|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Nov 2008
הודעות: 118
גיל:: 21
חדר כושר: Home sweet home
|
![]() כולנו אוכלים טונה
כולנו הרבה טונה חלקנו המון טונה וחלק כמויות מסחריות של טונה אם לא נגוון נתחיל לחרבן דגים... אז איך אתם אוכלים את הטונה שלכם?? למשל מתכון שלי לגיוון: אני שם קופסא טונה שם תירס שם טיפונת קטשופ שתי כפיות סחוג ירוק וחותך פלפל חריף חי וירק קצוץ (זה לא חריף בכלל יוצא) זה יוצא סלט טונה בכיוון פיקנטי כזה.. זה המתכון היחיד שיש לי לצערי שאר הזמן אני אוכל צינימים עם מיונז וטונה ומרגיש בפרוסה הרביעית שאני נחנק מי שיש לו מתכונים או שיטות שהוא פיתח לגוון בטונה שיחלוק אני בטוח שזה יעזור להרבה ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני הכי אוהב טונה במים לאכול פשוט עם כפית אבל אם רוצים שזה ייצא ממש טעים אז פשוט להוסיף שמן זית וקצת אורגנו ויש לך מעדן...
|
![]() |
![]() |
#3 | |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
תאריך הצטרפות: Aug 2008
הודעות: 2,301
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
גיל:: 22
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() ציטוט:
אני כל מה שאני משלב עם טונה במים גורם לי לבחילות ולא יעזור מה זה.. אבל בכל זאת אני אוכל את זה =) אני שם מלפפון ועגבנייה חתוכים דק, חצי לימון סחוט והרבה אורגנו..
__________________
![]() ALLMAX ISRAEL ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 1,636
גיל:: 20
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() טונה במים + שמן זית + טבסקו
|
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אוכל את הטונה עם חמישה שקדים
|
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() haas אתה מוכן לעיף את התמונה מהחתימה איזה גוףף! אני לא מאמיין
__________________
בקרוב פרטים |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Nov 2008
הודעות: 118
גיל:: 21
חדר כושר: Home sweet home
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() טונה עם מלפפונים חמוצים , ביצה קשה , מיונז , טבסקו , אפשר גם תירס וקצת אורגנו = להתפנק!
|
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 782
גיל:: 21
עוסק ב:: חייל משוחרר!!!
חדר כושר: אין לו שם
|
![]() אני עושה אבוקדו ומיונז, ולוקח מזה שתי כפות ומערבב עם הטונה..
או קוצץ לימון כבוש ומוסיף אותו וכף מיונז.... אה ופלפל חריף כבוש גם..
__________________
אני (כבר מזמן לא) בתאילנד!!!!!! |
![]() |
![]() |
#10 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() וכולם פותחים על זה פוסטים. תריץ חיפוש. ננעל
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|