|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכלום,
הבעיה שלי היא כזאת , אני נער רזה והחלטתי להתחיל להתאמן בחדר כושר אני כבר חודשיים מתאמן חזק ועליתי 3-4 קילו (שבשבילי זה הרבהה כי אני שורף הרבה קלוריות בספורט..) אז עכשיו הבעיה שלי התחילה שמתי לב שכשאני בחדר כושר אנשים מסתכלים עליי כל הזמן על זה שאני רזה וזה מבט כזה של - " מה לעזאזל הוא עושה פה ? הוא לא רזה מדי כדי להיות פה ?" והמבטים האלה מונעים ממני ללכת לחדר כושר בשבועיים האחרונים.. מישהוא יכול לעזור לי איך לא להתייחס לכל המבטים ופשוט לשים זין עליהם ?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אל תתייחס אתה רק בתחילת הדרך, אתה לא צריך לשים לב אליהם בכלל כל אחד כזה כשהוא מתחיל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אל תתייחס אחי, תסתכל עליהם עוד שנה שנתיים באותו מבט :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אוזניות + rap-metal
חחח ככה אני מיתעלם מהעולם |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() פותח הפוסט , תקרא סיפור נחמד שאולי יעזור לך :
פעם היה ילד (נער...בן 14 וחצי) שנרשם לחדר הכושר, הילד היה תת משקל (שקל 48-50 קילו על מטר 70-72) גם עליו הסתכלו בעין לא יפה בחדר כושר , הוא שתה שייקים של חלבונים וגיינרים וכולם הסתכלו עליו ''מהזה איך הוא שותה אתזה והוא עדיין שחיף'' הוא התאמן חזק מאוד ועדיין היה חלש הוא הרים במקסימום משקלים שאנשים נורמלים עושים חימום איתו , כולם צחקו עליו אבל הילד בשלו לא עזב את המטרה והמשיך והמשיך והמשיך... כעבור שנתיים הילד עלה במשקל ל- 84 קילו , הוא עושה היום חימום עם מקסימום של הבוגרים בחדר הכושר , כשהוא הולך בחדר כושר הוא מקבל מבטי קנאה מכל הכיוונים , כשהוא עובר ליד מאמני הכושר של המכון הם סותמים את הפה , אף אחד כבר לא יכול להסתכל עליו במבט עם גיחוך והיום הוא נחשב לבחור די גדול ודי אהוב פה בפורום הצנוע הזה ![]() בהצלחה , אם אתה רוצה תמונות של הילד מפעם ועכשיו תשאיר הודעה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והאיש הזה אמור להיות אתה... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אסף בכל מקרה גם אם אתה בן 20 או 50 זה לא משנה כי לתוצאות אפשר להגיע איך שלא תיראה במצב התחלתי ואיך שהגנטיקה שלך בנויה , תמיד אפשר להגיע למצב מצויין ביחס למצב ההתחלתי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() מה איכפת לך מה אנשים חושבים תחשוב שזה יעזור לך לעלות במשקל ובמסה , תתחיל לאכול ותיתאמן חזק , איזה ספורט אתה עושה אולי תוריד בעצימות .
תאמין לי עדיף לך שכמה חודשים אנשים יסתכלו אבל בסוף זה ישתלם עם באמת תאכל טוב ,יכול להיות גם לא כולם מסתכלים אבל זה כבר נידמה לך
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() קנה ציוד לבית... עזוב אותך מחדרי כושר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() זה נוח להתאמן עם Mp3 ??
אולי באמת אני צריך לעשות את זה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() מה כאלה שכן ? יש Mp3 מיוחד לאימונים ?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
היה לי בחור אחד כזה במכון השנה. הוא התחיל להתאמן בערך מתי שאני והוא היה אקטו לכל דבר(רזה ודק). הבחור תפס את עצמו בידיים, ומהשחיף שאני בעצמי הסתכלתי עליו ולא הבנתי מה הוא מחפש במכון, הוא הפך לאותו בחור שמסתכלים עליו בהערצה. עדיין יש לו דרך ארוכה לעשות, אבל היום הוא כבר בחור די גדול ומפותח, שממשיך להתקדם בצורה מדהימה פשוט. ואם לא איכפת לך שאני שואל - אתה מתאמן בהולמס פלייס ת"א במקרה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
מנהל מקצועי
|
![]() מה עדיף לך,שיסתכלו עליך בתור סוס או בתור שחיף?
בינתיים מסתכלים עליך בתור שחיף,אז למה שלא תשנה את זה? אם לא תבוא אז מה אתה חושב שיקרה?תהפוך להיות סוס לבד? אוקי אימון אחד מסתכלים..אבל זה לא משהו שחוזר על עצמו..אין להם מה להסתכל עליך כל אימון בגלל שאתה שחיף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() שים עליהם זין
כל אחד מתחיל באיזו שהיא נקודה , חלק לכאן וחלק לכאן ,גם הם היו מתחילים פעם. ואם באמת יש להם בעיה תמיד אפשר לשחרר להם קצת צינור ושיתחברו לממצצה ![]() אין לך במה להיתבייש ,כשאני התחלתי להיתאמן הייתי ילד שמן בצורה מזעזעת ,והיו אנשים שצחקו עליי ,ודפקו מבטים , וחלק אפילו הצביעו מהצד וצחקו בינם לבין עצמם עם החבר'ה ,ובשלב מסויים כשהם נתקעו במקום ואני המשכתי להיתפתח ,אותם אנשים שלעגו לי קודם באו לבקש ממני עצות ,והתחילו לנעוץ מבטים שהם לא של בוז ,אלא של קנאה או בקיצור ? "אשרי העלובים שאינם נעלבים,שומעים בחרפתם ואינם משיבים " אל תתייחס ותמשיך קדימה,בסוף אתה עוד תעבור את כולם בהליכה..
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|