|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שמעו אני לא יודע אם יש לי ג'ינו או שזה פשוט שומן שירד לי שאני אתחיל חיטוב (אני בעלייה במסה כרגע)
פתחתי על זה נושא וענו לי ולפי מה שאמרו לי לעשות אין לי ג'ינו (למשש את הפיטמה אם זה רך וזה אכן רק אצלי אז זה שומן וזה ירד בחיטוב) איך אני יכול לבדוק מאה אחוז? ללכת לרופא? אני לא רוצה שיהיה לי אני יודע שזה עובר עם גיל ההתבגרות ואני די בשיא עכשיו ב-14/9 אני אהיה בן 16 אתם אומרים שיש לי ג'ינו או שזה פשוט שומן שירד עם החיטוב? שאני נוגע בפיטמה ולוחץ אין שם שום דבר קשה רך לגמרי אם אני הולך יותר פנימה עם היד זה נהיה קשה אבל זה כבר עצמות או משהו לא? הג'ינו בדרך כלל יורד אחרי גיל ההתבגרות? דרך אגב אני לא שמן אני על 13% שומן אבל יש לי כרס קטנה שצריך להוריד |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() של הפרונט או צדדי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל ראשי
|
![]() תשים הכל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
נפיחון
|
![]() הצילום לא ברור.אבל אני לא רואה כאן משהו נורא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל ראשי
|
![]() אי אפשר לדעת מהתמונות הן לא ברורות בכלל כל התמונה מלאה בהפרעות.
אבל מזה זה משנה? אם יש לך אז אין מה לעשות עם זה, יכול להיות שאחרי החיטוב המצב ישתפר. בכל אופן אם הפטמה שלך נפוחה(לא חייב להיות גושים) זה לא יעבור בחיטוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אם הפיטמה נפוחה אז זה ג'ינו
ג'ינו עובר בדרך כלל בגיל ההתבגרות לא? לרוב זה נשאר או עובר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מנהל ראשי
|
![]() ל-90 אחוז הפטמה הנפוחה לא עוברת. אני אחד מהם,יש לי נפיחות אבל אין לי צורה של חזה נשי למשל,אבל זה עדיין מרגיז מאוד.
שים לב שאתה מתקלח או נגיד אם אתה נוגע בזה זה מתכווץ ונהיה נורמלי. אבל במצב רגיל זה תמיד ישאר לך, בכל אופן לא רואים אם הפטמה נפוחה או לא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אצלי זה בולט כזה בחולצה רק כשאני לובש שחור זה לא :[. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
נפיחון
|
![]() הפיטמה שלך כואבת קצת שאתה ממשש אותה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() בתמונה השניה זה נראה כאילו יש לך ג'ינו...קשה לקבוע במדויק כי התמונות באיכות ירודה.
אבל גם אם כן אז זה לא ג'ינו חמור.
![]() |
#15 |
נפיחון
|
![]() לא אחי.של פותח הפוסט.חחח פעם הבאה אני אעשה ציטוט..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
נפיחון
|
![]() אצלי יש את הפיטמה הזו שיש בה עיגול מעצבן כזה שאני נוגע בו אז הוא כואב קצת אבל כמה שהשריר גודל ככה פחות הפיטמה בולטת.ואני בן 18 כבר..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() פיטה כואבת וג'ינו לא קושרים אחד לשני..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
נפיחון
|
![]() כן צודק.אומרי,יש לי בדיוק את הבעיה שיש לך.אבל אתה נראה ענק בתמונה,אז הפיטמה פחות בולטת לא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
למה הכוונה בולטת? בבגדים? בבגדים לא, אבל בלי בגדים כן רואים שהיא נפוחה. בכל אופן זה לא עד כדי כך משנה לי לא הייתי עושה ניתוח בשביל להוריד את זה. ניראה גם איך המצב יראה אחרי החיטוב. יש לך גם גושים לבנים קטנים בתוכו? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
מנהל ראשי
|
![]() מוטי התמונות שלך לא טובות זה לא משנה איך תצלם, אתה כניראה מצלם בפלאפון. צריך תמונה נקייה לגמרי בשביל לראות את הפטמה טוב. אם אין לך מצלמה דיגיטלית אז עזוב.
|
![]() |
![]() |