|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ראיתי את זה עכשיו זה באמת עצוב..
![]() http://www.youtube.com/watch?v=dxoo1o6-EOM הם באמת גיבורים אחד אחד עריכה: יש לי הרגשה שהסרטון לא עובד.. \= |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שימו לב לתגובות פשוט מזעזע
![]() |
#3 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() כוסעמא של כל הערבים שהגיבו שמה
וגם של השמאלאנים מהעולם. אני עוד איהיה מהנדס שדה ואפוצץ לאמא (הרחם הערבי המפורסם ע"ש ערפאת)שלהם את הבית.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תקראו את ההודעה הרביעית שם של הערבי הנאצי הבן של זונה הזה הייתי יורה בו ובכל המשפחה המקוללת שלו עם היה לי הזדמנות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז אני הולך ככה ליוטיוב לבדוק את זה, פתאום רואה סרטון של איזה זקן אמריקאי. אני רואה אותו מתיישב, ומתחיל לספר: "חברים, לא מזמן התרחש בפלשתינה שינוי היסטורי. הפת"ח, ממשלת הבובות של ישראל בעזה, סוף-סוף הודחה ע"י בחירי הפלשתינים, החמאס. זהו אירוע רב-משמעות, שמסמל את תחילת הסוף לכיבוש הישראלי, והשלטת דמוקרטיה בפלשתין." ![]() זאת הייתה ההבעה שלי כשראיתי את זה. לחצתי על סטופ, אין עוד טעם להמשיך. כזה בולשיט עוד לא שמעתי מימי. זה הייה הרגע הסופי, שבו הבנתי מה המשמעות של לחיות בעולם דמיוני. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() בואו נפגין טיפה בגרות ובמקום להיתרכז בצרות עין ושנאה ,נוקיר את האנשים היקרים שמתו בחרוף נפש בשבילנו
אנחנו יכולים להפוך השירשור הזה לעוד נושא שיאלץ להיסגר בגלל שאנשים לא יודע להישתלט על עצמם או שאנחנו יכולים לקחת קצת יותר מעצמנו ,להיתאפק שניה עם הקללות ,ולהיתרכז בלכבד את הגיבורים האמיתיים היחידים שנשארו לנו. ובנימה פטריוטית משהו deat smiles to everyone ,the israeli army smiles back.
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מאוד עצוב אבל מה שאף יותר עצוב זה התגובות של האנשים שם. פשוט אין לי מילים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל ראשי
|
![]() יותר עצוב מזה זה הצביעות שלמרות שזה יהיה שרשור גדול וכולם יצדיעו לנופלים עדיין 1 מכל 4 אנשים פה בפורום ישתמט מהצבא.
אני אישית חושב שמה שהתקשורת עשתה לנו עם כל התמונות האלה של חיילים בוכים רק הסב לנו הרבה מאוד נזק במלחמה הפסיכולוגית נגדם. יש דרכים אחרות להראות כאב ולהוקיר את החיילים הנפלאים האלה שהגנו עלינו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה באמצע שדה קרב שבוע שלם לא מביאים לך אוכל שתיייה לא דואגים לך מצידם שתתחפר באיזה בור עד סוף המלחמה. לא אכפת להם ממך אתה מרגיש כאילו אתה מנוצל כנ"ל התנאים שאתה מקבל זה תנאי זנות , אז בוא תסביר לי למה כן ללכת ליחידה קרבית חוץ מ"תרומה למדינה" אין פה שום תמורה ועזוב תמורה מילא תמורה היחס המגעיל והמזלזל שהם כאילו חושבים "טוב נו יש לנו הרבה לא נורא" ככה זו המחשבה שחייל בקרבי חושב על הממונים עליו. והזמן יעבור ויהיו יותר משתמשטים עד שלא ישנו את חוקי המשחק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() לא חשבתי על זה, אבל מה שיוגי כתב בחלק השני של ההודעה די נשמע הגיוני. ולא קשור אבל התקשורת בכלל התחרפנה. במלחמה לבנון השנייה, הם חשבו רק על הרייטינג שלהם, כל קטיושה שנפלה הם סיקרו ואמרו בפירוט היכן נפלה, אשכרה נתנו לחיזבאללה לדעת לאן צריך לכוון.
