|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה רוצה שנגיב על התמונה שלך ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() למה אתה מלכלך רואים ידיים כתפיים גב קעקוע עש הרבה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
נפיחון
|
![]() קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק חזק אתה אח שלי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() איזה יופי, מדהים, האם זה יתכן ?! זה אמיתי זה ?! כמה עלה לך הקעקוע ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() לא זה טחינה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() מה הזלזול הזה כאילו אתם קולמן והוא נקניקיה
ניראה בסדר טרפזים חמודים ביותר,אחוז שומן לא גבוהה בכלל -תמשיך מסה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
נפיחון
|
![]() אהה בוף לא זלזלתי בכלל.. סליחה אם לא הבאנתה נכון.
אחלה ידיים ידיים,כתפיים וטרפזים. תמשיך מאסה בכל הכוח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לא מזלזל אבל הוא סתם זרק תמונה לא נתונים לא כלום
נערך לאחרונה על ידי ido146, 04-07-11 בשעה 14:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() תודה לכם באמת אני על אחוז שומן לא גבוה 12-13 רק בבטן יש מה לתפוס
ממשיך במאסה לעבוד חזק כמה שאני יכול ולאכול כמה שיותר איזה נתונים אתה רוצה לדעת תשאל אני יענה לך מה הבעיה ואין צורך לזלזל זה לא מכובד כולם התחילו מ0 אף אחד לא נולד עם ידיים 50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() יפה מאוד :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
נפיחון
|
![]() סתם שאלה. כמה קלוריות אתה מכניס ביום {שואל רציני}?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() אין לי בעיה עם השאלה שלך להפך אני שמח ששאלת.....
אני לא עוקב אחרי זה אין לי תפריט התחלתי להכנס לזה רציני רק לפני כמה ימים למשל היום בבוקר אכלתי 3 ביצים 4 פרוסות לחם יוגורט 1.5% גבינה לבנה ופרי ואחרי שעתיים ככה הכנתי לי 320 גרם פתיתים ו 150 גרם חזה עוף נערך לאחרונה על ידי buf123, 04-07-11 בשעה 15:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
נפיחון
|
![]() תעקוב זה יותר טוב.. אתה חושב שאתה אוכל הרבה ובסוף מתברר שאתה מכניס 2000 קלוריות ביום. זה נראה ככה שאתה אוכל הרבה. תנסה לחשב ותתפלא לראות שאתה לא אוכל בכלל הרבה..
בכל מקרה,איזו תוכנית אתה עובד? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() הבעיה היחידה שלי שאני תקוע בגללה זה התזונה אני לא אוכל מסודר אני חייב תפריט שיהיה לי מול העיניים שאני ידע מה לאכול..ואתה צודק אני חשבתי שאני אוכל מלא עד עכשיו אבל מסתדר שזה לא מספיק
ab חזה,כתפיים יד קדמית גב יד אחורית רגליים אני עושה מתח עם משקל מקבילים עם משקל בנץ פרס סקאווט פרס ודדליפט |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
נפיחון
|
![]() אוקיי מעולה. אממ לגבי תפריט,לי אישית אין תפריט. אני פשוט אוכל המון. אבל אני מאוד גבוה ואני חייב להכניס אפילו שטויות כמו אוריו וכל זה. אתה לא חייב לעשות תפריט,אתה יכול פשוט לאכול נגיד בבוקר ואז לחשב את זה במחשבון תזונה ואז תוכל צהריים ולשים כל מה שאכלתה במחשבון תזונה וכן הלאה...וככה יעני בסוף היום תראה כמה קלוריות אכלתה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() נגיד בשביל להגיע ל 75 קילו כמה קלוריות אני צריך בערך ? אני לא גבוה ולא נמוך 1.76
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
נפיחון
|
![]() אני לא יכול להגיד לך בדיוק. שמע כל עוד אתה עולה במשקלים בתרגילים המורכבים בעיקרון מן הסתם אתה אמור גם לעלות במשקל גוף. אתה עולה במשקלים בתרגילים המורכבים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() כן אבל אני חושב שאני לא עובד בהם נכון אני עושה יותר מידי סטים...
דדליפט אני עושה 4 סטים לא כולל החימום וסקוואט גם 4 אני לא עובד נכון נראה לי הטכניקה שלי בסדר.. בדדליפט אני 80 קילו ובסקואט 90 התחלתי לא מזמן |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תמונה חדשה+תמונה שלי לפני.. | *YONI* | גלריות הגולשים | 11 | 02-05-09 23:21 |
תמונה חמודה שצילמו אותי.. תמונה ראשונה שלי כאן ! | adirsommer | גלריות הגולשים | 7 | 29-12-08 00:08 |
תמונה | גב ממאסהה לעומת מה שהייתי יש תמונה לפני ואחרי | asulind | גלריות הגולשים | 2 | 27-10-08 08:21 |
מישו יודע בפוטושופ למשל תמונה לקחת תפנים ומזה לעשות תמונה? | israel2290 | פיתוח גוף-כללי | 10 | 20-08-08 00:08 |
תמונה|תמונה של הרגלים 4ראשי כנסו מתאמן רק חודש. | The-One | גלריות הגולשים | 21 | 30-05-08 18:53 |