|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() בהנחה שאני שואף להגיע ל2000 קלויות ביום ו800 קלוריות אצלי בתפריט הם ממקור חלבון ו800 קלוריות נוספים הם ממקור פחמימה, ונגיד ואין לי גרם שומן בתפריט (ברור שזה לא ריאלי)נשאר פער של 400 קלוריות שאני כביכול אמור למלא בקלוריות ממקור שומן.
א. האם זה נראה לכם כמו יחס נכון לחיטוב? ב. מה אתם ממליצים לאכול בכדי למלא את הפער שנוצר (בלי טבליות למיניהם ובלי לשתות שמן זית וכדומה) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() 50~ גרם שומן למשקל שלך זה מה שאתה צריך לצרוך בחיטוב
כלומר כן 450~ קלוריות משומן |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יש סיבה שאתה על 2000 קלוריות עם 200 גרם פחמימה בחיטוב?
עדיף כבר תצרוך שומן מאשר את כל הפחמימות האלה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() היחס טוב ונכון.
אתה סביב ה-20 אחוז שומן מסך הקלוריות היומי שזה מצויין. זה אומר שהשומן שלך בתפריט מגיע מבשר רזה,גבינות וכו..... תמשיך כך..מדוד את התוצאות.ואם מצליח לך תמשיך. על הנייר זה נשמע טוב..אבל התשובה הנכונה ב-100 אחוז נמצאת רק במדידות.זכור את זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כמה אתה שוקל ?
ל 2000 קלוריות הייתי ממליץ : 150 חלבון 150 פחמימה 80 שומן איכותי בלבד עדיף לקצץ בפחמימה ופעם בשבוע לעשות העמסת פחמימות כמובן תלוי במשקל שלך ובאחוז שומן שלך תתן נתונים יכול להיות ש 2000 קלוריות זה הרבה בשבילך ואתה יכול לקצץ עוד במקום לעשות שעות של אירובי |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() אני 15 אחוז שומן 176 על 73 קילו
אני שורף ביום בערך 2500 קלוריות אז עשיתי תפריט של גירעון של 500 קלוריות ביום. יש פה הרבה דעות סוטרות לגבי החיטוב, חלקכם טוענים שהתפריט צריך להיות דל פחמימות וחלקכם טוענים שכל עוד יש מספיק חלבון ויש גירעון קלורי אז זה לא משנה וזה יביא לאותם תוצאות. מישהו אפילו המליץ לי לרדת ל100 גרם פחמימות ו400 קלוריות האלה שחתכתי להשלים אותם בשומן שזה משהו שההגיון שלי פשוט לא מאפשר לי לעשות הרי כל המטרה בתפריט שלי היא לרדת בשומן ואיך זה אפשרי אם 40 אחוז מסך הקלוריות שלך באות משומן עכשיו(20 פחמימות, 40 חלבון, 40 שומן). מישהו יכול לחדד את העניין הזה אחת ולתמיד ולהמליץ בנוסף על מקורות שומן שמומלץ לצרוך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שומן זה לא אחוזי שומן,גם אם תאכל רק שומן כל היום ותהיה בגרעון קלורי אתה תרזה(ראה דיאטות אטקינס),כמו שכולסטרול לא נכנס לגוף בתור הכולסטרול הנורא והמפחיד הזה שכולנו מכירים,כי הוא עובר בגוף הרבה תהליכים. שומן אחראי לתפקוד הורמונלי של הגוף,והיו עדויות לבעיות עם השמקל בעקבות צריכה מעטה מדי בשומן. אני אישית ממליץ לך להוריד 50 גרם פחמימה להיות על 50-65 גרם שומן ו2 גרם חלבון פר קילו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מה הbmr שלך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() 2200 אבל אין יום שאני לא עושה אימון אירובי או אנארובי אז אני יוצא מנקודת הנחה שאני שורף לפחות 2500 קלוריות ביום,
וניטרו אתה בעצם טוען שגם אם אני אוכל 100 גרם שומן ביום כל עוד אני בגירעון קלורי אני עדיין ירד במסת השומן שלי?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תקרא קצת על דיאטות אטקינס |
|
![]() |
![]() |
![]() |