|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() זה אפשרי? או שאין ברירה ובסופו של דבר תהיה עליה גדולה באחוז השומן(אני מדבר על עליה של 4 אחוז ומעלה)??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בוודאי!
אתה יכול לעלות נקי, הכול תלוי בתפריט שלך...
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: פיתוח הגוף
חדר כושר: EGO מודיעין
|
![]() יש איזה אחד בפורום רשם שהוא אחוז שומן 8 ויש לו יד היקף 38
שזה משהו מדהים להיות חטוב כולכך אם היקף שכזה
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני במאסה על 7.5 אחוז שומן אפילו ירדתי טיפה באחוז שומן ועליתי במאסת שריר ובמשקל
אני עושה הרבה אירובי , בנוסף לכל האימון במכון אני עושה 15 ק"מ ביום ולפעמים גם מעבר
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() ma madhem beza ?
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עלק 15 ביום עם אתה על 7 וחצי אני על 5 ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפני שבועיים היה לי 8 . ככה שזה הגיוני 2. אין מה לעשות בגלל התפקיד שלי בצבא יוצא לי ללכת הרבה , ואני גם עושה הרבה אירובי בשביל עצמי. 3.תחשוב מה שבא לך, אם אתה רוצה אין לי בעיה להצטלם היום ולהעלאות עדכון
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כן הוא בסביבות 7%
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אין ברירה .
יש פה כמה אנשים בפורום שגם בסיום המאסה שלהם הם נראים כמו שאנשים לא נראים שהם מסיימים חיטוב. האנשים האלה מתחלקים ל2 סוגים , אלא שלא אוכלים מספיק (כמה צפוי) טוחנים ברזל שנים ובסופו של דבר כן מצליחים להוציא משו. ואלה שהגנטיקה שלהם כמעט ולא מאפשרת להם עלייה באחוזי שומן , יש פה לפחות 3-4 דוגמאות כאלה . לאנשים האלה לא יהיה קל לצבור שריר , אבל היתרון שלהם שהם לא יצברו גם ממש שומן . בכל אופן אם אתה לא אחד מהמקרים האלה ואתה רוצה לגדול , פשוט תאכל והרבה אחרת אתה לא תגדל , עלייה בשומן ובנוזלים היא חלק מהעניין.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() איך באמת מעלים את המסה ולא עולים באחוזי השומן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() רוצה שיטה טובה אחי?
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() כן אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מפקח ראשי
|
![]() זה לא משנה מסה נקייה או מלוכלכת מה שקובע אם תישאר על אחוז שומן זה רק דבר אחד וזו הגנטיקה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני חושב שזה עניין של תזונה כשהתחלתי להתאמן הייתי אוכל כל שעה בערך עד שהייתי מגיע לרמה של שובע שלא מסוגל להכניס משהו לפה ולא הייתי אוכל לפי חלבונים והכל , אכלתי מה שרציתי , כל היום פיצות בורקסים המבורגרים ועליתי מהר מאד במסה , אבל הגעתי ל12 אחוז שומן , הייתי על 6-7-8 אלף קלוריות ביום היום אני על 4-5 אלף קלוריות ועל 7.5 אחוז שומן , ולא אוכל הרבה שטויות , יש לי ממתקים קבועים שאני מקציב לעצמי לסיים בשבוע , שזה 2 דליים של גלידה בן אן ג'ריס , וחבילת טימטמ. מעבר לממתקים האלה אני מקציב לעצמי 8 ארוחות ציט וכל שאר הארוחות שזה בערך 40 אני אוכל קבוע ומסודר זה מראה שהתזונה זה מה שמשפיע
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: פיתוח הגוף
חדר כושר: EGO מודיעין
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הייתה תקופה שאכלתי אחד כמעט כל יום הבעיה היחידה שזה יקר [אבל טעים רצח :ג] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
מפקח ראשי
|
![]() ציטוט:
ומה שרשמת פה לא קשור לשום דבר כי 99% מהאנשים בעולם שיאכלו את התפריט הזה ולא משנה כמה יתאמנו יהיו שמנים מאוד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה הדבר הכי טיפשי ששמעתי בחיים שלי , סליחה על הביטוי . מה זה לא משנה ? בן אדם שיש לו נטייה להשמנה . יאכל נגיד 4000 קולוריות , שזה נגיד 400-500 קולוריות מעל התחזוקה. או שהוא יאכל 5000 קולוריות שזה 1500 קולוריות מעל התחוזקה . נראה לך שהוא יגיע לאותו אחוז שומן לאחר תקופה ?
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|