|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() נסיתי לבקש עזרה על כך בדיון ,אבל כל פעם שרשמתי זה פשוט עבר. אז הינה שאלתי
בכל מקרה לשאלתי.. מחכה לתשובה בהמשך לשאלתי,אני עובד בנפח נמוך,משתפר במשקלים לא רע בכלל,2.5 ל3 אימונים, סטים5-7 לגדול,2סטיםלקטן,5סטיםכתפיים. עם אני רוצה להגביר את ההשתפרות שלי במשקלים - אני מעוניין מאוד להוריד את הבידוד לקטנים,ולהוריד את ההרחקות לצדדים ככה שהתוכנית שלי תראה ככה. A bench 3x5 flys 3x10 prees 3x7 מקבילים 2x8 B מתח בתוספת משקל 3x5 Bent over row 3x5-6 Leg prs 4x6 Lang 3x8 אני יודע שזה לא מושלם,אני מת לעשות סקוואט,עוד מעט נגמר לי המנוי ואני עף למכון נורמלי שאין שם מדריכים בחצי שקל שחושבים שסקוואט מוריד מהגובה. מחכה לתגובות,ורוצה לדעת בעת מאזן חיובי של 500-800 עם יש אופציה לגדילה בתוכנית הזאת.יש לי גנטיקה בין הגרועות שתמצאו פה בפורום. תודה מראש. עם צריך לתת משקלים אני יוסיף בשמחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() סעמק למה יש פה תמיד בכל אשכול שתי מפגרים שנכנסים ומתחילים לדבר על דברים אחרים ובסוף כל האשכול נהיה דיון של דברים שלא קשורים אפילו לנושא הפוסט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
2 נקודות אם אתה עובד 4 פעמים בשבוע, תחליף ל3!!! כדאי להחליף את הלאנגים לתרגיל האמסטרינג מורכב, אם לא נותנים לך לעשות דדליפט אתה יכול לעשות pullthrough/Glute-ham raise אני מציע לך לעלות חזרות בחלק מהתרגילים עד שאתה ברמה יותר גבוהה
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U נערך לאחרונה על ידי Fatboy, 01-08-09 בשעה 23:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והאם אתה רואה אופציה לגדילה בעת מאזן חיובי בתוכנית הזו?, והאם לדעתך בעת מאזן חיובי גדול ושינה טובה הסיכוי שלי לעלות במשקלים כ2.5 כל אימון הוא הגיוני?[אחרי דילואד קטן]. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
כן, אבל על תצפה ליותר מדי עד שתבנה בסיס כוח כן, לפעמים גם יותר אימון כזה צריך לקחת לך יותר מחצי שעה, תעלה זמני מנוחה בין סטים, אתה לא מנסה לבנות סיבולת. 3-4 דקות בין סטים
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז חוץ מי זה,יש איזה שינוי שצריך?משהו בטווחי החזרות..תרגילים שצריך להוציא/לשנות ..כל שינוי יתקבל בברכה וכל מי שרוצה לעזור מוזמן להגיב חברה בכל מקרה המון תודה לך Fatboy אני מאוד מעריך את זה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
אני מאוד בספק שss יעבוד בשבילך התכנית הזאת הרבה יותר טובה לך.
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() אם אימון כזה לוקח לך חצי שעה תתחיל להוסיף משקל.
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() וFatboy
שמתי לב שבהתחלה רשמת אני מציע לך לעלות חזרות בחלק מהתרגילים עד שאתה ברמה יותר גבוהה למה אתה מתכון?איפה?למה?לכמה.? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() למה אתה חושב שאתה לא מסוגל לעשות סקוואט ודדליפט?
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() צא צא מהסרט שאתה בוא
אתם מתחילים לעצבן אותי עם התגובות שלכם איפה ראיתם שרשמתי שאני לא מסוגלל??????? אתם לא מבינים שאני יסיים תמנוי במכון הדפוק שאני בוא ואני ילך למכון נורמלי לעשות את התרגלים האלה תקרא את הכל הפוסט כולל מה רשמתי על המדריכים שלי ואני לא יכנס לזה סגרנו פה את נושא הסקוואט והדדליפט |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() לירון, אתה מוזמן להוסיף אותי בMSN אם יש לך עוד שאלות
cutting_silence@hotmail.com
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |