|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל ראשי
|
האמת על השחורים בארה"ב(בליווי הומור)
הנה לכם כמה עדויות של יהודים בניו יורק על החיים עם השחורים שם(ממש ממש מצחיק) מוקדש לאנשים שאוהבים הומור שחור(בשני המובנים) ויודעים אנגלית. במיוחד לגיימר,נייטוולף ובולט שאני יודע שהם יהנו.
אהבתי את הבדיחה בהתחלה עם ההשוואה של הכושית לאינשטיין. http://www.youtube.com/watch?v=Ppmz35shnOk החלק השני(משתפר) http://www.youtube.com/watch?v=gdET34SCiVk קרדיט לאתר niggermania/africoon-american http://www.niggermania.org/newforum/index.php אגב, כל היפי נפש אל תכנסו וככה תחסכו תלונות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה טוען שאני גזען?
![]() ראיתי את ההתחלה של "you can say that a baboon is a genius". זה מאוד לא פוליטיקלי-correct ![]()
![]() |
#3 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אני יודע שזה לא פוליטקלי קורקט, כל האתר הזה שהפנה אותי לשם(NIGGERMANIA הוא כזה) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחח חלק מהבדיחות מצחיקות הייתי בניו יורק כבר 4 פעמים בחיים שלי ותאמת אני לא מתפלא עקב כל הפשע שאנשים ככה עושים בדיחות על הקהילה האפרואמריקאית, אבל עדין אני לא סובל את חיים בן פסח אני שונא אותו ואני רוצה שהוא ימות וכמה שיותר מהר הוא כרגיל מתחבא במחסן שלו ברגע שהוא יצא אני אחכה לו בחוץ אם איזה קרש ואשבור לו על הראש
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מבייש לחלוטין את הדגל התלוי מאחוריו
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הבן אדם הזה עשה פי 10000 למען יהודים ברחבי העולם ובארץ יותר ממך ומכל המשפחה שלך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גלעד אם אתה סומך על מילה שלי בתור חבר אני אומר לך נישבע לך בחיים שלי שהבן אדם הזה לא אמר את הדברים האלה זה מישהו ערך את הסירטונים שלו כדי שזה יתאים לכך חיים בין פסח בעצמו אשכנזי והוא מאוד נגד השואה ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא לא אמר אחי... וכן זה סתם גורם למריבות שוב אחי מאוד היה חשוב לי שתבין את זה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לא נמאס עם הגזענות?
זה בדיוק הבנאדם שאמר שצריך לעשות שואה לאשכנזים, מעניין שאתה נותן לו במה ככה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
שני האנשים האלו אשכנזים , מספיק לזיין את המוח. כבר דיברנו על הנושא הזה מספיק והסברתי הכל, אני לא הולך לחזור על זה. אם לא בא לך לצחוק על כושים בארה"ב אל תיכנס, רשמתי מהתחלה שלמי שיש בעיה עם הומור שחור שלא יכנס. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איי איי, כי הרי כולם יודעים שאם היית עושה דבר כזה שאומרים על יהודים כל התגובות היו "איזה נאצית" "מה הייתי עושה להם" ובלה בלה בלה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
זה סה"כ יהודים בארה"ב שמדברים על עדויות ומקרים שקרו להם עם אנשי הקהילה האפרו האמריקאית! אין פה שום קשר לגזענות, ולא רשמתי שום מילה גזענית על אפרו אמריקאים. אתה מוזמן לבדוק אותי. סך הכל שמתי 2 לינקים ואמרתי שמי שיש לו חולשה להומור שחור שלא יכנס. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חבל שאתה לא יודע את ההבדל. לא ראיתי את הסרט אבל מהקטעים שהספקתי להתרשם לקרוא לשחורים "בבונים" זה לא ממש הומור שחור. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוכחה שהסרטון שבו רואים את חיים בן פסח אומר "שחבל שהיטלר לא רצח את כל האשכנזים", הוא סרטון ערוך וגזור ונועד לפגוע בתנועה: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1503727
![]() |
![]() |
#16 |
מנהל ראשי
|
איזה מזל שהבאתם מחקר שמוכיח שהם "נחותים" יותר. עכשיו אפשר לזלזל בהם ללגלג עליהם ואם אתם רוצים בכלל אפשר להרוג אותם על בסיס המדע.
נ.ב - אני לא חושב שמישהו מכם גר בניו יורק כדי לעשות הכללה כזו גדולה. לא חסר גם לבנים כאלה או יותר גרועים ממה שמתאר חיים בן פסח בסרטון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() עומרי בחייאת אחי!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אבל למה להכחיש משהו על מנת להיות פוליטיקלי קורקט? להעלים הוכחות מדעיות כמו שהבאתי פה זאת צביעות לשמה, אתה לא מסכים איתי?
![]() |
![]() |
#19 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
יוגי בקשר למה שאמרת,אני יודע שקיימים גרועים מזה, אבל מה זה קשור? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא לא אמר את זה זה מישהו שהשם שלו רוני שהיה פעם מנהל באתר שלו שהיסתסכך איתו ופתח אתר אחר והתחיל לעשות סירטונים שכיאלו חיים בן פסח תומך בשואה למרות שהוא ממש לא !!!! וגם הוא עשה סירטונים על עוד כמה מנהלים מהפורום שמה עד שאיזה הגיע כבר למצב שהוא איים לירצוח ילדים בני 13 ו17 בסוף חיים בן פסח דיבר אם איתמר בין גביר כי אותו רוני עבר לנהל את האתר של חזית ואז בסוף הם סגרו את האתר |
|
![]() |
![]() |