|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו ראה את הפרק הראשון שהיה בערוץ 10 יום שני??
בתוכנית מדובר על אנשים גדולים (נשים 95+, גברים 120+ בערך) שיורדים כמה שיותר במשקל מהאחוז שלהם. קבוצת כחולים, אדומים, מי שהוריד פחות אחוזים אז הקבוצה צריכה לבחור מי הולך הביתה (סטייל הישרדות). תוכנית מאוד מעניינת, אותי לפחות. ד"א מישהו ראה את מוטי, בן 23 שוקל 182 קילו! הוא פירפר בלילה ובאמצע השקילות הוא נרדם בעמידה, אומרים שהוא על סף מוות. על השבוע הראשון הוא הוריד קרוב ל-10 קילו!!
![]() |
#2 |
הושעה
|
![]() אני מתאר לעצמי איזה ברדק יהיה אם מישהו ימות שם בזמן כל העניין הזה...
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() רוני קולמן באוף סיזן לא שוקל 182 חח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() התכנית באנגלית הרבה יותר מעניינת! זו דעתי לפחות גם שם התחילו עונה חדשה.
בכל מקרה כל הכבוד להם שהם מתחילים לקחת את עצמם בידיים.. קצת מאוחר אבל עדיף מאוחר מלעולם לא! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שיט פיספסתי רציתי לראות
![]() |
#6 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() התוצאות של הסוף פשוט לא יאומנו...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() פעם אני וחברים חוזרים הבייתה מהבצפר... ומגיעים לדיון על יורדים בגדול...
אחד אומר "הם עושים את זה בצורה טבעית, ובריאה... לא כמו כל המפתחי גוף האלה עם החומרים שלהם" ![]()
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() בריאה???
יש שם אנשים של 150 קילו על תפריט של 2000 קל'! זה גרעון עצום. אבל תשמע, הם רוצים להביא רייטינג, ולא ללכת על לאט ובטוח. מה גם שהם לא רוצים לשמור על מאסת שריר או משהו ככה שהם מעדיפים לשרוף כמה שיותר שומן מאשר לשמור על מאסת שריר.
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() כע אני ראיתי תה תוכנית חח הכי מסכן זה הבחור הזה עם השיער המחומצן.. כמה חבל לי עליו..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() רק ראיתי את הפרסומת בכיתי מזה!!!!!!!!!
אני יודע שלא חסרים אנשים קבבים בישראל אבל עד לרמה אמריקאית?!?!?זה שיא! חחחחחחחחחחח כל אחד שם טנק יותר מהשני |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
פעם ממיזמן טעמתי בייקון וואלה אחד הדברים הקטלניים אבל מרוב שזה משמין בצורא רצחנית שלמתי על זה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() היו בדר. פיל המון תוכניות כאלה..
אני זוכרת הייתה תחרות בין 10 אנשים, מי שמוריד יותר הכי פחות ק"ג בתקופה מסויימת מסולק מה"תוככנית" אז הם סתם מיהרו, ועינו את עצמם כדי לרזות.. אני ממש גנד הדברים האלא. אבל השינויים בתוכניות פשוטים לא יאומנים. ד"א פעם אחת אגיע אל דר.פיל לתוכנית אישה שרצתה להשמין!! היא שקלה בערך 150 ק"ג והמטרה שלה הייתה להגיע ל250+ !!! ובבית שלה רק חטיפים שוקולדים עוגות , גן עדן ![]()
![]() |
#18 |
הושעה
|
![]() צורה בריאה עאלק, לא רק שזאת צורה ממש (אבל ממש) לא בריאה, בסוף לזה הם סתם יורדים במשקל, לא משנה מה. וזה יכול לגרום לבעיות קשות מאד. לא משנה אם המשקל שאותו הם יאבדו יהיה משריר או מחרא, הם עדיין ירגשו שהם מתקרבים למטרה. המטרה היא לאבד שומן ולשמור על המסה הרזה ועל "שאר" הדברים במצב כמה שיותר טוב. מה שעושים להם זה מחנה ריכוז פשוט.
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() למישהו יש קישור להביא לי ? רציתי לראות ופספסתי :\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() ראיתם את המאמנת שם?פיי יש לה אחלה גוף..
אהבתי את הרצינות של התוכנית ושהכל נעשה על-ידי וינגייט |
![]() |
![]() |