|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אז יש לי 2 מחשבים בבית ויש להם רשת כאילו ראוטר.
ושאני רוצה לשחק עם אחי אז זה ניכנס למשחק והכל עד לשריקת הפתיחה עוברות כמה שניות ואז זה מתנתק או משהו כזה. ניסינו שאני הוסט והוא קונקט והפוך ועדיין לא עובד, יצאנו גם מהאנטי וירוס והכל. מה צריך לעשות? שמעתי שצריך לפתוח פורטים או משהו כזה..אבל אני לא יודע איך. מישהו יכול לעזור לי? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() ציטוט:
אם אתה מצליח להתחבר אז זה לא בעיה של פורטים אולי הפיפא שלך ושלו זאת לא אותה גרסה אם זה לא פועל אני ממליץ לך לשחק כבר ברשת בפיפא צ'מפיאונצ'יפ זה בהרבה יותר יפה מפיפא
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני בטוח שזה קשור איכשהו לפורטים שמעתי שמדברים על זה שחייב לפתוח וזה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לי גם יש ראוטר ויש לי אותה בעיה, רק שלפעמים זה יוצא אחרי שמתחילה מחצית.
עשית Port Forwarding לכל הפורטים של הפיפא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() אולי אתה או הוא שמתם פאצ'?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() vortex-לא לא עשיתי..איך עושים את זה בידיוק??? והאם לשתי המחשבים צריך לעשות?
recoba-יש לשתינו תפאצ' של הליגה הישראלית, אבל לאחד המחשבים יש איזה פאצ' של שחקנים חדשים שבאו והלכו למשל באחד המחשבים יש את בקהם בריאל ובמחשב השני אין אותו (זאת רק דוגמא אחת) ואני לא מוצא תפאצ' הזה להוריד לפיפא השנייה. שאני חושב על זה יש לי במחשב את הפאצ' הזה כבר בקבצים של הפיפא אני רק צריך להעביר אותו למחשב השני אתה יודע איך קוראים לו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() אני כמעט בטוח שצריך שיהיה לכם את אותו פאצ'. או שתעיפו ת'פאצ' וזהו, בשביל מה אתה צריך עגלות כמו בית"ר ות"א?
יש לך את אירופה! שחק איתם! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() את הליגה הישראלית יש לשתינו ככה שזה לא משנה..
אבל יש עוד פאצ' שאמרתי לך שיש רק במחשב אחד ויכול ליהות שזאת הבעיה. איך אני מוצא מכל הקבצים הפיפא את הפאצ' הזה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() שמע לי,
תמחוק את שני ההתקנות משני המחשבים, תתקין מחדש, אל תשים אף פאצ'! ותבדוק אם זה עובד ![]() מקווה שעזרתי...
![]() |