|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() באים אלי כמה חברה היום בית ריק, רציתי להוריד סרט שיעניין אותם למישהו יש הצעות?? קומדיה\אימה וכו...עדיפות לסרטים מצחיקים גם...תודה !
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() רוצה באמת להיקרע מצחוק???
תוריד Friday עם אייס קיוב וכריס טאקר [הכושי משעת שיא , אחד הקורעים] סרט אחד המצחיקים שראיתי...הומור של כושים |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
:):):):) סתם.. לא עולה לי שמות של סרטים עכשיו סורי..
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תראה משחק מכור עם אדם סנדלר
סרט מצוין |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() "אחיות לוהטות 3653653"
להיט
![]() |
#6 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() אני ישתמש באזדמנות למישו יש לינקים לסרטים שהציעו פה?
![]() |
#7 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() אימה טוב:
dog soldiers boogiman The Mothman Prophecies Hannibal Rising ותמיד אתה יכול להוריד פורנו של big fat milf זה בטוח יפחיד אותכם |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חניבעל רייסינג לא מפחיד.
אם אתה רוצה משהו מזעזע תביא את סרטי המסור. בקשר לקומדיה סרט שממש צחקתי ממנו כי ראיתי את רוב הסרטים זה כמו מת לצעוק כזה קוראים לו: "אוכלים סרטים"-epic Movie. סרט ענק פשוט ענק!! זה מצחיק למי שראה שודדי הקאריביים נרניה צופן דה וינצ'י סופרמן חוזר אקסמן נחשים על מטוס פימפ מ יי רייד Punkd תוכנית מתיחות בmtv ועוד הרבה דברים. The.Hills.Have.Eyes.II.DVDSCR.XviD-ViTE The.Hitcher.DVDRip.XviD-DiAMOND פעולה טובים Ghost.Rider.DVDRip.XViD-PRiSE Deja.Vu.DVDRip.XviD-DiAMOND אלפה דוג שמחקתי לפני כמה ימים ועם רוצים קצת צחוקים Norbit.DVDRip.XviD-DiAMOND זה החדשים שלי שנשארו לראות עד הנגלה הבאה ---------------------------------------- כל אלה ראיתי נורביט לא כזה מצחיק ת'אמ יש לי ספריית דיוידי ממש ענקית אני מוריד ממקום שמעלים לשם רק איכות דיוידי. גוסט ריידר יפה הטרמפיסט שזה חידוש לסרט האיימה הישן ממש יפה ואכזרי במיוחד הקטע בו הבחור נחצה ל2 שהיה קשור למשאית עם שרשרת ענקית ממש מגעיל כמו שאני אוהב! דזה וו יפה אבל אפשר לראות את זה רק פעם אחת. בוגימן סרט אחד הגרועים אני חייב לציין בעע ראיתי אצל חבר. אם מישהו רוצה לראות סרט מכות איכותי בריטי תראו חוליגני הרחוב הירוק-GREEN STREET HOOLIGAN מסופר על סטודנט מניו יורק שעף מאוניברסיטה כי חיפה על חבר טס לבת דודה שלו באנגליה והתחיל להתחבר לאח של בעלה של אחותו האח הוא ראש חבורת חוליגנים של משחקי כדורגל זאת אומרת האוהדים שרבים מכות אחרי משחקי כורגל זה דבר אמיתי וזה מבוסס על קבוצות אמיתיות ביניהם "מילוול" שאין להם רחמים ממש מכות רצח סרט ממש יפה עם אקשן הסוף קצת עצוב אבל זה לא מוריד מאיכות הסרט להפך מעלה אותו בכמה רמות! סרט ממש אהוב ומוכר בקרב שחקני כדורגל ובכלל. ראיתי אותו לפחות 3 פעמים! הנה הסיפריית DVD שיש לי במחשב את כולם צרבתי כבר וזאת יחסית ישנה נוספו לה עוד מלא סרטים בערך 50 סרטים יש לי על המחשב עכשיו. אל תשים לב לאנימציה ולעוד כמה סרטים זה בשביל בני דודים קטנים ![]() http://img393.imageshack.us/img393/5163/29020349jo7.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() נודניק בלי הפסקה
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() חיו ומותו של בובי זי.
חצי מת 2
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() העורב123..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
1 אהבתי מאוד 2 היה מוזר לאללה 3 היה מגעיל בטירוף במיוחד הבחורה עם הפה התפור |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() בכל מקרה סרטים כאלה לא צריך לראות כדי להבין כמה הם טובים.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עוד סרטים נחמדים death tunnel the cave nuspartu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() חגיגה בסנוקר וצ'רלי וחצי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אנשים תנו שמות באנגלית אבל, אי אפשר להוריד בעברית כשאני חושב על זה.
|
![]() |
![]() |