|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע שזה קצת לא קשור עכשיו..
אבל- סיימנו עם זה!!!!!!!!!!!! סוף פאקינג סוף לא צריך לפתוח תספר המעיק הזה יותר בחיים$#@@# או כמו שרשום בעמוד האחרון:"תם ונשלם, השבח לבורא עולם" :d:d:d:d הגישו אותי על 88, והלך סביר עד סביר +.. :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() ברוך השם
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מקצוע קשה?
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא קשה, מעיק..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הגישו אותי על 90, כי זה היה ציון השנתי שלי. המורה הייתה אמורה להתחשב מעט בציוני כיתה י' ו-י"א, אבל לא עשתה. בכל מקרה, אני לא מתלונן ממש על המגן, הוא סבבה.
הבגרות עצמה לא הייתה קשה, ככה לפחות לי, אבל באמת מעיקה - שאלות מעצבנות, שצריך לחפור בהן, מה שאני ממש ממש לא אוהב. מקווה שהלך טוב גם לשאר.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() נגשתי 65 והלך קטלני!
אני חושב שאני אוציא ככה 85 בעזרת השם |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ניגשתי על 70 לא ידוע כמה קיבלתי מקווה לעובר ... סוף סוף באמת מכיתה ב' אני סובל! וגם בעל ממוצע של 40
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ואללה איזה קטע היה לי
יצאתי מהבגרות ושחכתי לעשות את האנסין כי השארתי אותו לסוף בסוף אחרי 10 דקות שהייתי בחוץ אז מצאתי את הסגנית מנהלת שבמקרא אחראית לבחניות בגרות ששבמקרא המורה שלי ועוד לא סתם אחא המורה לתנךךך שלי איזה מזל החזירה אותי לבחינה למרות שהייתי בחוץ 10 דקות ואז השלמתי את האנסין ![]() ציון הגשה 68 היה ![]()
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() איך שאני לא אוהב לכתוב,בעעע כל כך הרבה כתיבה וקריאה והסבר,הייה ממש מעיק,הוגשתי על 85.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() נה נה נה נה נה נה נה....
....יואל דומן בן זונה חחח איך אני שונא את המורה שלי |
![]() |
![]() |