|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() זה הוא תחילתו של עידן חדש בפורום
דבר ראשון את כל הספרטנים והחיילים לצינוק הגיע הזמן להחזיר את הרמה לפורום ולנקוט בפעולה ראשונה: ביטול המוניטין-ממש לא יעיל, אם מטרתו הייתה להראות על אנשים עם רמה הרי שזה לא ככה, אלה בגלל שהם הביאו איז סרטון תותח או אמרו איזה מחמאה. דבר שני: לטפל בהורסי האשכולות עם יציאות הנוב שלהם שמבריחות מפה אנשים. ואני אישית יודע כבר על לא מעט אנשים שעזבו\העיפו אותם בגלל שהם התנגדו לצבא הנובים שלכם. פשוט נמאס מהפורום בזמן האחרון הוא ממש היה עלוב. מקווה שעידן חדש בפתח :} השף אוהב את המהפכה |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בטח תכף יבואו וישתיקו אותך, אני בכל אופן יגיד שאתה צודק וצריך להתחיל להחזיר את הרמה אבל זה כבר אבוד...
#3 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() מי אתה חושב שאתה בן אדם הודעה ראשונה שלך למה אתה חושב שיש לך זכות מיוחדת פה אהv???
#4 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
היה פה אחד שקיבל באן רק על זה שכל קראו לו נוב, אז הוא החזיר להם ועל ההתנגדות הוא קיבל באן. אני עם שף פתחתי אשכולות בדיוק כמו כל אחד אחר פה על איזה חום והשרת נופל, שלי היו בהגזמה אבל זה בא בהומור. גם אנשים פה מתעצבנים בצורה מצחיקה אז זרמתי עם זה. אבל אנשים רציניים שבאים לפה ומקבלים תרושם הראשוני הזאת פשוט הולכים מפה ישר, אני מכיר את הפורום עוד מימי הפורום הישן. ויש פה אחלה אנשים באמת , אבל הם לא הרבה...אני לא מבין מה הקטע הזה שלכם להיכנס באנשים שלא יודעים בתחום כמוכם. אפילו לא יזיק לענות בעצמך אולי מישהו יבוא ויתקן אותך ובעצמך תחכים קצת. יש לכם ממש גישה מפגרת, זה כמו שאני יבוא אליכם עכשיו יפתח נושא בתחום שאני תותח בו וכל מי שלא מבין הוא נוב הומו . מה הקטע. קיצר אני מציע איפוס מוניטין ושיהיה פה סוף סוף דיונים על רמה והפורום יהפוך למקום הרבה יותר טוב. |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
שף המליץ,לא להחמיץ או משהו בסגנון הזה ! הוא גם פתח פעם 1 פוסט בשם: "נמאאאאאאאסססססססססססססס ליייייייייייייייייי" |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() גבר למה אתה פותח משתמש חדש שלא יזהו אותך, בשביל זה חח
|
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחח רגע רגע זה שף?..חח "המנופח והקול"
הדבר ביחידי שמונופח זה ה*** של אמא שלך יא מניאק. |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() אפילו אם זה שף לא איכפת לי הבן אדם פתח כל הזמן אשכולות ספאם על
"כוסעמאק בא לפוצץ מישהו"
#10 |
מושעה
|
![]() למה כל אחד חושב שהוא יכול לבצע מהפכה? אנשים תפנימו רק עמית מחולל מהפכות בפורום
|
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() ציטוט:
![]() |
#12 |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() איזה מעפן.
למה נראה לך שתצליח להזיז משהו? אנחנו עוזרים לפורום, שינינו מדיניות והכל בסדר עם ההנהלה, חלאס למתלוננים האלה...
#13 |
Banned
|
![]() לך תמצוץ לעצמך יש שחיף מסריח.
ראינו תמונות שלך ואתה אחד המכוערים! |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר מתחיל
|
![]() מנהלים, פשוט תראו את התגובות.
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני לא מוכן להקשיב לך,התגובות שלך ילדותיות,אתה צריך להבין בסופו של דבר שזה רק פורום ! אתה עושה מזבוב - פיל אתה עושה מארנולד - רוני אתה עושה ממשקולט - מוט אתה עשוה מחנונה - ג'חנון וכו' וכו' וכו' ... ... ... ... ... ... .. .. .... |
|
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
פאצאן סידי י מאלצ'י |
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() חחח ![]() |
|
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() [quote=Night_Wolf]לך תמצוץ לעצמך יש שחיף מסריח. |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() [quote=מתן16]
אח שלי עשה לי טובה,תעלה תמונות של המכוער הזה השף הזה לפה שכולם יראו מי עושה לנו ספאם לפורום ושהוא יזכר איך הוא ניראה ולמה פה זה לא המקום שלו, שתדל להעלות אחי את התמונה הזאת שהוא יושב אם המשקפיים והשיער הארוך הליפה המסריחה שלו שאפילו לא מסודרת ניראה כמו דודו זר וגם הוא לבן מדי אחי כמו ה לוח שכותבים בו הודעה בפורום שיכנס למיתת שיזוף לכמה שעות טובות יעזור לו הרבה לחנבץ הזה. |
|
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() [quote=Night_Wolf]
ציטוט:
![]() |