|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מחפש שיר שלו כבר המון זמן..עכשיו הוא די פופלרי..לא ה"i Wanna Fuck U"..יש עוד אחד נורא פופלרי..אני חושב הוא אומר "they C Me Rolling" או משהו כזה..
למישהו יש מושג?..תודה לעוזרים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא של אייקון אבל תנראה לי מתכוון לזהhttp://www.youtube.com/watch?v=ODdGhOOUOpI
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() למה ללכלך על חבר שלך?
יצאה גרסה של קמיליונר ביחד עם אייקון. אם תרצה אני אעלה.
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מתי אתם פותחים את האתר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.youtube.com/watch?v=pKtzp...elated&search= זאת הגרסא אם אייקון חביבה ביותר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
http://www.youtube.com/watch?v=-xEzGIuY7kw
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחח אחי אתה לא מבין במוזיקה שחורה בגרוש בלי להעליב
דבר ראשון זה Chammilionaire והשיר זה Dirty Ridin עריכה : איי איי איי איזה יצור מכוער הקמיליונר הזה חח פשוט קוף! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() של MIMS יש שיר I did you wrong
וזה השיר שהכי חרשתי עליו בזמן האחרון פשוט חרישותת |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() Mims על הפנים...מאפיין את הראפ של השנתיים האחרונות, שירים עם ביטים חדישים וקליטים וליריקה בשיט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מתאר לעצמי שאתה שומע את הלהיטים שיש בטלויזיה ולא ממש הרבה מעבר לזה. השירים שיש בטלויזיה יותר נועדו להישמע טוב במועדונים, למשוך אנשים לקנות את האלבום ופחות להיות בעלי משמעות. אם אתה רוצה אני יכול להמליץ לך על כמה אלבומים טובים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אנשים שאני מעריך ועדיין פעילים מבחינת ליריקה הם Nas ו Kanye West. מלבד זאת, אל תשכח שהמוזיקה השחורה במקור צמחה מקשיי היום בגטו ועל כן היא עשירה בליריקה איכותית. סביר להניח שאם אפנה אותך לקצת אולד סקול, אתה תירתע מאחר והביטים מאד "עקרים" ביחס להיום. אם בכל זאת בא לך, תשמע קצת N.W.A A tribe called quest De La Soul Wu tang clan Salt n Pepa Arrested development
![]() |