ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 28-07-07, 18:46   #1
Mo$h!ko
חבר פעיל

ברירת מחדל תרגילי חזה ושרירי בטן

שלום,אני בן 13.
בעבר הייתי בעודף משקל,ירדתי ועכשיו אני מעוניין לחטב את החזה ואת שרירי הבטן(שרירי הידיים מחוטבים ואני ממשיב לחטב אותם..גב בהמשך.)

מישהו יכול להמליץ לי על תרגילים טובים?מכיוון שאני מתחיל אשמח אם מישהו יוכל להסביר איך עושים אותם או תמונה של התרגיל.

ודרך מהירה יותר לחטב את החזה ושרירי הבטן.

אם מישהו יוכל לכתוב לי מה לאכול כדי לפתח שרירים מהר יותר אשמח.

תודה רבה רבה רבה,מושיקו.
Mo$h!ko מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-07-07, 19:18   #2
slim shady
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלslim shady

שלח הודעה דרך MSN אל slim shady

טוב.... קדום כל ברוך הבא לפורום מס' אחת בארץ לפיתוח גוף!!!
1. אין דבר כזה לחטב שריר או איזור מסויים בגוף בצורה משמעותית יש לחטב את כל הגוף ע"י הורדה של אחוז השומן שנמצא בגוף בצורה כזאת אתה מוריד את כמו השומן בגוף באופן כללי ולא במקום מסויים... התהליך הזה נקרא חיטוב ואני ממליץ לקרוא לגביו כאן
2. תרגילים טובים אתה "מוצא" בתוכנית אימונים מסודרת שבונה לך בעל מיקצוע או אדם בעל ניסיון או ידע בתחום. אתה יכול למצוא תוכניות אימונים שונות פה ופה התוכנית שלך צריכה להתאים למטרה שלך כרגע ולותק שלך בתחום...
3. אחרי שבחרת תוכנית שנראית לך טובה (אנחנו פה הפורום יכולים לעזור לך לשפר אותה או להחליף אותה אם תרצה) את הביצוע של התרגילים אתה יכול למצוא פה או פה בלחיצה על השריר שאותו התרגיל מפתח...
אם יש לך מספיק ידע אתה יכול גם לבנות לעצמך תוכנית לבד.
4. דיברת על זה שאתה רוצה לפתח את השריר- לצבור מאסה ודיברת בו זמנית על "לחטב" זה שתיי דברים שלא כל כך הולכים ביחד קודם עושים עלייה במאסת השריר ואז מחטבים ומורידים את אחוז השומן שהצטבר בתקופת העלייה... (אתה יכול לקרוא על עלייה במאסה פה) העלייה במאסה מתבססת כמו החיטוב על שינויי באוכל שאתה אוכל כמו שאתה יכול להבין מהלינקים שנתתי לך פה..

אני מקווה שהבנת אם לא תמיד אתה יכול לחפש פה ולמצוא את התשובה לשאלה שלך..
אם יש לך עוד שאלות אל תהסס לשאול (אבל חשוב אח שלי שתריץ חיפוש ואל תתעצל לחפש אם באתר הראשי ואם פה בפורום את השתובה לשאלה שלך כי כמוך יש מאות שבאים לפה ושואלים את אותה שאלה כל יום )

בהצלחה אח שלי..

ד"א היום אני סבלני מתמיד... =)חחח
slim shady מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-07-07, 20:27   #3
Logout
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום

ציטוט:
פורסם במקור על ידי slim shady
טוב.... קדום כל ברוך הבא לפורום מס' אחת בארץ לפיתוח גוף!!!
1. אין דבר כזה לחטב שריר או איזור מסויים בגוף בצורה משמעותית יש לחטב את כל הגוף ע"י הורדה של אחוז השומן שנמצא בגוף בצורה כזאת אתה מוריד את כמו השומן בגוף באופן כללי ולא במקום מסויים... התהליך הזה נקרא חיטוב ואני ממליץ לקרוא לגביו כאן
2. תרגילים טובים אתה "מוצא" בתוכנית אימונים מסודרת שבונה לך בעל מיקצוע או אדם בעל ניסיון או ידע בתחום. אתה יכול למצוא תוכניות אימונים שונות פה ופה התוכנית שלך צריכה להתאים למטרה שלך כרגע ולותק שלך בתחום...
3. אחרי שבחרת תוכנית שנראית לך טובה (אנחנו פה הפורום יכולים לעזור לך לשפר אותה או להחליף אותה אם תרצה) את הביצוע של התרגילים אתה יכול למצוא פה או פה בלחיצה על השריר שאותו התרגיל מפתח...
אם יש לך מספיק ידע אתה יכול גם לבנות לעצמך תוכנית לבד.
4. דיברת על זה שאתה רוצה לפתח את השריר- לצבור מאסה ודיברת בו זמנית על "לחטב" זה שתיי דברים שלא כל כך הולכים ביחד קודם עושים עלייה במאסת השריר ואז מחטבים ומורידים את אחוז השומן שהצטבר בתקופת העלייה... (אתה יכול לקרוא על עלייה במאסה פה) העלייה במאסה מתבססת כמו החיטוב על שינויי באוכל שאתה אוכל כמו שאתה יכול להבין מהלינקים שנתתי לך פה..

