|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי פיגור רציני בבייספס, כרגע אני עובד ab ונותן 10 סטים סך הכל בשבוע לבייספס.
חבר שלי גם היה בפיגור ואז הוא התחיל לתת לבייספס אימון בנפרד של 4 תרגילים 12 סטים, מאז היד שלו גדלה משמעותית. אני יודע שלא רצוי ולא מומלץ לתת לשריר קטן כזה אימון נפרד שעובדים בו רק על הבייספס, אבל מישהו ניסה פעם דבר כזה? או מה אפשר לעשות כדי לשפר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אז כנראה שלחבר שלך יש גנטיקה טובה , זה שתעבוד יותר סטים זה לא ישפר לך את הבייספס.
אני חושב שעדיף לך לעשות את ה6-7 סטים האלה כמו שצריך , עם טכניקה נכונה ועצימות גבוהה מאשר סתם להפגיז ב10-12 סטים , שבסוף גם ככה היד תיהיה עייפה והם סתם יגרמו לאימון יתר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז אתם אומרים לנסות להוריד בסטים ולעלות משקל? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() תנסה להוריד סטים, אולי זה ישמע לך מוזר אבל תנסה לרדת ל3 סטים למשך חודש ותראה אם יש שיפור.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יד קדמית זה לא משו שהולך בנפרד , זה שריר קטן שעובד חזק מאוד גם באימון גב , אני לא יודע מה התוכנית שלך ומה התוכנית של חבר שלך , בנוסף לכך מעבר לגנטיקה יש את הגורם של התזונה , יכול להיות שהוא אוכל יותר טוב מימך .
תבדוק את התזונה שלך ואת התוכנית שלך , שיהיה לך בהצלחה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() היד עובדת בהרבה תרגילים.. ככה שאם תוסיף עוד סטים ההתאוששות תיהיה הרבה יותר קשה = היד לא תגדל..
תנסה להוריד את כל הסטים ליד.. ולעשות סוף שבוע 2 סטים ליד הקדמית ותראה שהיא תגדל |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|