|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() גם ה0.5% וגם ה5%(לפעמים נגמר ה0.5%).
פשוט רוב הזמן בזמן האחרון זה ממש ממש מגעיל, או סמיך מידי, או נוזלי מידי, או שזה מעלה בקטנים כאלה, ועוד מלא שטויות שממש אי אפשר לאכול את זה ככה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() ביגלל זה אני לא אוכל קוטג'
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() גבינת סקי עד המוות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() קטוג חצי אחוז.
אני כבר כמעט שנה אוכל את החרא הזה בכל בוקר. דווקא לפעמים שזה סמיך ולא נוזלי יותר נוח לאכול.. תנסה לאכול את זה אם עגבניות שרי ומלח זה ממש משנה את הטעם ועושה את זה טעים קצת.
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
נפיחון
|
![]() אני אכלתי את זה עם דבש.יצא מאוד מאוד מאוד טעים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() איכס היום פתחתי קופסאת קוטג' 3 אחוז של שטראוס היה כזה מגעיל
מעכשיו רק תנובה
__________________
מדריך חדר כושר מוסמך מטעם וינגייט נמאס לי לתקן אנשים על פשיטות מרפקים בפולי!@#$ ככל שאתה יודע יותר אתה מבין כמה בעצם אתה לא יודע |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לי יש מתכון ממש טוב לאכול קוטג' ויוצא ממש טעים:
מצרכים: קוטג' כפית אופן ההכנה: פותחים את הקופסה ואוכלים את התוכן אם הכפית |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() זה תמיד היה לי טעים שתי ה%ים עד לפני איזה חודש שהכל ניהיה ממש מגעיל, נוזלי וכל השאר...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() 5 אחוז סבבה
|
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני למדתי טריק שכזה, מסתכלים על המכסה, אם רואים עיגול זהב, או מסגרת בצבע כחול מסביב לכול המכסה, אז זהויא הגרסה המגעילה הסמיכה, אני קונה תזה שנראה כמו הישן, מכסה רגיל רק עם הציור, לא יודע למה אולי זה פסיכולוגי, אבל הזה עם המסגרת הצבועה פשוט מגעילה.
__________________
כי הגודל כן קובע! זיעה, מתכת, חלודה, ואבק תענוג.......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא ניראלי שאחד התנאים למהדרין זה שהקוט"ג צריך להיות חמוץ
__________________
גלעד שליט בשבי האוייב כבר מעל ל 900 ימים. החזירו אותו בכל מחיר! מסכימים איתי? הוסיפו גם אתם תזכורת בחתימה שלכם. http://www.zix.co.il/images/z-454711880.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר מתחיל
|
![]() התרגלתי כבר לקוטג' חצי אחוז
שאכלתי שבוע שעבר 3 אחוז זה היה לי מגעיל! שמתרגלים לחצי אחוז זה הכי טעים בעולם לא מאמין שהגעתי למצב כזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() פעם זה היה טעים, היום כבר לא!
וכל אלה שאוכלים גבינה רגילה במקום הערכים של החלבון ממש שונים, אם אני לא טועה 15 מול 28, כמובן שבאותן כמויות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() כן נכון חחחח חשבתי שאני סתם מיתבכיין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() רק בזמן האחרון? זה תמיד היה מגעיל...לא אוכל את זה בכלל...לא חסר מקורות חלבון...
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() שטראוס יותר טעים מתנובה למי שכתב פה ההפך
![]()
__________________
![]() ![]() Eat Well, Train Hard, Fuck Much, Live Long...Be Happy |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
מושעה
|
![]() גם לכם הקוטג' בזמן האחרון מגעילה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אצלי זה רק בזמן האחרון, ואני אוכל תקלאסי.
|
![]() |
![]() |