אני מקווה שהבנת אם לא תמיד אתה יכול לחפש פה ולמצוא את התשובה לשאלה שלך..
אם יש לך עוד שאלות אל תהסס לשאול (אבל חשוב אח שלי שתריץ חיפוש ואל תתעצל לחפש אם באתר הראשי ואם פה בפורום את השתובה לשאלה שלך כי כמוך יש מאות שבאים לפה ושואלים את אותה שאלה כל יום )

בהצלחה אח שלי..

ד"א היום אני סבלני מתמיד... =)חחח
כח הכבוד!!! איזה השקעה...! ככה צריך! מנוניטין!!!
Logout מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-07-07, 21:21   #4
trx--->sus

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Logout
כח הכבוד!!! איזה השקעה...! ככה צריך! מנוניטין!!!
כנ"ל
trx--->sus מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-07-07, 22:01   #5
Amit
מושעה

כללי:: X
עוסק ב:: X

ציטוט:
פורסם במקור על ידי trx--->sus
כנ"ל
מוניטין שלילי אם כבר הוא רק מעודד את הנוב ועוד אנשים מסוגו לשאול את אותם השאלות אבל כבר עברנו את השלב הזה
Amit מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-07-07, 22:18   #6
Mo$h!ko
חבר פעיל

אוקי..נניח שהבנתי בקושי חצי ממה שאמרתם..

ראיתי את התרגילים באתר..אני אבצע אותם.
ישן 28-07-07, 22:29   #7
Mo$h!ko
חבר פעיל

מה הקטע בלעלות במסה!?

Wtf!? אני ירדתי כ-20 ק"ג..ועכשיו אתם אומרים לעלות?!
הרי צריך לרזות,להוריד את השומנים ואז לפתח שרירים.
נכון ? ופיתוח שרירים זה חיטוב , לא ?
ישן 28-07-07, 22:35   #8
slim shady

הסמל האישי שלslim shady

שלח הודעה דרך MSN אל slim shady

בוא אני יסביר לך.. תשכח שנייה את כל מה שאתה "יודע" עד עכשיו...
יש שתיי תקופות בחיייו של באדיבילדר ממוצע "עלייה במאסה" ו"חיטוב"
בתקופת העלייה במאסה הוא צובר מאסת שריר... הרבה מאסת שריר- מפתח שרירים כמו שאתה אומר... בשביל לעלות כל כך הרבה במאסת השריר הוא אוכל הרבה ומהכל אז יחד עם כל השרירים שהוא מפתח הוא צובר גם כמה קילוגרמים של שומן... (תלוי ב"לכלוך" של העלייה) אחרי שהוא מסיים את תקופת העלייה הוא עובר לתקופה שנקראת חיטוב שבא הוא משתדל לשמור את כל מאסת השרירים שצבר ומוריד את כל השומן שצבר ככה שבסוף שתיי התקופות האלו הוא מסיים עם שרירים מפותחים- מאסת שריר ומעט שומן...
כשאנחנו אומרים לך לעלות אנחנו מתכוונים שתעשה עלייה במאסה= תעלה במאסת השרירים בגוף שלך= תפתח את השריר.. אחרי שתגיע למסה מכובדת תחטב= תוריד את השומן שצברת בעלייה...

עריכה:
אני משער שלא קראת את הלינקים שנתתי לך בהתחלה... אל תתעצל ותלך לקרוא מה רשום שמה תאמין לי תבין הכי טוב..
slim shady מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-07-07, 22:44   #9
Mo$h!ko
חבר פעיל

קראתי.

מוזר..אני פשוט עושה את התרגילים..ונותן לעצמי שנה
תגובה