|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
נציג חנות ישראלבודי
|
![]() סיקור חדש שנכתב ע"י צוות האתר.
התנהגות מופתית של קהל, מתחרים איכותיים, ואולם ראוי שיפוט נבון ותחרות שזרמה, אבל גם ויתור משונה על פוזות חובה, והחלטה משונה לפרוס את קטגוריית המסטרים לכמה מקצים – כל מה שרציתם לדעת על תחרות מר ישראל 2011 של איגוד נאב"א. תהנו: מר ישראל 2011 של נאב"א: הסיקור המלא
![]() |
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() סיקור מדוייק אפשר להגיד
![]() |
#3 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() מדוייק ענייני ואמין, כמו תמיד בישראל בודי - כל הכבוד.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אלוף האלופים NAC2012
כללי:: מר ישראל נאבבה 2009 עד 82 ק"ג,אלוף האלופים NAC 2012מר ישראל NAC 2011 מעל 175 ס''מ
עוסק ב:: מזכיר NAC ISRAEL
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() איך אפשר להסתפק בזה.....מי שלא היה לא יוכל להשלים את החוויה לא עם תתמונות,לא עם סרטונים ולא עם סיקור המעולה הזה...תתחילו להגיע לתחרויות. 200 אנשים בקהל זה בזיון לכולנו.
![]() |
#5 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() 80 שקל לכרטיס זה מוגזם ואם זה היה עולה כיוון ה50 יותר היו באים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
|
![]() קובה צודק. המון המון אנשים רצו להגיע אבל לא מוכנים לשלם מחיר כזה. אין שום הצדקה לשלם 80 ש"ח בענף מאוד מאוד שולי בארץ. אבל כבר היה את הויכוח הזה, פשוט בשטח הקהל הצביע ברגליים ופשוט לא בא.
![]() |
#7 |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() ראשית, 80 שקל זה הרבה, בכל קנה מידה - וחבל.
הייתי מאוד רוצה לראות מכירת כרטיסים ב 30, או אפילו 40 שקל, והלוואי שהנהלת האיגוד תלך לכיוון הזה, לדעתי יגיעו יותר אנשים, ונקבל אולם מלא. הרווח (אם בכלל) יהיה אותו רווח, כי יותר אנשים בפחות כסף זה פחות או יותר כמו פחות אנשים ביותר כסף, כלל פשוט בשיווק. לעומת זאת, ובלי שום קשר - תופעת הפקה פקקה היא שם דבר בספורט שלנו. אני מכיר אנשים, רבים מהם אני אפילו מחבב, שכותבים כל יום 40 הודעות בפייסבוק בנושא פיתוח גוף תחרותי בישראל, ולא היו מגיעים גם אם האיגוד היה מתיר כניסה חינם ומחלק בחוץ דליים של חלבון. גם עצלנות, גם ליצנות. ככה זה, למרבה הצער.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() יש הצדקה אפשרית למחיר כזה וזה איגוד שמחלק פרסים למדורגים
אבל בנאבא אין את זה אז בנינו....זין שלי אני משלם 80 שקל כניסה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() יאיר נניח שאתה צודק, כמה אנשים לדעתך החרימו את האירוע מטעמים אידיאולוגים?
נו באמת.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() זה לא משנה....התוצאה היא שאנשים לא מגיעים בגלל המחיר גבר
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
אלוף האלופים NAC2012
כללי:: מר ישראל נאבבה 2009 עד 82 ק"ג,אלוף האלופים NAC 2012מר ישראל NAC 2011 מעל 175 ס''מ
עוסק ב:: מזכיר NAC ISRAEL
|
![]() 80 שח זה מחיר של אהבה שלנו לבודיבילדינג...זה מה שהמחוייבות שלנו לתחום שווה..
איפה הסמיילי מקיא..
![]() |
#12 |
|
![]() תעשה לי טובה .. רוב האלה שבאים לקהל זה בכלל משפחות חברים וממש קצת "מעריצים"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מנהל ראשי
|
![]() תאמת מסכים אין ספק שזה היה באסה להוציא מהכיס 80 שקל אבל כמו שאני רוצה שיבואו לעודד אותי בתחרות אז ככה גם החברים שלי שהתחרו רוצים ובגלל זה חשוב להגיע ולכבד את החברה שעבדו כל כך קשה לתחרות
![]() |
#14 |
|
![]() בסדר אבל אתם צרכים להבין שבן אדם שלא חיי את זה יום יום ולא הכי מתחבר לזה לא יבוא וישלם 80 שקל לעומת זאת יש הרבה אנשים שזה נחמד בשבילהם לראות את זה לא יותר מזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי בהופעות מוזיקה מחו"ל ב80 ש"ח, זה לא מחיר של אירוע מקומי זניח יחסית עם כל הכבוד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מר ישראל 2011 נאב"א: כמה מילים שלי | ניגרי ענק | פיתוח גוף תחרותי | 56 | 01-08-11 00:13 |
כל התגובות התמונות על מר ישראל נא"ק 2011 - לכאן! | ניגרי ענק | פיתוח גוף תחרותי | 203 | 21-05-11 14:16 |
הסיקור המלא של מר צפון 2011, איגוד ifbb ! | ניגרי ענק | פיתוח גוף תחרותי | 4 | 16-02-11 20:53 |
מר צפון 2011 של איגוד נאב"א: הסיקור המלא | ניגרי ענק | פיתוח גוף תחרותי | 20 | 15-02-11 20:01 |
ישראל 2011 | spacex | פיתוח גוף-כללי | 90 | 21-11-06 21:42 |