|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() למישהו יש מושג עד כמה אני מוריד את האינדקס הגליקמי שלה עם אני מוסיף לה סיבים נגיד 100 גרם מלטודקסטרין ועוד תוספת של 5 גרם סיבים שיגיעו מדייסבית ישפיעו משמעותית על הערך הגליקמי יחדיו?
נניח ואני סובל מחוסר זמן אז אני מכין לי גיינר באמצע היום על בסיס מלטודקסטרין ולא רוצה סתם קפיצה ברמת סוכר כמה גרם סיבים יכול לפתור את הבעיה משמעותי? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() האינדקס הגליקמי לא משנה אבל כן זה יוריד את האינדקס הגליקמי בהרבה המלצה שלי תעשה שייק עם אבקת חלבון +שיבולת שועל ובננה תטחן הכל במקסר ויוצא מעדן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא ענית לי אני לא בונה על המחקרים האחרונים....אני רוצה להוריד את האינדקס גליקמי שלה לפחות לחצי ממה שיש במלטודקסטרין כמה סיבים דרושים זה השאלה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אבל שומן וסיבים אמורים להוריד בצורה משמעותית. למה לך להוריד את הערך הגליקמי של מלטודקסטרין?
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דיברו פה פעם על הסיבים שהם משפיעים על הערך הגליקמי השאלה כמה אני צריך שזה יהיה משמעותי כי למלטודקסטרין אינדקס גליקמי מאוד גבוהה . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
זה ישפיע לך רק על מידת הרעב לא יותר מזה פשוט תוסיף סיבים ושומן ותשתה עם זה הרבה מים ואתה אמור להיות מספיק שבע עד הארוחה הבאה.
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אתה בכל מקרה תגרום לעליה ברמות האינסולין זה לא משנה. אתה בטח מתעסק במיתוס הישן שמזונות בעלי ערך גליקמי גבוה גורמים להצטברות של שומן זה לא נכון, אם תרצה אני אשמח לפרט למרות שחיפוש קטן בפורום יפנה אותך לכל המידע שאתה צריך.
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לפי מה שקראתי סיבים מסיסים במים יכולים להוריד את האינדקס הגליקמי של הארוחה בצורה משמעותית תריץ בגוגל חיפוש זה יתן לך מלא מידע וגם את המקורות של האוכל שמכילים סיבים מסיסים במים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() טוב מצאתי כבר על השיבולת שועל יש השפעה רבה על הרמת סוכר ככה שדייסבית של שיבולת תעשה את העבודה פה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() רק אל תשים יותר מידי דייסבית תערבב חצי חצי ביחד עם שיבולת שועל כי זה יספוד לך את המים ויצא לך דייסת גיינר
|
![]() |
![]() |