|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן יש לי שאלה על הסקוואט הבנתי תרגיל מאוד חשוב שגורם לגוף להפריש טסטוסטרון וככה שאר הגוף גם גודל ולא רק הרגליים.
אני עושה AB.. סה"כ 4 אימונים בשבוע A-חזה---כתפיים---יד אחורית B-גב---יד קדמית----רגליים אני רוצה להתחיל לעשות סקוואטים.. האם הסקוואט הזה טוב? : או שחייבים את זה שהתחת יורד עד הריצפה ממש? http://exrx.net/WeightExercises/Quadriceps/SBSquat.html אם כן, 1) תנו לי בקשה אימון רגליים שאני אכניס ל B שלי.. אני לא רוצה לעשות פשיטות ברכיים או כפיפות כי זה דופק ת'ברך נראה לי.. מעדיף כמה שיותר מהסקוואט ואם צריך עוד תרגיל אז לחיצה ב40 מעלות. 2) האם הרגליים צריכות להיות מקבילות בסקוואט? ובאיזה רוחב? תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() ציטוט:
יש סקווט עם הסמיט משין, ויש סקווט עם מוט חופשי. למשל אני התחלתי לשות סקווטים ממש לא מזמן, והאמאמן שלי שם לי ספסל ליד שאני מתכופפת עד הגובה של הספסל כדי שאדע בדיוק איפה לעצרו (אבל לא נוגעת בו- ספסל נמוך) אחרי כמה אימונים טובים על סקווט, מעיפים את הספסל ועושים בלי ספסל, ועם הזמן יורדים יותר נמוך.. זה בא בהדרגה. המאמן שלי בכלל עושה סקווט עם מוט חופשי
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() נו גם אני עם מוט חופשי.. ויורד על הבנצ'
![]() קיצר אפשר תשובותתת חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() ברוחב הכתפיים אני משערת...
ותעשה לחיצות רגליים זה תרגיל מצויין לכל הרגל
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() הרגליים צריכות להיות קצת יותר מרוחב כתפיים, והכפות רגליים מופנות החוצה בערך ב 30 מעלות יענו ככה: / \
רד נמוך |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() חוץ מזה, באשר ללימוד הסקוואט, אני מציע שמהתחלה תרד עד הסוף, כמה שהגמישות מאפשרת לך. פשוט תתחיל עם מוט ריק, אפילו תתרגל כמה סטים עם משקל הגוף בלבד רק כדי לוודא שאתה עושה את התנועה הבסיסית בצורה נכונה. אני לא מסכים עם מה שסנדרה הציעה (בקשר לשלבים של הגובה) מאחר והדבר יאפשר לך לשים משקל גבוה מידי על הגב, וברגע שתרצה לרדת נמוך יותר, יהיה לך קשה לוותר על המשקל ואתה תנסה לעשות זאת עם משקל גבוה מידי מה שלבטח יפגע בטכניקה שלך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי בעיית גמישות רצינית באיזור העקב ולכן(גם בלי משקל) אין באפשרותי לרדת ולהשאיר את הרגליים על הקרקע. הבנתי שניתן לשים מדרגה\משקולות על העקב - האם זה בסדר?
כל עוד אני בסמית' משין אין בעייה, אבל בחופשי... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() gידן בתמונה שהבאת 2 הרגליים של הבחור מקבילות
RM3 אמר להפנות רגליים החוצה ב 30 מעלות (זה קורה באופן טבעי ת'אמת) הבהרה: אני מבצע עם מוט חופשי ויורד עם הטוסיק על הבנצ' של הלחיצת חזה. (שזה חצי סקוואט אם אני לא טועה) ואם אפשר תוכנית אימונים לרגליים לשלב ב AB.. כמו שביקשתי בהודעה הראשונה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני דווקא הבנתי שעדיף לעמוד עם רגליים מקבילות, כדי לא להעמיס על השריר הפנימי. ביצעתי עם הטייה מסויימת ותיקנה אותי מדריכה במכון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי תודה!
ואפשר תכנית אימונים לרגליים והאם לעושת אותה בתחילת האימון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() דוגמה לאימון רגליים בחלוקה ל- AB:
סקוואט 4x6 כפיפות ברכיים 2x10 פשיטות ברכיים 2x10 בדרך כלל מומלץ להתחיל עם הסקוואט כדי לחמם את כל הגוף, אבל איך שנוח לך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אחי אבל ביקשתי בלי פשיטות וכפיפות ברכיים
אם אפשר שיתבסס על סקוואט ולחיצות רגליים בלבד |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() לא מבין איך כפיפות ברך ידפקו לך את הברך, עם פשיטות יש הגיון בדבר, אבל כפיפות ברכיים?
איך שאתה רוצה, בכל מקרה: סקוואט 4x6 לג פרס 3x10 או שאתה יכול להוסיף דד ליפט רומני סקוואט 4x6 לג פרס 2x10 דד ליפט רומני 2x8 |
![]() |
![]() |