|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() טוב אז ככה קניתי את הספה הזאת
http://www.netoshops.co.il/product.asp?productid=2171 עכשיו הבעיה שלי היא איך לעשות סקוואט מישהו יודע איך לעשות סקוואט אולי עם שקולות או משהו אחר. אם מישהו מכיר בבקשה שיביא דוגמה (מיור סרטון כל דבר יתקבל בברכה.) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מה קשור ספה וסקוואט?
קח מוט זרוק על הכפתיים ולעבודה.. יש מצב שאתה מתבלבל עם תרגיל אחר... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() אחי...סקוואט לא קשור בכלל \=
מה שכן...אם אין לך ת'כלוב יהיה לך קשה בהמשך....להרים את המוט על הכתפיים יעני... אני כשאני מתאמן בבית אני או עם דאמבלים או מבקש עזרה מאבא להרים את המוט לכתפיים וכספוטר. |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
ועוד שאלה אחת אני עושה כתפיים האם זה משנה אם אין משענת לגב? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מעל 30-40 קילו יהיה לך נורא קשה לשים את המוט על הכתפיים...
אני אישית חזרתי עככשיו מאימון שני שלי במכון וגיליתי ש90 אחוז מהתרגילים אני עושה בצורה לא נכונה לך למכון... ואנשים אל תתנו לו עצות באינטרנט לגבי איך לעשות סקוואט, לא לומדים את זה באינטרנט ! היום היה כולה האימון השני שלי במכון אחרי חודשיים שהתאמנתי בבית והיום קלטתי כמה שהילדי אינטרנט שמתאמנים בבית לא שווים כלום ויכולים להרוס לעצמם תגוף. תשכח מסקווט אם אתה מתאמן בבית ואתה מתחילל זאת העצה שלי. אלא אם כן תלך למכון.
![]() |
#7 |
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
|
תשמע אחי!!!
לי אישית היתה אותה בעיה קניתי מיטה ולא היתה לי אפשרות לעשות סקווט . מיטת בנצ לא מיועדת לסקווט
עצה שלי תבנה מתקן, לא קשה לעשיה אני אישית בניתי [אבל לבניתיים ,שתתחיל עם משקלים כבדים אני ממליץ לך ללכת למכון כושר] אתה צריך לבנות על הקיר עם עצים עבים וחזקים מתקן שתי מוטות בקיר, ושתים ארוכות שתומכים בהם מלמטה . אני אישית בניתי וזה החזיק לי 110 קילו . מקווה שעזרתי ביי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה רבה על כל התגובות אבל למישהו יש סירטון או תמונה של סקוואט עם משקולות???
:cry_1: |
![]() |
![]() |