|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
כללי:: hardcore trainee
עוסק ב:: gym instructor
|
![]() שלום לכולם
אני משתמש חדש פה שמח להכיר את כולם שמח להיות חבר כאן ושמח לראות שיש כאן סצנה די רחבה של אנשים שמודעים לפיתוח גוף ולכל הנושאים המתלווים לזה. בקשר לכותרת רציתי לשאול אם יש פה אולי אנשים שמתעניינים בקנייה של 2 חולצות אנימאל ששלחו לי מארה"ב (חדשות לגמרי, קיבלתי אותן לפני יומיים). המידה של שתיהן היא מדיום, ואני רוצה למכור אותן כי חשבתי שהמדיום של ארה"ב זה מידה ענקית אבל מסתבר שהחולצות לא עולות עלי. בגדול החולצות האלה הן בגבול בין מדיום ללארג' (במידות בישראל). החולצות עצמן נראות מעולה, בד איכותי, ואם הן היו עולות עליי בכלל לא הייתי חושב על למכור.... צרפתי פה את התמונות של החולצות (מאחורה יש את הלוגו של אנימאל בין השכמות, נראה בנזונה) בעיקרון החולצות עלו לי 16 דולר כל אחת(שזה בסביבות ה-60)+ דמי משלוח לכל אחת של 30 שקל. אם מישהו מעוניין שישאיר הודעה. תודה בכל זאת ושוב, נעים להכיר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() זה הגמזה דמי משלוח 30 שקל.
על מה ? לחולצה אין בכלל משקל בדאור על מה אתה מדבר ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() באתר הם גובים דמי משלוח, ככה הם מרוויחים את הכסף, בלי שום קשר למשקל.
דמי משלוח קיימים ללא קשר לכלום. חבר שלי נסע לניו יורק לשבוע, וכדי לוודא שהחולצות באמת יגיעו אליו בזמן הזה הוא שילם על משלוח שבאותו היום כבר יביאו אותם אליו למשרד שבניו יורק (בגדול לא נראה לי שאפשר להזמין מהאתר ישירות לישראל) אבל כמו שאמרתי, אם אתה מעוניין, זרוק מחיר ונראה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מאיפה אתה?
ותן יותר פרטים איזה צבע? יש לך תמונה של האחורה גם? זה חולצה קצרה עם שרוולים כמו בתמונה או גופיה\משהו בסגנון?
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() אני מירושלים אבל יוצא לי להיות במרכז
החולצות נראות בדיוק כמו התמונות ששמתי צבע שחור שתיהן חולצות קצרות עם שרוולים אם תרצה אני יכול לצלם את החולצה מאחור בגדול יש בין השכמות את הלוגו של אנימאל בלבן צירפתי פה תמונה של המאחורה (זה נראה כך, רק עם שרוולים קצרים ולא סליבלס כמו בתמונה) (זה לא התמונה שמופיעה בחתימה שלי, התמונה של החולצה מצורפת כקובץ)
![]() |
#6 |
מושעה
|
![]() זה אתה בתמונה עם החולצה השחורה ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() חח עדיין לא, עדיין לא....
![]() |
#8 |
מושעה
|
![]() חחחח..
המידה של חוצלות ממש גדולה ? אני אוהב חולצות צמודות ולכן אני קונה s. עם ה-m לא ממש גדולה יש מצב אני קונה אחת.. אם לא קשה לך לצלם תמונה של החולצה כמו שהיא ניראה זה יהיה מעולה. ככה ייהיה אפשר להחליט.. זה גופייה או חולצה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() כמו שכבר אמרתי
זו חולצה, לא גופיה. וכמו שכבר אמרתי, לא, המידה לא כלכך גדולה. אני אנסה לצלם את החולצה כשיהיה לי זמן ולהעלות את התמונות לפה. מקווה שתהיה לך אמת מידה נכונה, כי אני אצלם את החולצה לבד ולא על מישהו בגלל שאני רוצה למכור אותה חדשה לחלוטין. (נ.ב. אני לא כלכך מבין למה קולמן פחדן. זה בגלל הסטרואידים?! כי אם כן, אתה תצטרך להכניס לניק שלך את כל המתחרים האולימפים/מקצוענים <וגם החובבנים> תחת הכינוי "פחדנים")
![]() |
#10 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
סבבה תעלה תמונה ממתי שיצא לך ככה אני יוכל ליראות את המידה ולהחליט. בקשר לכינוי אין לי מושג ![]() נ.ב אסור לפרסם חתימות כאלה גדולות. המנהלים ימחקו לך אותה תערוך,לחתימה קטנה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יודע לבדוק מוניטין?
תבדוק מה רשמתי לך ותגיב לי
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יש לך msn?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() מאיפה אתה בירושלים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר מתחיל
|
![]() אין לי מושג מה זה מוניטין....אני אשמח אם תסביר לי איך בודקים ומה זה....
מסנג'ר: сonanxcore@hotmail.com
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() שים תמונה אני מירושלים יש מצב אני קונה.
מוניטין זה הירקוים שיש לך בצד. תכנס ללוח בקרה ותיסתכל למטה למטה זה הנקודות של המוניטין.
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אני מוכן לקנות את שניהם ב150 אם אתה רוצה
אני באייסיקיו : 179489269 |
![]() |
![]() |