחשוב שכן וזה כבר משו
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מושעה
|
![]() תגיד לה שתצע לפנסייה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איזה חזק |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זה מתכון לריבה
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל פעם שאתה אוכל תשתה 2 כוסות מים קפואים לדעתי זה עוזר.. אה וגם מים קפואים גורמים לגוף לשרוף קלוריות כשהגוף מנסה לחמם אותם.. זה גם למה מי שיוצא מהמים הקרים כ"כ רעב פתאום, הגוף שלו שרף קלוריות כשהוא יצא מטמפרטורה אחת לאחרת..
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אחי נראה לי שהיא מחרטטת אותך חבל על הזמן... :):):):) אבל לך תדע מה הזקנה יודעת...
איזה רופא זקן אמר לי פעם לאכול שיבולת שועל בשביל להרזות חחחחח עזבו שטויות רק אימונים עוזרים לגוף לפתח ולאזן את עצמו... ולגבי אוכל פשוט לאכול את כל אבות המזון וכמה שפחות חד סוכר והכל יהיה סבבה =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
![]() טוב אנ עדיין ממליץ להתלונן על אסטמה
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() רק שתדעו שהתרופה הזו ממש טובה
היא גורמת לך ללכת לשירותים 5 פעמים ביום חח גם אמא שלי אמרה לי את זה ואחי.. אבל אחי לא צריך הוא במילא 5 פעמים ביום בשירותים בלי זה.. ולמי שלא הבין בציניות אמרתי שזה טוב אבל זה באמת גורם לך להיות הרבה בשירותים חח לא יודע למה |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() יש הבדל בין תפקוד מערכת העיכול לבין חילוף החומרים. כמות הפעמים שאתה מבלה בשירותיפ לא קשורה ולא מעידה על חילוף החומרים שלך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() למה לזרז את חילוף החומרים הלוואי עלי חילוף חומרים איטי ככה לא צריך לדחוף כל כך הרבה אוכל
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אני חשוב שהיא רצתה שתשלשל על הבוקר זה הכוונה שלה... ולא שיהיה לך הגברה בשריפת הקלוריות...
|
![]() |
![]() |