|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() מה דעתכם?
כשהתחלתי להתאמן ואת העלייה במסה לפני קצת פחות משנה הייתי 58 קילו ו13 אחוז שומן. בסופו של דבר אני רוצה להתייצב על 70 קילו ועשרה אחוזי שומן אבל אולי אני לא צריך להגיע לזה כבר בחיטוב הראשון? או אולי לשלב סמי-חיטוב כמו שקראתי כאן- הרבה ארובי ליד אימוני כוח עצימים כמו במאסה? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חיטוב על 174/70?
אתה רציני? אם על נתונים כאלה אתה כבר על 16% שומן כנראה שהתזונה והאימונים שלך על הפנים ואני מניח שמשקלי העבודה שלך תואמים לזה. אני במצב שלך הייתי מריץ ss ל3 חודשים שזה יביא אותך ל20% שומן בערך ואז גם תהיה הרבה יותר חזק וגם תהיה לך לגיטימציה לעשות חיטוב חיטוב במצב שלך היום זה ליצנות.
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ואני דווקא חושב שהמצב לא כ"כ גרוע,התחלת 58 ו13% זה אומר שהתזונה שלך הייתה על הפנים,
אבל במאסה עלית 12 קילו ו3% וזה לא רע. בחישוב מהיר יש לך 11.2 ק"ג שומן+נוזלים.אם אתה מרגיש כבר כבד מדי אני מציע לתת שבועיים-שלושה חיטוב ולהוריד 5 קילו (תנסה לאכול נכון כדי לפגוע כמה שפחות במסת שריר)ומשם להתחיל עלייה נקייה bmr+500 קלוריות ליום,הרבה מים,תזונה נכונה,ו20-25 דק' אירובי קל אחרי אימון. במקרים אחרים לא היה מומלץ חיטוב על יחס משקל\גובה כמו שלך כי זה גובל בליצנות,אבל אתה צריך לעלות על הדרך הנכונה..להיות 4 קילו פחות מהגובה שלך ו10% כבר יכולת להשיג,ואפילו יותר אם אתה מתאמן כמעט שנה..תקפיד על אוכל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחח שבועיים חיטוב חחחחחח
זה לא יתן לך כלום, אל תעשה את זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מה הדיבור המזלזל הזה?! לא מוצא חן בעינייך תכתוב לא מסכים..
ואני בשבועיים חיטוב ירדתי בנתיים 4.5 קילו. אני לא רואה אותך עושה חיטוב על הss שלך...אה,שכחתי אתה בכלל 93 קילו ונראה ילד בכיתה ו' שההיפרטרופיה היחידה שיש לו זה באמה,מלאונן על ערוץ האופנה. פרוש לדוקים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() אחי אבל למה ככה אחי?
למה אתה פוגע ברגשותיי ככה אחשלי? נעלבתי. בכל מקרה, הנה:לא מסכים. חיטוב של שבועיים לא יתן לך כלום אתה בקושי תאבד שומן, רק תוריד נוזלים שיחזרו אחרי השבועיים האלה תוך כמה ימים. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וכול מי שכותב פה שאי אפשר לרדת אחוזי שומן בשבועיים אני מקור ראשון והוכחה שהוא טועה..אני לוקח חזרה מה שאמרתי עלייך,לא באמת חושב ככה,סתם נאמר מעצבים וכוונה לעקוץ..פשוט הצחוק הרגיש לי מזלזל מאוד. סליחה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לחייזרים אין רגשות ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני מסכים, חיטוב של שבועיים לא נותן כלום רק תרד כמה ק"ג של נוזלים שתחזיר אותם ממילא אחר כך, אולי תרגיש יותר טוב פסיכולוגית אבל אתה סתם תסבול+תבזבז זמן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני מרגיש כמו בומר
![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה רבה לכל המגיבים על הזמן והרצון לעזור
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() יש עוד הרבה עבודה
עד 18-19 אחוז אין מה לחפש חיטוב |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לעבור מחיטוב למסה... | FiShNzoN | תזונה ותוספים | 3 | 03-05-10 22:23 |
כמה להוריד בתפריט של מסה בשביל לעבור לחיטוב? | itaymadddd | תזונה ותוספים | 0 | 23-12-09 22:13 |
האם יש בעיה לעבור ביום אחד ממאסה לחיטוב? | rg12 | תזונה ותוספים | 2 | 20-09-08 22:21 |
[התייעצות] להמשיך מסה או לעבור לחיטוב? + תמונות בטן. | דור דהאן :) | אימונים | 3 | 14-08-08 11:34 |
שאלת השאלות האם לעבור לחיטוב או להישאר במסה??? | shayetet13 | גלריות הגולשים | 8 | 29-03-08 15:54 |