|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
חבר פעיל
|
מה המצב אנשים???????????????
אז ככה נמאס לי לבשל כל יומיים בבוקר חזה עוף וזה גם לוקח לי זמן שהייתי יכול כבר להיות אנבולי (אני מבשל קילו 3 פעמים בשבוע אוכל 500 גרם כל יום) אז עלה לי רעיון לבשל פשוט מראש 3 קילו לכל השבוע ולשמור בפריזר יש למישהוא מוסג עם זה יתקלקל או יקבל איזהשהוא חיידקי סרטן? תודה ![]() שכחתי לחתוב שהכוונה היא לבשל ביום שבת ובקיצור עם זה יהיה בסדר 6 ימים אחרי זה בשישי? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
חבר פעיל
|
במקרר זה לא יחזיק, במקפיא נראה לי יהיה בסדר אם אתה מפשיר לך את זה סמוך לזמן שאתה אוכל את זה
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Banned
|
ציטוט:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
חבר פעיל
|
הכנתי כבר תודה על התגובות!
וסליחה מהמנהלים לא חשבתי שזה פוסט לתזונה ותוספים תודה על העברה |
|
|
|
|
|
#6 |
|
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Aug 2006
הודעות: 498
כללי:: אני שמנמן מגניב
גיל:: 16
עוסק ב:: להתבטל
חדר כושר: בולבול
|
אני מכין את החזה עוף במים, ככה הוא יוצא ממש רך ואז שם במקרר וכל פעם שאני מוציא אחרי שאני מחמם אותו הוא טעים ורך גם.
__________________
|
|
|
|