|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
הזהרו מהטעם הזה אנשים !!!!
יש לי את האופטימום השחור בטעם פונצ'..
אחד הדברים המגעילים, לא משתלב טוב עם הקורנפלקס ולא עם הבננה... הזהרו מהטעם הזה הוא פשוט דוחה ברמות... אבל על טעם ועל ריח אין מה להתווכח, כל אחד והטעם שלו אולי אתם אוהבים את זה, בינתיים לכל מי שהבאתי לטעום אמר שזה דוחה טילים.. אני אומר לכם את זה כדי שלא תתבעסו, אני לא ממליץ ביכלל.. הכי טעים זה קרם עוגיות..
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אממ חבל אחי שקנית..תנסה להחזיר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() לא יקבלו את זה, גם אין לי זין להתעסק עם זה, אני הולך עם מה שיש אין מה לעשות =/
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה על האזהרה אחי ! ,
אני רוצה לרכוש אופטימום קרם עוגיות\וניל עוגיות (לא זוכר איך קוראים לזה) מישהו יודע אם זה טעים ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אופטימום קרם עוגיות אחי! היום קיבלתי אותו ולפני 2 דקות שתיתי אותו פעם ראשונה..
מעדן זה לא מילה אחי (עם חלב ניסיתי) אחד הדברים.. רציתי להדליק איתו סיגריה אבל ויתרתי |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
סבבה אני אקנה את הקרם עוגיות בכל זאת שמתי עליו עין כמה זמן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אמרתי לך אחלה טעם הקרם עוגיות. חח בגללך לא היה בחנות היום קרם עוגיות אופטימום כי בדיוק נגמר,קניתי צ'מפיון ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כי אני קניתי את הצ'מפיון בטעם שוקו כמעט הקאתי שתתי את זה השתמשתי פעם אחת,התקשרתי לחנות אמרו אין בעיה החליפו לי לבננה ולא מצטער על זה אחלה טעם. בקיצר הם מחליפים אם לא התשמש יותר מפעם פעמים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() מי בכלל שם לב לטעם בתוספים........
(אבל עדיף לבחור במשהו טוב ממה שיש... כי מילא כולם לא משו)
![]() |
#10 |
מושעה
|
![]() SiX PACK איך אתה שותה את החלבון הזה?אם מיים?אם חלב?כמה מיים?וכמה חלב?בבלנדר?בלי בלנדר?תפרט קצת....אתה משלב סוכר ענבים?
תנסה אם זה אחרי אימון אם מיים תסים בשייק כף וחצי אבקה+350 400 מיללטר מיים קרים + סוכר ענבים איזה 8 כפיות....תערבב חזק ותגיד איך יצע.. ואם זה בבוקר אם חלב אז בבלנדר אם חלב ובננה + כף אבקה , מה לא יוצא טעים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
אחרי אימון עם מים + סוכר ענבים ובננה בצד גם מגעיל. לא נורא, כמו שליאו אמר.. אני לא שותה את זה בשביל הטעם אלא בשביל החלבון יהיה בסדר =]
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() חבל אחי מצטער בישבילך שזה לא טעים לך.
קנית ליומהולדת את זה לא?אם אני זוכר נכון |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() טרופיקל פאנצ הכי טעים שיש טעם של סוכריות סודה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מנהל ראשי
|
![]() אני אישית למדתי לקחת רק שוקו, תמיד טעים, עם הכל,במיוחד בבוקר שכל דבר יכול לעשות בחילה! אין כמו שוקו. זהו.
טעמי פירות זה הדבר הכי מגעיל שיש לפי דעתי, ועוד איך אפשר לאכול קורנפלקס עם זה בבוקר או משהו כזה.. קיצר אני נישאר עם הפרוקומפלקס שוקו שלי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned - מספיק לפרסם חברות מתחרות
|
![]() עומרי צודק זה כל ענין של טעם אני לדוגמא מאד אוהב טעם קרם עוגיות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מה אתם אומרים אל אופטימום שוקו........ אני לדעתייי.. דברררר מאוד טעים בעיקר הריחחחחח שאתה פותח תה שק חחח יאמי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() מזל שיש לנו מכונה במכון שמכינה שייקים של חלבון בכל הטעמים שקיימים לכל חברה ואני יכול לטעום לפני שאני קונה רק ב 12 ש"ח וככה יודע מה טוב לי :p
אז חסכת לי 12 ש"ח =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |