|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() סתם השוואה לא ממש קשורה אבל אם מישהו יכול לענות תנסו.
-תוך כמה זמן המכונית הכי מהירה בפורמולה 1 מגיעה מ 0-300 קמ"ש ,ותוך כמה זמן הבוגאטי וריון מגיעה לאותה מהירות? אם יש לך עוד נתונים על התאוצות זרקו... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם הפורמולה אחת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אחי לא 0-100 קמ"ש ,אני מדבר על הזמן שלוקח להם להגיע ל 300...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ל300...אמ..לא ממקור רשמי הפורמולה של פרארי עושה את זה בסביבות ה9 שניות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() 0 ל300 ב2 וחצי שניות אין מצב אתה מתבלבל הבוגאטי ואני בטוח בזה ראיתי בטופ גיר היא מגיעה מ0 ל 100 ב2.5 שניות אני זוכר ובקשר לפורמולה אני לא יודע!! אבל תחשוב הפורמולה זה אותו מיוחד אוירודינמי ששוקל כמו נוצה, הוא מגיע לביצועיים הרבה הרבה יותר גדולים מהבוגאטי!!
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמובן שהפורמולה נדבקת לכביש כמו מגנט ככל שהיא נוסעת יותר מהר בגלל האירודנמיקה ותעשה פניות יותר מהירות מהבוגאטי. אגב, הבוגאטי הוגבלה ל403 קמ"ש, אם מוציאים לה את ההגבלה תחשבו לאן היא יכולה להגיע ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() היא כבר לא תגיע ליותר מדי ,הצמיגים ישרפו.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
היא תגיע באבו אבוהה, הבעיהה היא למצוא כביש אוטוסטרדה ישר וריק, כדי לאפשר לחיה הזאת להגיע ליותר מ406 קמ''ש. אוטו מפלצת מנוע V-8 מפוצל, תחשבו מה זה!! 16 בוכנות 8000 סמ''ק ו1001 סוסים שמניעים את המפלצת הזאת, + 6 מגדשי טורבו, אוטו חיה, אם כי אוטו כזה לא ניתן לתחזוק אלא אם כן אתה ממש מיליונר שותה 1 ליטר ל 4-5 קילומטר!! ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
בוא ניראה,8000 סמ"ק, 4 מגדשי טורבו, ורק 1000 כוח סוס? יחס לא משהו. לעומת טויטה סופרה עם מנוע 3600 וטורבו אחד שמגיעה ל-1500 כוח סוס, או ניסן סקייליין עם תצורה דומה שמגיעה גם ל-1500 כוח סוס. גם לא משהו ביחס לפורמולה אחת ,אם כבר עשית את ההשוואה, מנוע של פרומולה אחת בדרך כלל הוא 2400 סמ"ק ללא טורבו,750 כוחס סוס תחת הגבלה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה זה תגיע,אתה מודע לזה שהצמיגים ישרפו במהירות גבוהה מדי? והבוגאטי לא רחוקה מזה לדעתי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() ראית את הגלגלים שלה? יותר גדולים משל משאית
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() איזה יופי של מכונית הבוגאטי הזו..
ועכשיו כולכם תחזרו לסובארו פשע שלכם ![]()
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() יש כמה משתנים קודם כל, כמו משקל... אי אפשר להשוות פורמולה 1 שזה רכב שנבנה במיוחד במיוחד למירוצים ואתה יכול לעשות איתו בנצ' פרס מרוב שהוא קל, לבוגטי ויירון, זה רכב שנועד לכבישים בצורה חוקית, עדיין הוא מפיק את כל הכוחות ב6000 סל''ד...
שוב, היא עדיין מוכתרת המכונית המהירה ביותר בעולם. http://www.youtube.com/watch?v=wfFAZ5-P04I
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() תמיר, תסביר לי איך בדיוק הבוגאטי תקח מכונית פורמולה כאשר נניח האוטו של הפורמולה מגיע מ 0-300 קמ"ש ב 10 שניות,מישהו פה אמר 9.
בוגאטי עושה ב 9 שניות את המעבר מ 200-300,אז איך בדיוק הבוגאטי תקח בתאוצה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() מי זה תמיר אחטונג?
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אחד שרשם בעמוד הקודם...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() הבוגאטי עושה 0-300 בסביבות ה12 וחצי שניות, ומסוגלת לבלום מ400 ל0 באותו זמן פחות או יותר, כשבזמן הבלימה היא תעבור מגרש כדורגל..
![]() |
#19 |
מנהל ראשי
|
![]() זה גם לא משהו יחסית לסופרה של 1000 כוח סוס, שעושה את זה עם מנוע 3600 עם טורבו אחד, לעומת 8 ליטר ו-4 טורבואים של בוגאטי. ההספק של הבוגטי לא גבוה יחסית למה שיש עליה.
סופרה דראג למשל של "רק" 1000 כוח סוס= 0-400 מטר ב-8 וחצי שניות, זאת אומרת 0-280 קמ"ש ב-8 וחצי שניות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() http://youtube.com/watch?v=cP8tdFwRAWk
סקייליין פשוט עצבנית,תקשיבו איזה מנוע ,תראו עד הסוף,מדהים! דרך אגב עומרי,הסופרה הזאת במה שיפרו אותה מהדגם המקורי שלה? |
![]() |
![]() |