|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() יש לי עד מחר למלא את שאלון העדפות. פרופיל 97 קרבי. מנילה קרבית קיצר.
מישהוא יכול להביא לי אתר או פורום שבו מדברים וכתוב דברים על הגדודים וכל מיני..? כאילו בתאכלס של הדבר, לא כמו שהם כותבים בספרון שמקבלים.. פירוט תאכלס של הגדודים על ידי אנשים שמבינים... אני לא כל כך סגור על עצמי.! ואני ממש לא רוצה להיתקע במקום שאני לא רוצה להיות בו..!! ![]() חייב עזרה..!! אתר שמסביר על הגדודים או משהוא כזה..! שפכו את כל הידע שיש לכם! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() דבר ראשון אתה יכול לקרוא על רוב היחידות באתר "עולים על מדים" שאותו תמצא בגוגל.
דבר שני כנס לפורום פרש www.fresh.co.il לפורום צבא או משהו כזה, אנשים שם מורעלים ברמות מטורפות יענו לך על כל שאלה שתרצה. בהצלחה ותעשה את ההחלטה הנבונה!
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() בדיוק עכשיו אני יושב על זה...
![]() |
#4 |
מושעה
|
![]() Hhheellbbooyy תשאל גם פה את מה שאתה רוצה...נעזור לך.לאיזה יחידה/יחידות אתה רוצה להגיע?תירשום.אתה יכול לקבל שם גיבוש לצנחנים ומשם להגיע לדובדבן..או להתגייס למג"ב ואז לעשות גיבוש לימ"ס ... יש לך חטיבה 900 ומשם אפשר לעשות גיבוש ל-עוקץ/או לווטר אבל אלה יחידות שקצת בעיה להגיע לשם ביגלל שהם לא לוקחים הרבה אנשים והרוב שהם מקבלים זה חברה שנפלו מחובלים או אם קומבינות..בקיצור לאן אתה רוצה?
יש לך גולני ואפשר לעשות גיבוש ל-פאלסר או אגוז אבל גם פה זה בעיה כי הרוב שם זה אלה שנפלו ממטקל או שייטת..וכאלה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() דיזל איפה אתה משרת אחי?
![]() |
#6 |
מושעה
|
![]() התגייסתי לחטיבה 900 ואז ניכנסתי לגדוד שמשון. אבל ליפני שלושה חודשים עשינו תרגיל ואחד החיילים נפל לא נאצר את הנשק פאלט אלי כדור וניפגעתי מרסיסים ברגליים ובברך..דיי רציני..עברתי שתי ניתוחים...בלגן בקיצר..אבל בוא לא נדבר על זה בפוסט הזה.חלב לערוס..
ולאן אתה רוצה להתגייס עוז? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תיראה אני לא מגיב פה בגלל כמה אנשים אבל בשבילך הייתי חייב תהיה בריא תהיה בריא!!! באמת אחי רק בריאות! פשוטא כואב לי לישמוע על כול חייל שניפצא במיוחד מדברים כאלה אני הולך להיתגייס לקרבי!!! מחכה ליום סירות קורע תתחת בתקווה לשייטת או שלדג אם לא ילך לי מקווה לדובדבן או פלסר צנחנים ניראה כבר תהיה בריא אחי!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
מה אתה מחפש בשירות?מה מעניין?מושך אותך? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אממ..מה מושך אותי? כלום....
![]() |
![]() |
#11 |
מושעה
|
![]() S u z u k i R g s x תודה אח שלי!ושיהיה בהצלחה ביום סיירות גבר!אם תהיהי שפיץ ולא תדבר שטויות ברעיון תקבל גיבוש או לשייטת או למטכל..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה אח שלי !! יש לי כמה בעיות אבל אני לא מיתכוון לבתר להם בגלל שהמקסימום שהם מקבלים זה 1.7 בעניים ולי יש 2 שזה כימאט לא הבדל אבל אני יגיש עירעור !! וילחם קשה על החלום שלי!! ויאללה אחי אני זז שיהיה לך שבוע טוב ! ושוב רק בריאות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() צה"ל לא טיפשים.
אין לך מושג איזה צה"ל טיפשים......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() כול החטיבות הם אותו דבר(חוץ מכפיר שיושבים באותה גזרה),ואם מישהו חושב שלא,הוא יגיע,יקבל פילבוקס לפרצוף,ויבין שכן..
![]() תכלס אני ממש לא אובייקיבי,השמירה האחרונה שעשיתי היתה כמאזין בטירונות. העבודה היא אותה עבודה,מחסומים,סיורים,מארבים,גלבים,צקפוסטים,לפעמים מעצרים.. איך היציאות?חרא לרוב עד סוף הא.מ,אחרי זה תלוי בסד"כ..לאט לאט ככול שהפז"מ יתקתק,תקבלו תנאי ותיקות ואהיה יותר טוב ולא תתעסקו בשטויות,למרות שהיום הבנתי שבגדודים עברו לשיטת המחזוריות,מעצרים ופעילות איכותית(סריקות מיפוי בתים וכאלה)ואת זה כול המחלקות עושות והטחינה קצת ירדה.. אם יש לכם שאלות נוספות,אשמח לענות..ד"א,אם אתם מתלבטים לגבי שירות קרבי-למרות שהשירות שלי היה רחוק מאד מהמחסומים,ובאמת זה לא אובייקטיבי-אבל כן.במבט אחורה,זה שווה כול פיפס.. עומר
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() מרכזי,למה?
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני חייב למלא מנילה (קרבית), אין לי שמץ מה אני רוצה
חברה עם נסיון או ידע מה אתם ממליצים? מה לדעתכם יקרה אם אני רושם במנילה שאני לא רוצה להיות קרבי? (יענו עדיפות נמוכה) יאללה אין לי אפילו כיוון חחחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בסופו של דבר הייעוד של החטיבות הוא די דומה (אתה לא בוחר גדוד, אלא חטיבה).
ההבדל בינהן הוא הכפיפות לפיקודים שונים (יש איזורי פעילות שונים לכל חטיבה, יש כאלו שמנויידות - בכל אופן אף אחד לא ידבר איתך באופן ספציפי על זה, בייחוד באינטרנט).
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|