|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי חודשיים בתוכנית fbw ואתמול עברתי ל ab
תתנו לי עצות בבקשה איך לשפר את התוכנית ואם היא טובה בכלל נתונים עלי גיל:16 גובה:170 משקל:60 ק"ג אחוז שומן: 10 A חזה- לחיצת חזה בשכיבה במוט -4x10 לחיצת חזה בשיפוע3x12 פלייס-3x12 כתפיים- לחיצת כתפיים במכשיר-3x10 הרחקת משקולות לצדדים-3x10 יד אחורית- פשיטת מרפקים בפולי עליון-3x10 לחיצה צרפתית4x10 פשיטת מרפק עם משקולת יד-4x12 B גב- פולי עליון-3x12 בנט אובר-3x12 חתירה בישיבה בכבל-3x10 יד קידמית- כפיפות מרפקים בעמידה כנגד מוט 3x12-w כפיפות מרפקים בישבה עם משקולות-3x10 רגליים- לחיצת רגליים-3x12 כפיפת ברכיים-3x10 פשיטת ברכיים-3x10 איך התוכנית בכללי? מה לשפר? והיא טובה למאסה? תודה רבה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() 11 סטים ליד אחורית? ולחזה פחות סטים מליד אחורית? ופי 2 סטים ליד אחורית מלכתפיים ?
לחיצת כתפיים במכשיר- לא, תעשה עם מוט בעמידה (מילטרי פרס) אני אחרי אימון חזה וכתפיים לא יכול לעשות לחיצה צרפתית בקיצור הa חרא פולי עליון תחליף במתח (משלב יותר מייצבים, תרגיל טוב יותר) סקוואט=פשיטת ברכיים? אם כן תשים את זה בתור תרגיל רגליים ראשון הנפח גבוה אני הייתי נהרג מזה\עובד בעצימות בינונית-נמוכה בשביל לחיות, הייתי מוריד את הנפח |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי תודה
עוד הצעות לשיפור? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מי בנה לך את התוכנית ? אני ממליץ לך לעשות את התוכנית ss אבל אם אתה בקטע של ab אז רשמתי לך את דעתי איך לתקן שיהיה בהצלחה . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() הכתפיים עובדות קשה בלחיצות חזה
אם הוא יתאמן abxabxx ממש לא כדאי לעשות כתפיים בb וחזה בa |
![]() |
![]() |
![]() |