|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב כמה סיפורים, אחרי 10 אימונים ביתיים אם אני לא טועה.
הכל אחלה, כתפיים נקרעות, החזה מתחזק בצורה בלתי נורמלית, הידיים אוכלות חצץ והרגליים מסתדרות עם מה שיש ![]() רק הגב... אני בעיקרון, אימון הגב שלי הוא מתח, פולי עליון, מסור עם דאמבל (יד, יד על ספה) ומשיכת מוט W לסנטר (טרפזים). במתח אני גרוע, אני שוקל 84 קילו (אחוז שומן בערך 17-16, אני גם גבוה, 1.87), וקצת קשה לי שם, אני מנסה להתאמן אבל לא הולך, תנו לי עצות בכיוון הזה, והפולי במולטי טריינר מעפן לגמרי, הם חושבים שהזרועות שלי הם באורך של 5 סנטימטר ואני לא יכול למתוח את הידיים עד הסוף כשאני מעלה את המוט. (אפשר להנמיך כיסא במולטי?). נ.ב אל תגידו "אמרנו לך" בקשר למולטי, הוא דווקא אחלה, רק הפולי עליון מציק). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תשאר עם המתח תוסיף חתירה עם מוט אולימפי ופולאוור יהיה אימון גב סוף הדרך
בקשר לטרפזים אל תעשה את התרגיל הזה הוא עובד יותר על הכתפיים מאשר טרפזים תעשה הרמת שכמות עם משקולות או מוט |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() אמרנו לך
פולי עליון במולטי הוא פות לשימוש בגב אלא יותר לשמיוש כקרוס עליון לפי דעתי עכשיו: אתה יכול לעשות פולאוובר, אל הייתי ממליץ לך חתירה במוט בעמידה כי אין מדריך שישגיח שאתה עושה נכון ואל תגיד לא אני יודע איך לעשות כי אתה לא וזה בדוק אתה יכול לעשות חתירה בשתי ידיים בשכיבה אבל הבעיה הגדולה של הגב שלך וזאת הבטחה שלי, שאתה עובד בלי רצועות, אז קודם כל במתח אתה עובד פחות עם הגב, והאמות שלך מתעייפות יותר בשאר התרגילים |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() זה מה שאני שונא במכשירי גב! אני לא יכול לתפוס טוב את המוט כי הוא עבה מדי ואז אני תופס עם האצבעות בלי לסגור על המוט והאמות שלי מתעייפות... בגלל זה אני לא עושה מכשירי גב אלא רק חופשי מתח חתירה וכל תרגיל בחופשי. ד"א יש במשיכת פולי עליון מוט דק יותר שאפשר לתפוס כמו בן אדם וא האמות לא מתעייפות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מה דעתכם על פולי עליון לחזה?
במולטי אין בעיה עם זה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דווקא מאחורי הראש זה פחות בטיחותי והוא מפעיל לחץ על חוליות הצוואר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אה יופי , אז נשאר עם הפולי עליון.
מתח - 4*3 פולי קדמי - 4*8-10 משיכת דאמבלס בכיפוף - 4*8 משיכת כתפיים עם מוט. - 4*8 תגידו מה דעתכם על הפולי עליון עם מוט V? מה ההבדל בין מוט V למוט רגיל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה לא צריך לעבוד על טרפזים תן את הסטים לרחב הגבי או לזוקפי הגב במוט V או כל מוט לא משנה כאשר האחיזה צרה העבודה על הגב הרבה יותר טובה כי טווח התנועה הוא מלא |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|