צנזורה זה כניראה הפתרון. יש אולי ביצוע של השיר הזה ע"י זמר אחר?
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() סרטון מעולה..
אבל לא צריך לתת לו שם בעברית, צריך לתת לו שם מעניין באנגלית תוך כדי כתוביות/קול שרץ ברקע.. יש למישהו פה תמונות/סירטונים קשים?.. פגיעות קטיושות, תמונות של פיגועים, של גופות, כל מה שקשור לדברים שהערבים/הטרוריזם גרם.. אני אומר-להתחיל להכין סירטונים ולצאת למתקפת נגד במדיה(יוטיוב בשבילנו), נמאס כבר כשמכפישים את השם שלנו.. הגיע הזמן להשיב מלחמה, וכשאני יאסוף מספיק חומר אני מתכוון לעבוד על זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() וואי אני על סף דמעות, אם עכשיו היה לי ספקות לגביי רצוני להתגיס לקרבי הן נעלמו, עכשיו אני יודע שאני אעשה כל מה שביכולתי על מנת להתגייס לקרבי ותרום למדינה(למרות שלא בטוח שזה יהיה קל מכיוון שיש לי מספר בעייות רפואיות שיכולת להוריד לי פרפופיל)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() זאת אחת הבעיות במדינה שלנו שהתיקשורת מפרסמת חיילים בוכים מראים את החולשות שלנו לכול העולם
שלא תבינו אותי לא נכון כואב לי פה על כל חייל וחייל !! אני רק מקווה שאני יוכל לתת את המקסימום בשרות שלי אתם יודעים הרבה פעמים אני שומע חרא ללכת לקרבי ודווקא זה די נכון אח שלי עוד מעט מישתחרר מהבצבאוהוא יוצא יחדה מובחרת ורק זיין מקבל מראשי המדינה ומהמפקדיםש לה אז יופי יש לי תרוץ למה לא ללכת לקרבי אבל אני מיתגייס לא בשביל אולמרט אני לא מיתגייס בשביל כל הבני זונות למעלה שאפילו לא כיבדו את המשפחות בביקור נחומים אני מיתגייס בשביל כל אותם נפגעי פעולת טרור כל אותם תינוקות שלעולם לא יעשו בר מצווה כל אותם הורים שלעולם לא יהיו להם יותר ילדים בשבילם אני מיתגייס כל פעם שעולה איזה מחשב למה להיתגייס איזה זיין זה וכו אני תמיד ניזכר באותם ילדים שלא יראו עוד את ההורים שלהם באותם הורים שלא יראו את הילדים שלהם מחיכים יותר בשביל זה אני מיתגייס בשביל העם שלנו תמיד קל לא להיתגייס ולא לתת מעצמך אבל תיזכרו יש לנו רק מדינה אחת רק עם אחד וגם הוא קטן אנחנו מחויבים להיתגייס ולהילחם למען המדינה שלנו ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אני מפחדת להכנס ולקרוא תתגובות של השמאלנים והערבים.
מהערבים אין לי מה לצפות.. אבל מהשמאלנים והרדיקלים..בא לי לעשות להם המתת חסד..
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() נקווה שהמדינה המחורבנת הזאת תשנה את היחס שלה לחיילים הקרביים
ובמקום להתייחס אליהם כמו לזבל הם יתייחסו אליהם כמו שמגיע להם. הבחורים האלה פותחים ת'תחת כדי לשמור עלינו ושאף אחד לא יפגע או יהרג ובכל זאת לא מעריכים אותם כמו שמגיע להם. גועל נפש של ממשלה בושה וחרפה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ראיתי את הסרט הזה הרבה פעמיים ..וכל פעם עוברת לי צמרמורת יותר חזקה מרק לחשוב שיש אנשים כמוך בשטח שמנסים להגן עליך
|
![]() |
![]() |