|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יהיה נחמד אם כול אחד ממכם ירשום את השיאים האישיים שלו בתרגילים מסוימים, ובבקשה ממכם -בלי שקרים (תזכרו שכשאתם משקרים, את מרמים אך ורק על עצמכם ולא אף אחד אחר).
שלי: רגליים: סקוואט - כרגע עומד על 110 קילו ל6 חזרות. לא ניסיתי עדיין לעלות משקל בrm נמוך יותר. דד-ליפט- 150 קילו ל-6 חזרות. ידיים: כפיפות מרפק - 8 חזרות של 80 קילו בעמידה עם כבל, מוט W עם פלטות של 20 בכול צד - 6 חזרות נקיות. לחיצת חזה אחיזה צרה - 80 קילו, 8 חזרות. גב: בנט אובר רו -100 קילו, 6 חזרות. וינץ' - 120 קילו 6 חזרות. חזה ( חלש מאד): לחיצת חזה, 100 קילו ל-6 חזרות. לחיצת חזה עם דאבלים שיפוע עליון, 40 קילו כול דאבל. כתפיים: מלטרי פרס - 80 קילו, 6 חזרות. לחיצת כתפיים דאבלים- 35 קילו, 6 חזרות. יאללה, עכשיו תורכם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() דחיקת חזה בשיא המסה , רגעים לפני תחילת החיטוב 2 חזרות -140 קילו.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() סקוואט 35 קילו 6 חזרות D:
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() רגליים:
סקוואט - 135 , 5 חזרות דד-ליפט- 160 קילו ל-6 חזרות. לחיצת רגליים במכונה- 320 קילו 6 חזרות. ידיים: כפיפת מרפקים עם דאמבלים- כל דאמבל 27.5 קילו, 6 חזרות לחיצת צרפתית- 50 קילו, 6 חזרות גב: מסור-65 קילו דאמבל(בהכנה עצמית כמובן), 8 חזרות. טי באר - 125 קילו 6 חזרות. בנט אובר רו- 100 קילו 6 חזרות חזה: לחיצת חזה, 110 קילו ל-5 חזרות. לחיצת חזה עם דאמבלים שיפוע עליון, 40 קילו כול דאמבל, 6 חזרות כתפיים: לחיצת כתפיים דאמבלים- 35 קילו, 8 חזרות. וואלה גם אני לא הכי חזק בחזה.
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() שיאים ? נושא כיפי
![]() סקוואט :250 Rm1 ,כמעט תחת לריצפה ,אבל אני לא אתיימר להגיד שירדתי Deep Deep ,מתחת ל90 מעלות,אבל לא הרבה מתחת. דד ליפט :230 קילו ל4 חזרות ,הדבר הכי קשה שעשיתי בחיים שלי ,כמעט חרבנתי מהמאמץ . בנט אובר רואז : 140 קילו ל7 חזרות באחיזה הפוכה (סטייל דוריאן) לחיצה חזה : 160 קילו Rm1 ,מאז נפצעתי בכתף כמה וכמה פעמים ,ובחצי שנה האחרונה לא עבדתי עם משקלים שעוברים את ה140 קילו ,וגם זה היה בעליון בסמית'. כתפיים:לחיצה עם דאמבלים של 100 ליברה 10 חזרות לחיצה בסמית' מאחורי הראש 50 כל צד 4 חזרות יד קידמית :90 קילו ל6 חזרות יד אחורית : לחיצה צרפתית עם 37.5 בכל צד של הw חמש חזרות ,לחיצה צמודה של 130 קילו ל6 חזרות
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אני חושב שהיית צריך לציין הנפות לצדדים עם דאמבלים של 35 קילו... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
תאכלס זה לא תרגיל של משקלים מטורפים ,15 קילו בכל יד יעשו בדיוק את אותה עבודה בתנועה נקיה ,גג 20 .
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
עזוב לצלם ,בוא תעשה איתי אימון יא גיי ! ![]() אני מנסה לשכנע את גלעד להזיז את עצמו לעשות איתי אימון
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
באסה שאתה לא גר בצפון הייתי הולך לראות אותך מתאמן.... ![]()
Love The Pain - He Will Remind You That Youre Still Alive השואומי שלי:http://www.showme.co.il/profile.asp?u=darkangel2k פלקס וילר - האסתטיקה האהובה עליי: http://www.youtube.com/watch?v=YsQ6ZRJjSWI http://www.youtube.com/watch?v=JvWUKhEb2WA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
תמונות ? כשאני אסיים עליה במסה ,מה שכן היום פגשתי בחנות את BIGBIT מהפורום ,ותרשו לי לציין שהבחור נראה טוב ,באמת טוב ואני מקווה שהוא יצליח בתחרות שלו. הוא יכול להגיד איך אני נראה ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
פעם הקודמת שהייתי בשיא המסה הייתי 107 קילו על מטר 80 ,באיזור ה18 אחוז שומן ,ואני מקווה להגיע ל110 השנה באותו אחוז שומן ,בינתיים הולך סבבה ,אני בערך 103 קילו עכשיו ,וקצת נתקעתי ,אבל אני משנה קצת את התזונה שלי ואני מקווה שהבעיה תיפתר ,יש לי עוד 8 חודשים שהקצבתי לעצמי מתוך ה10 לעלייה במסה ,ואני מתכנן לנצל את כולם עד תום כדי לעלות כמה שיותר איכותי.
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() יא אללהה...איזה סוסים..
כמה זמן אתם מתאמנים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() איזה גורילות
![]() לחיצת חזה: 50 קילו - 6 חזרות סקווט: 70 קילו - 6 חזרות בהתחשב בכל הנסיבות האחרות שהן: בן 14 מתאמן חודשיים את התרגילים האלה עושה רק חודש. אז זה סבבה ביחס אליי ![]()
![]() |
#17 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() המשקל הוא האמצעי, לא המטרה!
תכל'ס אני לא ממש מסתכל כמה אני מרים. תמיד תמיד אעבוד על מלוא טווח התנועה ובלי צ'יטים. לא אכפת לי אם רשום על המשקולת 1 קילו או 100 קילו. כשאתם מסתובבים ברחוב אף אחד לא יודע ולא מעניין אותו כמה דחקתם, מה שמעניין זה, איך אתם נראים! ביום שאני אהיה פאוור-ליפטר, אני אתחיל לרדוף אחרי המשקל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#19 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() פלוס אני רוצה להוסיף.
אני עובד כמדריך חדר כושר, לפעמים אני רואה כל מיני שחיפים מרימים יותר משקלים ממני. ואז אני מראה להם איך התרגיל אמור להיות מבוצע בצורה בריאה לגב וכו'. והם לא מסוגלים להרים אפילו שליש מהמשקל כמו שצריך. אז מה הקטע? על מי הם עובדים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |