|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
תמונות לאחר חיטוב
מה קורה אנשים?
אז ככה אלה תמונות שלי לאחר שלושה חודשי חיטוב אני 1.75 בן 20 היום ![]() ![]() ושוקל 66... לפני החיטוב שקלתי 75. האמת שאת החיטוב סיימתי לפני שבוע והשבוע הזה ממש טחנתי - יענו פיצות המבורגרים בשרים וכמה שיותר ולאחר שבוע השחיתות הזה. אני מתחיל מחר בבוקר תפריט עלייה במאסה. אשמח לקבל תגובות על התמונות ועל התוצאה של החיטוב. הגוף ברגיל: http://img182.imageshack.us/my.php?i...ict0466ld7.jpg שריר בבטן: http://img89.imageshack.us/my.php?image=pict0470yj7.jpg
![]() |
#2 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() 1. מה חיטבת בדיוק?
2. מאיזה מצב התחלת את החיטוב? 3. מזל טוב.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הורדתי אחוזי שומן... 2.ממצב של משהו כמו 20%-22% שומן 3.תודה רבה
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מזל טוב בן! למי שלא יודע בן בבסיס שלי ואני קצת עוזר לו עם האימונים. עכשיו אני הולך להחזיר אותו ל75 קילו רק עם יותר שריר
![]() יאללה היום מטבח :\
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תטחן צעיר, תטחן.
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אם התחלת עם 20~ אחוזי שומן והגעת לזה... ח'ח! :]
עכשיו לעלות במסת שריר! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יאללה תפציץ מסה אחי שיהיה בהצלחה
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה חיטוב מ 22%
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מזל טוב.
נראה בסדר, צריך להוסיף הרבה שריר. יש לך עכשיו חורף שלם של פזמ לבזבז בחד"כ. איפה אתם משרתים?
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() פיקוד העורף...
ובן, שאני לא אשים לך שמן מכונות בתפריט. אתה תאכל את זה כמו מניאק!
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() אחי! כל הכבוד לך על החיטוב
![]() בהצלחה בעליה במסה עכשיו זה הזמן לאכול ולהפציץ תעלה תמונות שתסיים תעליה גבר |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אתה נראה דיי גבוהה , ואין לך פלג גוף עליון רציני ואין לי מושג מה עם רגליים
![]() |
#13 |
חבר מתחיל
|
![]() שמע אני לא רוצה לבאס אבל מישהו חייב לעשות זאת..
אחי איזה חיטוב אתה לא מחוטב בכלל... תראה תמונות של אחרים פה בפורום.. שיש להם חיטוב ואז תבין מה זה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ברור לי שאני לא מחוטב ברמה של 8% שומן... אבל הגעתי למצב שאני כבר לא מצליח לרדת מה11% ... ב5 חודשים אחרונים הורדתי 18 קילו... כשב3 חודשי חיטוב אני אוכל רק מה שבתפריט 1300 קלוריות ותשאל את מתן שבחודשיים הראשונים בכלל לא ידעתי מה זה ארוחת צ'יט. הייתי יורד קילו כל שבוע. אבל הגעתי למצב שהגוף כבר לא יורד יותר. ולא נראה לי שצריך לרדת מתפריט של 1300 קלוריות.. כי זה כבר לא בריא... אז פשוט עדיף..לעשות מסה כמו שצריך...ואז חיטוב כמו שצריך.. ואם בסוף אני אעמוד על 10-11% שומן אבל עם מסה מכובדת אני אהיה שמח. אחרי 84 קילו...תאמין לי שאני מרוצה גם עכשיו...אבל אפשר קצת יותר... בכל מקרה תודה. מקווה ששפכתי קצת יותר אור על המצב.
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תן קרדיט לבן אדם ,אני יודע איזה שואה צריך לעבור כדי לרדת כמה אחוזי שומן טובים ..! מזל טוב בן אדם , לך תפציץ
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה יודע בכלל מזה חיטוב !? הוא אמר שהוא על 6% שומן ? להגיע מ22% ל10% זה מכובד ביותר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() הוא הגיע למצב הזה אחרי שהוא היה 22% שומן
|
![]() |
![]() |
![]() |