|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום.. אז עשיתי בדיקה רמת השטן הקריאטינין והפוספורט(חחומר לבניית העשם) בשמיים צאלי. .אז עכשיואני מפסיק עם שיקים לבינתיים... אז אחרייאמון ישר אני ידפוק את התמרים כמו תמיד.. אנייזחור הביתה ומה אז?
טונה אניאוכל בבוקר וקוטג אני לא מסוגל לאכול.. מה אני יקח? או מה לקחת בוקר במוקם טונה? ביצים? כמה יש ביצה חלבון וכמה רק בחלבוןשל ביצה אחת.... תודה אנישם על העזרה.. |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() חחחחחחחחחחחח אתה מפסיק לאכול בכלל חלבון?!
אני מציע שתלך לרופא קודם כל. לי פעם הייתה רמת קריאטינין גבוהה/נמוכה (לא זוכר איזה מביניהם) והרופא אמר שזה בגלל ששתיתי הרבה מים.
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אמרת שהפסקתי רק עם שייק חלבון... בגלל הרופא... אז אניואמר שאנימחפש תחליף אחריאימון..אז מה אתהמתחיל להכניס סרטיםן לסיפור
|
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אתה קולט מה אתה אומר ?
אתה רוצה להפסיק עם השייק כי יש בו חלבון אבל מצד שני אתה רוצה לאכול משהו עם חלבון. אז רק לידיעתך בטונה ובקוטג' יש יותר חלבון לקופסה מאשר בסקופ של אבקת חלבון. אז מה הקטע ?
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אתה מספר לי? אניידועאת הז הרופא אמר לי מה אני יזורק עליו שולחן?
|
![]() |
![]() |
#6 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה מה ההבדל בין האבקה למקור חלבון אחר שתבחר? אני הפעם הייתי ממליץ לך לא להקשיב לו ודרך אגב שתן לא שטן |
|
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אבל אתה תאכל את אותה כמות חלבון ואולי אפילו יותר !
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אנימסבי רלכם שוב .. הוא עושה לי את זה וביקש ממני יפה אז אני חודש יההי בלי..זה הקטע...
|
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() ואני מסביר לך שוב ושוב ושוב ושוב, הקטע פה שהוא אמר לך להוריד את הצריכה של החלבון לא להחליף את מקור החלבון.
אתה יודע מה, אל תאכל אבקת חלבון אבל תאכל במקום זה טונה או קוטג' מה שבא לך. אחרי כמה זמן לך לרופא שימדוד לך שוב ותגיד לי אם היה שינוי. אולי רק ככה תבין
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני מסביר ל ךשוב ושוב שוובו הוא רופא זקן שאמר להוריד את האבקה ולהחליףבאוכל כי הו חי בסרט....
|
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אז למה אתה מקשיב לו לעזעזל?
|
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() כילעזזלהוא עושה בדיקה חזורת אחריחודש לא קהש כל כך לא לאכול אבקה חודש..
|
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() איך אתה כותב תהיה בריא
|
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() חח אני כבר לא בריא
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
אם הוא היה אומר לך תיהיה לא בריא..אז ההודעה שלך תיהיה תקפה |
|
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד מה ניסגר אתה כותב ומביא ביד?
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אני מציע שקודם תלמד לכתוב
#18 |
חבר פעיל
|
![]() חח פשוט אני כותב מהר כי אני עסוק.. מצטאר..
|
![]() |
![]() |
#19 |
מנהל ראשי
|
![]() תשמע אני בכלל לא הבנתי, יש לך שטן בגוף? אם כן אז רופא לא יעזור. אתה צריך ללכת לאיזה כומר או רבי או משהו כזה..
|
![]() |
![]() |
#20 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח