|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() http://news.walla.co.il/?w=/1/1144762
האידיוט הזה ושאר חברי הכנסת הערבים מעצבנים אותי עם היציאות שהם מביאים כל פעם אבל עוד יותר מרגיז אותי שלא משנה מה הם אומרים או עושים עדיין משאירים אותם בכנסת, והם עדיין אוכלים וחיים על חשבוני
![]() |
#2 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() הדמוקרטיה יורה לעצמה ברגל
![]() |
#3 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() להעיף את המנייאק לכלא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איך אחרי דבר כזה הבנאדם נשאר חבר כנסת זה כבר התבטאות נגד המדינה אני אומר בואו ניקח את השלטון בכוח ונעשה פה משטר פאשיסטי :):):):) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מדינת ישראל יורה לעצמה ברגל אני לא מבין כמה מטומטם צריך להיות כדי לתת אשכרה לסוכן של אויב להיות חבר כנסת (בשארה) אני לא אתפלא אם גם טיבי העביר מידע מודיעיני רגיש לאויבינו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני דוגל בטרנספר-הערבים האלה לא צריכים להיות פה בכלל..
![]() |
#9 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() אני בעד סטאלין יהודי
צריך לייצר אחד יתחיל להוריד ערבים כמו זבובים |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() בקיצור הצבעתם עבור כל מה ששמאלה מליכוד(כולל)? זה מה שקיבלתם.
ערבים פושעים בארץ פי 3 מיהודים (לפי סטטיסטיקה של המשטרה , וזה גם עם כל הפרוטקשנים נגב שמעלימים להם עין ככה שאני אומר שפי 4 או 5) ואתם יודעים במה הם מצדיקים את זה? נחשו.
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() חובה פשוט לשלול לו את האזרחות על בגידה, וזו עוד הקלה בעונש.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() צריך לקבור את האוכל חינם הכפוי טובה הזה חי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כן כן ....
עוד שלב של ניסיון ההשתלטות שלהם על המדינה... על תראו אותם הנבלות חכמים כשאתם הולכים לצבא וקורעים תתחת הם הולכים ללמוד באונברסיטה , ושלא תחשבו שהלמידה מקנה להם כלים נגד הקיצוניות .!! ההפך הקיצוניות שלהם מקבלת לגיטימציה כי הם הופכים לדוגמא להמון ! והשמאל ? השמאל אוהב את זה , כי ככה הם נראים הומנים ושווי זכויות כלפי העולם הרי לא אכפת להם מהעם הם אגואיסטים דואגים רק לעצמם שהעולם יראה אותם כחסידים, וכצדיקים ..... זה המשך ברור לאשכול שפתחתי !! לפני יום מי שעוד לא ראה כדי שיראה http://www.israelbody.com/showthread.php?t=26083
![]() |
#14 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לדעתי,טיבי חש פריבילגיה מסויימת,הוא גורס שמדינת ישראל שייכת לערבים עוד מימי קדם אבל בעצם מדינת ישראל תמיד הייתה כבושה!!! קודם בידי הטורקים אחר כך בידי הבריטים ולאחר מכן ליהודים והערבים בעצם הם תמיד היו ה" העם תחת הכיבוש"לכן הם מרגישים נחותים,אבל מה שמעניין פה זה שהוא מאשים בעצם את היהודים במצב העכשווי ובמה שקורה בעזה???הרי מה הוא מצפה אנחנו במלחמה והחזק מנצח.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() מה אתה מצפה מרדיקל בתחפושת של איש שלום ?
אות ודבר עפראת (ימח שמו) קיבל פרס נובל לשלום וראינו מה הוא עשה בשביל השלום! כל התחפושות שלהם בסוף יורדות וכולם מתגלים כחיות אדם שמאמינים בצדדים האפלים ביותר בדת הוא רדיקלי ושלא יעבדו עליכם חח בזמן האחרון נהייתי ממש כאהנה חי אבל תאמת זה מהלב כי נשבר לי מהם כבר
![]() |
#16 |
חבר ותיק
|
![]() טיבי יכול לקפוץ לי
אני רק מקווה שממשל בוש יעוף מארה"ב לפני שהם יכפו על ישראל נסיגות נוספות כדי להראות טוב ( כמו קרטר הבאן ז*** שהיה הנשיא הגרוע ביותר במאה ה20 וזכור רק בגלל שהוא כפה על ישראל להחזיר את סיני כאילו עוד איש זכויות אדם ושלום , ימח שמו מאניוק) נ.ב אני אומר שבבחירות הבאות אפשר יהיה לעשות קואליצית ימין בלי ליכוד אפילו , אתם חושבים שאני צודק?
![]() |
#17 |
|
![]() לא אחי ...
הליכוד למרות שהוא לא שיא האידיאולוגיה הוא בעל מספר המנדטים המשמעותי ביותר ... אבל הליכוד לפחות לא עיוור למה שמתרחש אם הוא גם כזה , תצטרך להיות מהפכה ביום מן הימים !!!
![]() |
#18 |
חבר ותיק
|
![]() לישראל ביתינו יש מנדט אחד פחות מהליכוד נכון לעכשיו.
קיצר נראה , אם פייגלין ח"כ אפשר עוד לסמוך עליהם איכשהוא. הכי טוב שתהייה קואליציה כזאת: ישראל ביתנו , איחוד לאומי מפד"ל , ליכוד + מפלגות אד הוק מרכז\ימין (רק לא ש"ס צריך שבוחרי ש"ס ינטשו אותה לטובת האיחוד הלאומי סוף סוף ולא הם לא החרדים החרדים בוחרים באגודה ויהדות התורה) אפשר אולי לנסות לטהר את העבודה משמאלאנות מדינית ושחיתות (ומאופיר פיניס) ולהפוך אותה למפלגת מרכז... אולי... או לפחות לקחת מהם את מימ"ד
![]() |
#19 |
|
![]() ש''ס הם כאלה נחשים ...
לא בגלל שהם דוסים בגלל שהם משחקים אותה דתיים והם שיתפו פעולה עם כל הפעולות הכי שמאלניות שאפילו מפלגות ערביות לא עשו
![]() |
#20 |
חבר ותיק
|
![]() בידיוק. וגם שהם מוציאים חוקים דיי מפגרים כמו הצנזורה וכו' שלא תורמים לשום דבר שקשור לביסוס היהדות בארץ.
תבינו בשביל שיהיו עכשיו בחירות צריך שישראל ביתנו תפרוש(אגב לא כדאי שהיא תפרוש לבד בגלל שרק בגלל שהיא בקואליציה בינתיים עברה חקיקה ימנית רבה כמו חוק קק"ל) צריך שאו שס או העבודה או קדימה יפרשו , (גיל לא רלוונטיים עם 7 מנדטים כי אז תהיה קואליציה צרה עם מנדט אחד) והסיכוי הכי טוב זה להמר על ש"ס , לאיים עליהם לפרוש אחרת הם לא יקבלו שום תקציבים בבחירות הבאות ולא כלום , אם הם יפרשו, זהו מלחמה. (איך בא לי לעשות קריקטורה על הנושא כשרק יגיעו בחירות)