|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
Banned
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,796
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
גיל:: 18
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
איך אוכלים את זה בלי בישולים, דייסות ושטויות כאלה, אלא באכילה מהירה?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
מושעה
|
טחן בבלנדר עם חלב ואתה לא תרגיש את זה
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
חבר פעיל
|
זה ממש לא בעיה להכין דייסה משיבולת שועל וזה גם מאד טעים (עם כפית סוכר)
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 0
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
זה משנה אם אני אוכל את השיבולת שועל לפני בישול או אחרי בישול?
כמובן שהכמות הדרושה נמדדת לפני הבישול |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
__________________
בשבילי זה הבית בשבילם זה עוד קו על מפה |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,796
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
גיל:: 18
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
איך מכינים מזה דייסה?
שחכתי .. ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
מושעה
|
שים בקערה עם חלב ושוקו או סוכר ודחוף למיקרו לדקה שתיים
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
חבר פעיל
|
או על מחבת (בלי טיגון!) , אני שם קודם את החלב והמים וכשזה מבעבע מוסיף את השיבולת לשתיי דקות
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Banned
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,796
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
גיל:: 18
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
ציטוט:
נראה לי שאני הולך לאכול את זה בבוקר כמו שזה, יש מהחבילה. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
חבר מתחיל
|
תסים את זה אים חלב במיקרו 2 דקות וסים סקית סוכרלוז ביפנים
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
חבר פעיל
|
תטחן ותשתה וככה אתה גומר עם זה הכי מהיר ונוח שיש!
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
חבר פעיל
|
למה אתם כזה שונאים ש"ש דווקא יש לזה טעם פצצה רק שמים קצת חלב וסוכרזית ואתה מסודר למרות שגם בשייק זה יוצא חבל על הזמן
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
חבר פעיל
|
איך אני מבשל את השיבולןת שועל עם אבקת חלבון?
__________________
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
חבר פעיל
|
הבעיה היא שבשייק זה יוצא איזה 2 כוסות וחצי כל התערובת.. (300 מ"ל חלב, בננה, ש"ש)
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
חבר פעיל
|
ישנן שתי דרכים להכין שיבולת שועל, דרכים שאני הייתי מכין:
1. לשים שמן במחבת, לתת לו להתחמם, לשים ביצים ( כמה שתרצו ) וישר להוסיף את השיבולת שועל. יש לערבב את התערובת כמו שמכינים ביצה מקושקשת. 2. לשים שיבולת שועל בקערית, חלב בהתאם, 2 דק' במיקרו וכשזה יוצא להוסיף שוקולית או אבקת חלבון בטעם שוקולד.
__________________
בשבילי זה הבית בשבילם זה עוד קו על מפה |
|
|
|