|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היי, אני חדש פה ויש לי כמה שאלות.
אני די שמן (1.81 100kg אבל לא נראה יותר מדי ![]() אני צריך לעשות כבר עכשיו תרגילים ומשקולות (יש לי כושר טוב) עם תוכנית אימונים, או שקודם כל כדאי לי לעשות אירובי להוריד משקל ואז להעלות מסת שריר עם חלבונים? עכשיו בקשר לחלבונים - אם אני עכשיו מתאמן (והרבה), מתי אני אמור להתחיל לקחת, זה עוזר בכלל? (ואני לא מדבר על אבקות חלבון, אני הולך להפריד ביצים, לאכול טונה במים וקוטג' חצי אחוז, כי אני לא בקטע של אבקות בכלל). כדאי לי להתחיל עם זה כבר עכשיו אולי ביחד עם האירובי? יצא קצת מסורבל, אבל תודה למי שעוזר (: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: אוהב חדר כושר
עוסק ב:: בלעבוד
חדר כושר: כרגע אין
|
![]() תעשה את שניהם ביחד גם אנאירובי(משקולות ותרגילי התנגדות) ואירובי(ריצה, שחייה, אופניים וכדו')
אני למשל התחלתי במשקל שיא והתחלתי של 82 ק"ג ועד היום אני מצטער שלא היה לי זמן וכסף כדי לעשות מנוי לחדר כושר נורמלי ולעשות את האימונים הללו במקביל. מה-82 ק"ג האלה הייתי עושה רק אימונים אירוביים של ריצה ורק עכשיו אחרי תקופה קצרה שגם מצאתי עבודה נרשמתי לחדר כושר- כרגע אני עומד ומתנדנד בין 70 ל-69 ק"ג. הפחד היחיד שכאשר אני ארזה עוד אני אהיה ממש רזה בלי ידיים גדולות שאיפיינו אותי כל חיי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה אחי, ומה עם חלבונים? לאכול עכשיו אחרי אימונים (אני מתכוון קוטג, טונה במים וכאלה)? (גם אירובי).
אני בעיקר עושה ריצה ואז כמה סטים של ידיים בטן וחזה (כי אין לי מנוי לחדר כושר, שוחטים פה בכסף), ולא אוכל הרבה מאוד, ירקות, פחמימות לפני אימון, וקוטג אחרי אימון :p זה בסדר? . זה משנה אגב אם הקוטג הוא אחוז ולא חצי אחוז? תודה :d |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() הי.
באתר יש מאמרים שנועדו להסביר על חיטוב ואיך תוכל ליישם את הדברים באופן עצמאי. נהלי תזונה,טיפים ודברים נוספים http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=81&Page=1
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה| צריך עזרה בנוגע להרזיה וחיטוב | nike | אימונים | 3 | 08-12-09 15:26 |
עזרה| צריך עזרה מאנשים פה בבקשה נמאס לי כבר להכשל | nike | אימונים | 18 | 11-04-09 16:35 |
צריך עזרה ! צריך patch לcall of duty 4 שעובד | סוליקו | פיתוח גוף-כללי | 3 | 28-12-07 00:43 |
ועדה רפואית(צו התייצבות שני), צריך להתייצב היום ואני צריך עזרה. | Exhibit | פיתוח גוף-כללי | 15 | 25-07-07 15:34 |
עזרה| צריך עזרה במינון של קריאטין בכדורים | TOPACK121 | תזונה ותוספים | 11 | 08-05-07 19:43 |