|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() ימי אימון:
• יום ראשון A – עבודה על שריר הבטן • יום שלישי B • יום חמישי A • יום שישי B – עבודה על שריר הבטן אימון A: חזה, יד קדמית, רגלים - חזה: לחיצת חזה בשכיבה במוט (Bench press) 8X4 פרפר בישיבה כנגד מכונה 12X4 שכיבות סמיכה 15X3 קרוב אופקי - פלייס כנגד משקולות - הרמת ידיים מהצדדים בשכיבה (Flys) 6X3 - יד קדמית: כפיפות מרפקים עם מוט 8X4 הברכיאליס 10X4 - רגלים: פשיטות ברכיים – יישור – 10X4 כפיפות ברכיים – אחורה – 12X4 הרמה מכפיפת ברכיים \ סקוואט (Squat)8X3 אימון B: גב, כתפיים, יד אחורית - גב: מתח - מקסימום חזרותX2 משיכת פולי עליון רחב לאחור 10X3 משיכה עילית בזרועות כפופות בשכיבה (מוט) (Pullover)8X3 חתירה כנגד מכונה – משיכת תרגיל החזה בצורה הפוכה 10X3 - כתפיים: הרמה מלפנים (Front raise) 8X3 (מוט) הרחקת משקולות לצדדים (lateral raise) 8X3 חתירה בעמידה (upright row) (מוט) 8X3 - יד אחורית: Lying triceps extension פשיטת מרפקים כנגד מוט בשכיבה- לחיצה צרפתית 8X4 מקבילים בישיבה 8X3 פשיטת מרפקים בעמידה כנגד פולי עליון במוט ישר לפנים 10X3 סיימתי. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() בוא'נה אחי! D:
יש יותר מידי סטים! יותר מידי עומס! O: אתה צריך משהו כמו 6-8 מקסימום 9 סטים לשריר גדול. 4 סטים מקסימום 5/6 לשריר קטן...
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() אני אעשה מקסימום 9-10 סטים לשריר גדול
ולקטן עד 6 זה טוב? :p תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
אימון B: גב, כתפיים, יד אחורית ציטוט:
ולדעתי תוסיף עוד 2 סטים למתח [אני כן בעד הרבה סטים אבל יש המון שיסתרו אותי ואין לי כוח להתווכח]. ציטוט:
את ההרמה לפנים תשנה ל3X10 כדי לגוון, אפשר אפילו להוסיף עוד סט לחתירה בעמידה יענו 4X8, או לחלופין לעשות פרמידה של 12,10,8,6 ציטוט:
יד אחורית סבבה. בהצלחה! |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() שיפרתי לפי מה שאמרתם:
תוכנית אימונים AB: ימי אימון: • יום ראשון A – עבודה על שריר הבטן • יום שני B • יום רביעי A • יום חמישי B – עבודה על שריר הבטן אימון A: חזה, יד קדמית, רגלים - חזה: לחיצת חזה בשכיבה במוט (Bench press) 8X3 פרפר בישיבה כנגד מכונה 12X3 שכיבות סמיכה 15X3 קרוב אופקי - פלייס כנגד משקולות - הרמת ידיים מהצדדים בשכיבה (Flys) 6X3 - יד קדמית: כפיפות מרפקים עם מוט 8X3 הברכיאליס 10X3 - רגלים: הרמה מכפיפת ברכיים \ סקוואט 8X4 פשיטות ברכיים – יישור – 10X3 כפיפות ברכיים – אחורה – 12X3 אימון B: גב, כתפיים, יד אחורית - גב: מתח - מקסימום חזרותX2 משיכת פולי עליון רחב לאחור 8X3 משיכה עילית בזרועות כפופות בשכיבה (מוט) (Pullover)8X3 חתירה כנגד מכונה – משיכת תרגיל החזה בצורה הפוכה 10X3 - כתפיים: הרמה מלפנים (Front raise) 8X3 (מוט) הרחקת משקולות לצדדים (lateral raise) 8X2 חתירה בעמידה (upright row) (מוט) 8X3 - יד אחורית: Lying triceps extension פשיטת מרפקים כנגד מוט בשכיבה- לחיצה צרפתית 8X3 מקבילים בישיבה 8X2 פשיטת מרפקים בעמידה כנגד פולי עליון במוט ישר לפנים 10X3 - בטן: פעמים בשבוע,. הרמת רגליים בתלייה 15X3 כפיפות בטן 15X3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני עובד בסידור שלך ככה אבל אני עובד שונה עם השרירים
בעיקרון בעבודת חזה היד האחורית והכתפיים עובדים חזק אז כדי כבר לגמור אותם עם חזה אין שום בעיה עם הסידור הזה מה שהנוח לך