|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן כבר שנה וקצת וב 4 חודשים אחרונים אין בי שום שינוי אני לא מתקדם מישהו יודע למה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() גם אצלי זה ככה אבל אני מקרה אבוד אז זה אחרת חחחח
תבדוק את התזונה שלך, אולי היא לא מספיק טובה (זה גורם מכריע במצב הזה) אולי שיטת האימונים (הטכניקה) לא טובה מספיק, תן גירויים חדשים לשריר ותגוון עם התוכניות ועם הסטים - תכניס סופר סטים ודרופ סטים, פשוט תפציץ. וחשוב שתנוח טוב אם אחרי כמה שבועות לא תראה שיפור, תחשוב על תיסוף עם קריאטין או לחילופין ללכת לתזונאי מקצועי יותר (גיל יכול לפתור לך את הבעיות בטח חח) בהצלחה!
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הכי הגיוני זה התזונה לפי דעתי..
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() ככל שיותר זמן נמצאים בתחום התוצאות באות כמו צב צולע
![]() |
#5 |
|
![]() מה החלוקה והתוכנית שלך?
שינית חלוקה לפני 4 חודשים במקרה? מה לגבי תזונה? מה לגבי משקלי ההרמה, גם בהם אין התקדמות? אתה מגיע לכשל בכל אימון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() תזונה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי תוכנית חדשה עכשיו של חיטוב שהתחלתי לפני שבועיים , לפני זה ניסיתי לעלות במסה והייתי אוכל די הרבה אני 174 ושוקל 83 ק"ג החלוקה שלי עכשיו
A - יד אחורית וחזה B- גב ויד קדמית C- כתפיים ורגליים ובטן בכל אימון וחצי שעה אירובי, ושעה ריצה בשבוע לפני 4 חודשים החלוקה היתה A - חזה,כתפיים ויד קדמית B- יד אחורית, רגליים , גב ויש קצת התקדמות במשקלים ואני אוכל כמובן פחות בגלל החיטוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() כמה פעמים בשבוע Abc?
אני שואל, כי סביר שהחלוקה היא מה שהרס לך, אתה בעצמך כתבת שזה השינוי מלפני 4 חודשים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() החלוקה של Abc היא 3 פעמים בשבוע
וגם החלוקה של Ab שעשיתי לפני היתה 3 פעמים בשבוע זה מתסכל אני קורע תתחת ואין שום שינוי לעומת 10 החודשים הראשונים בכל מקרה אני שוקל לקנות קיראטין אבל אני לא יודע אם כדאי לקחת אותו עכשיו בחיטוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() נו אבל זה ברור מאליו, ABC של פחות מ5 פעמים בשבוע לא עובדת בדרך כלל, בכלל כל תוכנית שנותנת מרחק של יותר מחמישה ימים בין כל אימון על אותו שריר ,לא תיהיה יעילה.
המלצה שלי תחזור לAB ותעלה ל4 אימונים בשבוע, או יותר יעיל תחזור לתוכנית FBW כמו 5*5 ,HIT או HST (ממליץ עליה בחום ,תודות לה אני לא מפסיק להתחזק ולגדול) אני ממליץ לך רק בשביל קצת בסיס לקרוא את הרשומה הזאת מהבלוג של קטריס, היא תתן לך קצת בסיס על איך צריכה להיות בנויה תוכנית יעילה: http://www.tapuz.co.il/blog/UserBlog...250&passok=yes |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
מי קבע ? מי שמבין בתורת האימון... האידאל הוא יומיים שלושה בין כל אימון וזה נכון לרוב האוכלוסיה, רוצה לקרוא ולהתדיין, תרשם לפורומים של ליל ,אני מקבל הרבה מדעותיו בעניין וכדאי שתתווכח איתו ולא איתי: http://www.bodyrecomposition.com/forums/ לא מזמן היה נושא על העניין של תדירות ,אינטנסיטי ווליום, שאל שם(וממליץ שתקרא את הפוסט שלו): http://www.bodyrecomposition.com/for...OLUME+TRAINING אה ואגב לגבי השומן, אני לא מבין גדול בתזונה רחוק מזה, אבל עד כמה שאני יודע, לחומצה אמינית אין מסלול ישיר שבו היא נהפכת לחומצת שומן... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() תודה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
כללי:: שיווה האל של המוות
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() זה קורה המון פעמים שאתה נתקע.
כנראה מה שקרה אצלך אתה גדלת וגדלת והתפריט הנוחכי שלך כבר לא מתאים ככל שאתה גודל יותר ככה אתה צריך לאכול יותר. תבדוק כמה אתה שוקל תכפיל את המשקל ב-2 זה כמות החלבון שאתה צריך לאכול תכפיל את המשקל ב-4 זה כמות הפחמימות שאתה צריך לאכול שומן גם תאכל יותר כמו שאמרו לך פה אולי גם התוכנית לא טובה, אתה יכול להעלות אותה לפה ונבדוק לך אותה. אורי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() תזונה
![]() בעיקרון גורם הכי מכריע זה להוסיף בארוחת בוקר ובארוחת ערב..אחרי אימון לא תמיד ואפשר גם בבוקר בארוחה שניה פשוט תנסה לעלות את הכמיות לאט לאט בכל ארוחה ממוצע של פרוסת לחם |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() אני לפעמים מופתע איך אנשים קובעים עובדות בלי לשאול, עוד לפני שהוא נתן פרט אחד על התוכנית והתזונה שלו כבר קפצו פה אנשים עם העניין של התזונה ואחרי שהוא עוד אמר שהוא כנראה אכל נכון ונתן סיבה לגיטימית ודי ברורה ללמה הוא הפסיק להתקדם עדיין אנשים קפצו פה עם המלצות לגבי התזונה...
מילא הייתם שואלים אותו למה הכוונה אוכל כמו שצריך, או מבקשים ממנו להעלות תפריט ואז מתחילים לפי התפריט לחלק המלצות, אבל בלי שהוא פירט, דאמן, מאיפה אתם יכולים לדעת... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() עברתי לחיטוב כי התייאשתי כבר מהמסה הייתי תקוע 4 חודשים על 83 ק"ג והייתי אוכל די הרבה משהו כמו 3000 קלוריות ביום ולפעמים קצת יותר
חיטוב: בוקר : דגני ברנקפלקס + חלב 1% שומן אבקת חלבון 30 גרם לאחר אימון צהריים : תפ"א /אורז/פסטה/פתיתים + בשר 200 גרם או 2 חתיכות עוף בניים : קופסת קוטג' 3% + פרי ערב: קופסת טונה במים 2 ביצים ( רק חלבון ) סלט , 2 פרוסות לחם מלא וכף שמן זית ארוחת לילה : כוס וחצי חלב + אבקת חלבון + פרי + 3 אגוזים ואני שותה עכשיו רק מים. ואתם חושבים שקריאטין אולי יוכל לעזור לי ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |