|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() 5 לבן של ביצה
ביצה אחת שלמה 200 גר שיבולת שועל 3 סקופ חלבון מי גבינה בטעם שוקולד. יצא טעם של פלסטיק חרוך. לא לנסות בבית תמונות בקרוב.
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() חחחחחחחחחחח
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחח הרגת אותי xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() שכחתי להגיד 20 דק בתנור :p
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שים תמונה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי תרשום פאטנט על טעם ה"פלסטיק חרוך" ותציע אותו לאופטימום :O
ON Gold Standard 100% Whey Scorched Plastic 5lbs |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אגב, יש לזה מרקם של מין לחם ישן כזה. כאילו השאירו לחם עשרה ימים בשמש, ואז עוד עשרה ימים בתוך ארגז. חחח למרות הכל היום אני יוצא עם חברים ואקח לי את זה לאכול שם. תכלס יש לזה ממש ערכים טובים. תמונות מחר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() בתיאבון שיהיה, רק שבטעות לא תציע את זה לאיזה בחורה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() עדכון: חזרתי עכשיו מהיציאה ב5:30 בבוקר. לקחתי סטוק של כמה עוגיות כאלו ובזמן שהחברים שלי אכלו המבורגרים וסודוך אז אכלתי אותן, אבל היה מצחיק לאללה. זה כלכך מגעיל, שנתתי לחברים שלי לטעום ואז הם כזה באו לחברים אחרים ואמרו להם "בואנה אחי אתה חייב לטעום את העוגיות האלו! הם כלכך טובות!" והחברים האחרים לקחו את זה וטעמו ופשוט ירקו את זה והיה ממש מצחיק. בקיצור, בזבתי קצת מהעוגיות בשביל צחוקים ושעות התעסקנו בכמה שהן מגעילות ובטעם של גומי, אבל היה נחמד וזה בסה"כ החזיק אותי יחסית לא רעב במהלך הערב.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
כשאני הכנתי עוגיות דרך המתכון באתר יצא אדיר.. לאדע למה יצא לך מגעיל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() יציאה זה יציאה. אין על החטיפי חלבון שמוכרים באתר, יקרים אבל לפחות מתענגים על הטעם. כל מה שמכינים בבית זה סתם כל מיני המצאות משונות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() גם לא לא יצא טוב..אבל האמתי שכן היה טעים
פשוט בגלל הבננה זה לא החזיק יותר מיומים ![]() |
![]() |
![]() |