|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() איך זה בתור תוכנית אימונים למסה :מתאמן 8 חודשים.(4מהם חיטוב :x)
נאמר לי שזה למי שמתאמן מעל שנה+(לא מתאים למתאמן 8חודשים אבל בכל זאת מהי החוות דעת שלכם?) A חזה לחיצת חזה כנגד מוט ישר ללא זוית – 10,8,6,5-6 לחיצת חזה כנגד מוט בזווית של 30 מעלות 4X8 פלייס (פרפר) בזוית כנגד משקוליות בודדות 3X12 לחיצת חזה כנגד מכונה בשכיבה 10,8+8,6 רק הסט הראשון הוא החימום אופצייה - קרוס הובר- 3X10 רק סט ראשון חימום. B גב מתח רחב לפנים – 4X6 עם משקל נוסף במקרה הצורך פולי צר לפנים 4X8 חתירה בהטיית גו יד יד 4X10 סופר סט: פולי רחב לאחור 2X12 / פול הובר בעמידה 2X12 סופר סט C כתפיים לחיצת כתפיים כנגד משקוליות בודדות 10,8,8,6 לחיצת כתפיים כנגד מוט בסמית מאשין 3X8 הרחקת זרועות לצדדים (שתי הידיים בו זמנית) בעמידה כנגד משקוליות 4X8-10 הרחקת זרועות לצדדים יד יד בכיפוף לפנים 3X10 D רגליים סקוואט חופשי 4X6-7 סקוואט בסמית 2X10 טווח תנועה מלא ללא חימום פשיטת ברכיים במכונה – 2X12 כפיפת ברכיים במכונה 3X8 תאומים כנגד מכונת לחיצת רגליים 4X15 C ידיים: קדמית - בייספס כפיפות מרפקים כנגד מוט W 3X8 כפיפות מרפקים כנגד מוט ישר 2X10 כפיפות מרפקים יד יד על הספה פריצ'ר 3X8 כפיפות מרפקים בישיבה בזווית 3X10 יד אוחרית - טרייספס לחיצה צרפתית ללא זווית 4X8 פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון מעל הראש 3X10 פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון יד יד הורדה לצד הגוף 3X10 הרמת משקולת אחת בשתי ידיים מאחורי הראש בישיבה 3-4X8
![]() נערך לאחרונה על ידי DanielP, 11-09-09 בשעה 15:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() גרוע........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() למה סקאווט בסמית'? ולמה לעזאזל לעשות פעמיים פשיטת ברכיים? הייתי גם מציע איזו וראיציה של דדליפט.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: פיתוח הגוף
חדר כושר: EGO מודיעין
|
![]() מה הבעיה בסמית'?
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חח זה מהאתר לא בניתי את זה
יש לכם איזה דוגמא למשהו איכותי ושיתאים לי? גיל 17 182 80 מתאמן 8חודשים מטרה:מסה. (ערכתי למשהו חדש תנו חוות דעת)
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() על הפנים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|