|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שכל אחד ירשום את שלו? לדעתי זה יכול לפתח את המודעות של אנשים לזה שהם צריכים להחליף תרגילים ויביא להם יותר אופציות לתרגילים טובים. (גם אני צריך?
![]() אז שלי, התרגילים שאחריהם אני מרגיש את אותם שרירים באמת עייפים: גב: חתירה במכונה. חזה: לחיצת חזה עם דאמבלים . רגליים: לג פרס. בייספס: כפיפות מרפקים עם מוט דאבליו. טרייספס: לחיצה צרפתית. כתפיים: הרחקה לצדדים. (בתור ברירת מחדל, תאמת אין ממש תרגיל שממש הורג לי את הכתף) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() גב- בנט אובר רואז
חזה- לחיצת חזה רגליים- סקוואט\דדליפט בייספס- קורלס עם מוט ישר טרייספס-close grip bench או כל סוג של EXTENSION כתפיים-מילטרי פרס |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() תרגילים אהובים:
גב: כמעט הכל חזה: כלום כתפיים: פוש-פרס רגליים: כלום, אולי קצת לג פרס רחב אבל לא ממש אהוב בייספס: כפיפות מוט אולימפי בעמידה טרייספס: פשיטה מאוחרי הראש עם מוט W |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() גב: פולי עליון אחיזות שונות
חזה: בנץ' פרס ללא זווית כתפיים: לחיצת כתפיים בישיבה במוט מאחורי העורף טרפזים: שראג האמס: קרל בשכיבה קוואדס: סקוואט תאומים: לחיצה במכונה בשכיבה 45 מעלות ביי: כפיפה מוט ישר טריי: צרפתית.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() גב: מתח(!!!), בנט אובר רוז
חזה: שכיבות שמיכה יד אחת עם משקל. כתפיים+טרפזים+גב תחתון+המאס+יד אחורית: Clean & Press. רגליים: סקווט בייספס: כפיפות מרפקים
![]() |
#6 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ארבע ראשי: סקוואט
האמס: סטיף דד ליפט חזה: בנץ' פרס מוט\דאמבלים, בנץ' בשיפוע חיובי עם דאמבלים גב: פולי עליון צר, בנת אובר רוז עם מוט כתפיים: שום דבר כתף אחורית: חתירה בtbar ידיים בגובה כתפיים (אחיזה רחבה מאוד) (לצוואר) טרייספס: פשיטות כנגד פולי(מוט V), בייספס: כפיפות מרפקים כנגד פולי בשכיבה על הגב(מכונת חתירה), כפיפות עם מוט W בטן: כפיפות בטן כנגד פולי עליון (על הברכיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() גב: מתח+חתירה
חזה: לחיצת חזה עם דאמבלים רגליים: סקוואט בייספס: כפיפות מרפקים טריספס: לא יודע איך קוראים לזה אבלעם המשקולות מאחוריי הראש... כתפיים: הרחקה לצדדים |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() גב: חתירה בפולי תחתון או משהו כזה
חזה: לחיצת חזה במוט ייייייייייההההההה בייספס: כפיפות במוט W טרייספס: לחיצה צרפתית / בכבלים רגליים: כלום, אולי קצת סקוואט כתפיים: כלום.
![]() |
#9 |
מנהל מקצועי
|
![]() גב:מסור
חזה:לחיצת חזה עם דאמבלס קוואדס-סקוואט האמסטרינג-שום דבר! כתפיים-לחיצת כתפיים עם מוט טרייספס-פשיטת בשכיבה על ספסל עם משקולת בודדת מאחורי הראש(שתי הידיים ביחד על המשקולת בייספס-כפיפות מרפקים עם משקולות חופשיות |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() גב: פולי עליון באחיזה רחבה (בעיקרון אני הכי אוהב תרגילי גב)
קוואדס: לחיצת רגליים בייספס: כפיפות עם מוט ישר טרייספס: פשיטות מרפקים עם חבל (לחיצה צרפתית זה טוב אבל דופק לי את המרפקים) כתפיים: ארנולד פרס חזה: לחיצת חזה עם דאמבלס בשיפוע חיובי |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() גב-חתירה
חזה-בנץ' פרס עם מוט אולימפי טרייספס-בנץ' פרס באחיזה צמודה בייספס-כפיפות מרפקים בשולחן עם מוט W,אחיזה צמודה רגליים-סקוואט כתפיים-לחיצות כתפיים |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() גב: מתח, בנט אובר רוו עם מוט אולימפי, סטיף לג דדליפט.
חזה: לחיצת חזה שטוח עם מוט אולימפי. קוואדס: סקוואט חופשי. האמס: סטיף לג דדליפט (ראו גב). בייספס: כפיפות מרפקים עם מוט ישר קצר. טרייספס: לחיצת חזה באחיזה צרה. כתפיים: לחיצת כתפיים עם משקולות בישיבה/מיליטרי פרס בעמידה. תאומים: הרמת עקבים בסמית' מאשין. בטן: כפיפות בטן קלאסיות.
![]() |
#13 |
הושעה
|
![]() חזה - בנץ' פרס שטוח.
גב - טי באר רואוז. רגליים - פרונט סקוואט. כתפיים - מיליטארי פרס. בייספס - כפיפות מרפקים עם מוט W. טרייספס - לחיצת חזה באחיזה צרה.
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() גב: T BAR חופשי
חזה: פרפר עם כבל רגליים: סקוואט בייספס: כפיפות מפרקים עם דאמבלס טרייספס: pulldown כתפיים: לחיצות כתפיים עם מוט |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה על התיקון כפרה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
|