|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() שוקל 66 קילו
מטר 165 אחוז שומן יחסית גבוהה מטרה לפני החיטוב: לפחות 70 קילו על 165 תוכנית: Abcabxx או abxabcx a] גב יד קידמית b] חזה כתפיים יד אחורית c] רגליים [c מתבצע פעם בשבוע] ---- a| בנט אובר רו 3 סטים מתח 3 סטים פולי עליון אחיזה צרה 2 סטים חתירה בכבל 2 סטים כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט וו 2-3 סטים פריצ'ר יד יד עם דמבלים 2-3 סטים b| לחיצת חזה במוט 4 סטים לחיצת חזה בשיפוע עליון 3 סטים פלייס בכבל / מקבילים 2 סטים פרס בעמידה 3 סטים הנפה לצדדים 3 סטים לחיצה צרה במכונה 3 סטים "לחיצה צרפתית" בכבל 3 סטים c| סקוואט 4 סטים דדליפט רומני 4 סטים לג פרס 3 סטים כפיפת רגליים במוכנה 3 סטים פשיטת רגליים במכונה 3 סטים - אולי אוריד את זה. הערות: *עדיין יש לי כאבים קלים במפשעה, בשביל לרפא את זה אצטרך לעבור פיזוטרפיה וכרגע אין לי זמן. *התוכנית הזו היא התוכנית שתהיה, אני לא אשנה תוכנית כי אתם אומרים. המלצות לשיפור יתקבלו בשמחה * במילים יפות, על הזין שלי כוח. המטרה של התוכנית הזו היא חד וחלק לפתח את הגוף ולהראות כמו אחד שמתאמן. *לפני שבוע בדיוק התחלתי להשתמש בקריאטין מונו של ![]() ![]() ![]() משקלי עבודה: בנט אובר רו - 73 קילו 12 חזרות בנצ' פרס - 83 קילו 5 חזרות דדליפט - 88 קילו 5 חזרות [פעם אחרונה שעשיתי את זה כמו שצריך] סקוואט - 68 קילו 8 חזרות כל השאר בטח לא יעניין אותכם. בהצלחה לי.
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() בהצלחה אחי.
מה קרה שהחלטת לחזור לנפח גדול? לא הלך עם הנפח הנמוך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() למה השינוי הזה לabc? ועוד של 5 פעמים בשבוע?
לדעתי מוגזם ומיותר, אבל תבדוק על עצמך...
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() בתור ליצן אני מרשה לעצמך להכתיר את התכנית הזאת כליצנית אותנטית ומתאימה לליצנים שאוהבים להופיעה בימי הולדת, במסיבות גייז, ובמופע של ליאור שליין
לדעתי כדאי לך למתן את התזונה שלך במהלך התכנית כי אתה פשוט תהיה מפלצת מתכנית כל כך מתוחכמת, מתחכמת מטומטמת ומפגרת |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() דעתי והיא רק דעתי כנראה, אימונים בנפח גדול - לי תורמים יותר.
ניסיתי אימונים בנפח קטן והגוף שלי מגיב חרא לזה. התחלתי את התוכנית הזו לפני שבועיים בערך וגדלתי יותר ממה שגדלתי בכל החודשיים האלו. ניסיתי לעשות תוכנית בנפח קטן כמו שהציעו לי פה, לא עבד עליי כמו שחשבו אז אין לי טעם לנסות שוב. --- רישוס יא חתיכת כושל מה אכפת לך שאני ליצן? תמצא מה לעשות במקום לחפש מריבות.
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() בהצלחה להראות כמו אחד שמתאמן, ילד בן 16 שיותר מאסיבי ממני
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() בדרך הזו אני גם אהיה יותר חזק ממך
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ככה זה כשאתה מתחיל להכיר את הגוף שלך ואיך אתה מגיב לכל תכנית אימון
אני מאמין בך גאה בך ושמח שלמדת לבד[עם קצת עזרה] מה מתאים לך ומה משפיע עלייך טוב יותר אתה תהיה חיית טרף לאט לאט לכל המלעיזים במקום להקשיב לכל מיני גורואים ולתכניות שלהם בלי טיפת יכולת שיפוט עצמאית-אולי כדאי שתעשו משהו שבאמת עובד?וזה להקשיב לגוף שלכם!!!!!
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כמו שקולד אמר, אם היו לו כאבים בכתף הוא היה מפסיק את הבנץ'? ממש לא אם אתה מצדד בו זה או שאתה משוחד לטובתו או שאתה טיפש, תחליט אתה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
זה כמו לנהל וויכוח עם ילדים נכים שכלית תכנית abc זאת תכנית של בתולים? בוא תגיד את זה לכמה חבר'ה שאני מכיר [כולל אני עצמי] ששוקלים ניראים ומרימים יותר ממה שאתה יכול להרשות לעצמך לחלום מעניין שדווקא בתכנית עם נפח גדול יחסית [כמו שאתם טוענים] אנשים מתפתחים הכי טוב תסביר לי איך בנאדם יכול לגדול מתכנית כמו ss או כל תכנית עם 4 תרגילים???? אני אישית לא ראיתי אף אחד כזה וזה שאתה עושה 4 תרגילים באימון ורואה שאתה מתחזק בהם כל הזמן מאימון לאימון זאת לא חוכמה גדולה....הגוף שלך צוחק עלייך ומה לעשות שבבודיבילדינג אתה לא יכול להרשות לעצמך להתרחק מקיצוניות? אתה חייב לקחת את הגוף שלך לגבול [לא לחצות אותו אלא להגיע לגבול] ואתם ידידיי החמודים לא קרובים ללהגיע לקצה שלכם.... אבל שלא תטעו אני לא מנסה לשכנע אתכם...זה הגוף שלכם אתם רוצים להמשיך להתעסק בקקי תהנו אבל אל תנסו להשפיע על אחרים ולגרום להם לבזבז ת'זמן עם אימוני שטות שלא מותאמים בכלל למטרות שלהם [מישום מה יש לי הרגשה שהכל נכנס ויוצא לכם מאוזן אחת ויוצא מאוזן שניה]
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
כללי:: בן-אדם
עוסק ב:: רוצח שכיר
חדר כושר: אין לי חדר כושר, רק מקום שאני מתאמן בו
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() לא עדיף לך לפצל את האימון רגליים אחי ? נראה יותר מדי ארוך ומתיש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() להיות נקבה יותר מתאים לבנאדם שאומר:
אני לא מסתכל על שרירים אני מסתכל על תנועות [נשמע כמו פילאטיס] אני לא עושה הרבה סטים הגוף שלי עדין מידי בישביל זה 4 תרגילים באימון זה מספיק [בגלל זה אתה ניראה כבר כמה שנים כמו ילדה בת 15] זאת תכנית שאפשר להתחזק בה מאוד [בטח שתתקדם מאימון לאימון כשאתה עושה 4תרגילים בכל אימון אבל זה לא נקרא להתחזק] בינתיים אתם נשמעים כמו כוסיות מכון טיפוסיות...אז מה אם אתם עושים סקוואט ודדליפט....זה לא מה שעושה אותך גבר ולא מצמיח לכם שיערות על הביצים
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() נערך לאחרונה על ידי hypertrophy, 30-03-09 בשעה 17:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
להגיד: אוי מדגדג לי במפשעה אז אני לא מסוגל להתאמן זה לא נקרא להקשיב לגוף שלך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() דווקא דדליפט יכול להגדיל את הביצים אם הוא כבד מדי ^_-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]() אז זה מה שקרה לי?!?!!?
ולא הבנתי מה קרה לביצים שלי!
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|