|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום, אני כרגע עובד בחד"כ על אימון כוח (כל תרגיל 2 סטים של 6-8 חזרות)...אני עוסק בעיקר בתחום הכדורגל וכמובן שהמטרה שלי היא לעשות מעצמי שחקן פיזי מאוד. אין לי את הקטע של המהירות אבל הכושר הגופני שלי טוב. אני עושה הרבה פעילות אירובית ואני עובד עם תוכנית Ab כשכל שבוע אני עושה אימון A שהוא חזה, יד קמדית ובטן...ואימון B זה גב, כתפיים, יד אחורית ובטן. כל אחד מהם אני עושה פעם אחת בשבוע ובנוסף יום אחד או יומיים אני עובד רק על כוח רגליים על כל תרגיל אפשרי (דחיקה, פשיטה, כפיפה, ויש את התרגיל הזה שכל הכוסיות עושות של המפשעה ועוד תרגילים...) בקיצור אני עובד על כל החלקים ברגל...
הבעיה היא שבחודש-חודש וחצי האחרון אני רק מוריד במשקלים ואני מאמין שזה בגלל שאני עושה הרבה פעילות אירובית...ד"א זה גם אחרי שהורדתי 22 ק"ג במשקל. השאלה שלי אם זו עבודה נכונה או שאני צריך להגביר אימונים כדי שתהיה יותר השפעה...? תודה לעוזרים! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בוא נתחיל בזה ש6-8 חזרות זה לא כוח ! זה יותר למסה
כוח זה בין 1-4 ברור שאירובי יכול להוריד אותך במשקל כי בעצם אתה יורד במשקל גוף גם ! ואם האימון אירובי שלך הוא לפני המכון אז ברור לך מאוד שזה ישפיע ואפילו אם זה יום לפניזה משפיע ! היתי מעדיף שתסדר את התוכנית שלך יותר טוב נגיד יש לך שני אימוני אירובי ושני אימוני כוח אז תעשה לדוגמא כך : יום ראשון כוח ( כי זה יותר חשוב בשבילך) שני אירובי שלישי מנוחה רביעי כוח חמישי אירובי זה סתם דוגמא כי הרי האימונים של הכדורגל קבועים ! אז תסדר שיהיה מנוחה לפני הכוח ! |
![]() |
![]() |