|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
גולש עם אזהרה
|
![]() טוב ככה אני כבר שבועיים בנטרלי (פחות או יותר) אז הגיע הזמן להתחיל חיטוב. עשיתי כמה שינויים לתפריט מלפני שבועיים אז ככה:
משקל: 65 גובה: 1.72 bmr: ~1700 תפריט: בוקר: חלב 1% 200 מ"ל ברנפלקס כוס אחת סוכר כפית אחת קפה כפית וחצי בית ספר: 6 פרוסות פסטרמה דלת שומן 3 כפיות קטשופ 3 כפיות חרדל 6 פרוסות לחם קל בננה/תפוז. צהריים: שעועית ירוקה 100 גרם חזה עוף 150 גרם. קוטג' 1% גביע אחד. טונה במים קופסא אחת. נשנוש: קוטג' 1% גביע ארוחת ערב: סלט 3 חלבונים 1 חלמון קלוריות: ~1700 (גירעון של 500 בערך) חלבון: 200 גרם פחממות: 130 גרם שומן: 40 גרם נשמע טוב? אם כן נראה לי זה יהייה התפריט הסופי שלי וסוף סוף נוריד את הכרס הנוראית הזאת! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() יש יותר מדי חלבון 200 גרם חלבון לבנאדם שוקל 65 ?
150 יספיקו ותוסיף שומן איכותי ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מאיפה כל השומן מגיע? לא ראיתי בתפריט שומן איכותי...שמן זית, אבוקדו דחוף משהו לתפריט.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
גולש עם אזהרה
|
![]() סליחה שחכתי לציין שסלט יהייה ככה שתי כפיות שמן זית.
זה מספיק? |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|