|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אז ככה קראתי כמה מאמרים באתר ואמרו שאפשר לעשות 25 סטים של בטן ושזה המקסימום שצריך להגיע זה נכון?
עכשיו כל אלה שיש להם ריבועים ממש בולטים וכמובן אחוז שומן נמוך אני בטוח שלא עושים רק של סטים של בטן אלה לפחות 20 האם אני צודק? עכשיו בוא נגיד כל כמה זמן אפשר לעלות עוד חזרה נגיד אתה עושה 7 סטים מתי אתה יכול לעלות ל8 סטים איך זה הולך? בבקשה רק לאנשים שמבינים בעניין ויש להם ניסיון ואל תיגלשו לשונאים אחרים סתם תודה ומעריך את כל האנשים שיגיבו שבת שלום |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() 25 סטים? מה קרה מלחמה?
אולי התכוונת לחזרות? בכל מקרה מקרה בשביל היפרטרופיה של בטן שים עליך משקל ותעשה 12 חזרות ככה 3 סטים. בשביל קוביות אתה צריך לחטב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא היתכוונתי לסטים
והקטע שאני לא רוצה לעשות עם משקולות גם אין לי מישקולות רציניות בבית יש לי שתים של כל אחד 3 קילו אולי המיתאמנים עם הריבועים בבטן שבולטים מיתאמנים שלוש סטים אבל בטח כל פעם מעליו מישקל ואיך מחטבים חיטוב זה לא הורדת אחוזי שומן וכמה שיותר סטים?< נגיד עם אתה לא שם מישקל ובכל זאת אתה הורדתה אחוזי שומן ואתה רוצה להבליט ריבועים מה עושים? ומה נותן לי עם אני עושה 15 סטים של בטן ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מושעה
|
![]() תראה לדעתי זה פחות חשוב איך תעבוד על הבטן 4 סטים של 6-12 חזרות יהיו נחמדים
אבל בסוף מה שישנה זה האחוזי שומן שלך אני מכיר כמה אנשים שלא מאמנים בכלל בטן ובגלל גנטיקה\אחוז שומן נמוך יש להם קוביות |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() נכון אמרתי שאחוזי שומן ז משנה אבל שוב פעם
נגיד אתה עושה עד 15 חזרות בכל אחד עד 15 עליות זה בסדר הכוונה שלי עם זה לא יזיק ויפתח יותר כן עם כן אז סבבה זה רק מה שרציתי לדעת (אני לא אור שאני עושה 15 אבל לדעת כאילו לאן אני צריך להיתקדם) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אז אתה אומר זה לאיבליט יותר את הריבועים 15?
וכמה מישקל מינימום אני כול להוסיף ואמרתי אני לא מיתלהב לעבוד עם משקלים רק לקראת גיל 18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 |
Banned - מספיק לפרסם חברות מתחרות
|
![]() אממ זה משתנה מאדם לאדם אולי הסיבולת של הבטן שלך יותר גדולה
תראה איך אתה בודק את זה תעשה סט אחד של כפיפות בטן עד שכואב לך נגיד יצא לך 60 סתם דוגמא תחלק את זה ל4 סטים ואז תעשה כל סט 15 הבנת? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() ונגיד המצלחתה 80 או 100 או 140 סתם הנחה פרועה אז אתה מעדין מחלק ב4 ? וזה הסטים שעושים?
(כמובן שאני לא מגיע לסכומים כאלה אבל רק בשביל ידע וכמו שקראת במאמר צריך להציב מטרה אז בשביל שאני ידע) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() כן מספר החזרות לא הסטים
..סטים תמיד יהיו 4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() בלבלתם אותי חזק
מיצטער גם על החפירה קיצור אז עם בנאדם עושה 15 סטים של 15 חזרות כל סט זה יפתח תשרירים טוב מבחינת הריבועים ויעשה בטן חטובה כזאת דקה עם ריבועים בולטים?(כמובן אחרי הורדת אחוזי שומן) ושאלה שתים זה שמתי לב שיש כאלה שהבטן שלהם ניראתיותר מידי מסיבית ועבה זה תוי איך עושים תסטים וכל זה ביגלל זה נוצרת להם בטן כזאת? ובבקשה תענו על שתי השאלות האלה ושוב פעם מה זה תוד העל הזערה מיצטער אני פשוט צמא לידע ולא מצלי ח לימצוא אותו במאמרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() אחי לא עושים 15 סטים של 15 חזרות מה אתה משוגע?
עושים 4 סטים של 15 חזרות ונגיד 3 תרגילים שונים לדומגא תרגיל אחד כפיפות בטן תרגיל שני הרמת רגליים תרגיל שלישי מכונה לבטן.. הבנת? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() עכשיו הבנתי
אבל נגיד בבית איזה תרגילים אתה יכול לעשו עוד? והמטרה שלי זה שהבטן תיהיה צרה ושאיזור שניקרא כנפים לא יתרחב |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
הושעה
|
![]() בכל אופן, 20 סטים לבטן זה בזבוז זמן מוחלט. כמות סטים כזאת אפילו שרירים גדולים וחשובים יותר כמו הגב לא אמורים לקבל. כאילו לאיזו תועלת אתה כבר מצפה מה - 20 סטים האלה?
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע האמת חשבתי שכמה שיותר יותר טוב וככ הבטן תיהיה יותר מפותחת
ובקשר לגיל לא ידע יש כל כך הרבה מיתוסים ואני יגיד לך משהו בכיתה ט' אנשים היו יותר נמוכים מימני ואז היתאמנתי איזה חצי שנה ממש חזק והיום הם עוקפים אותי ממש |
![]() |
![]() |