|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לכל הענקיים שיש פה בפורום(אני מדבר על מי שמתאמן מעל שנה ונראה כמו טנק/קיר וכו') שהיה לו פעם בעיות עם החזה מבחינת גדילה.
מה עשיתם שהחזה פיגר מאחורי כל הגוף? יותר עבודה? פחות עבודה? גיוון? טווח חזרות? אישית יש לי את הבעיה זאת, חזה קטן מאוד אבל חזק מבחינת משקלים... אפילו שמתי לב שהחזה גדול יותר במצב רפוי ![]() אבל אני מתגייס אז זה לא יצא לפועל בשנים הקרובות,סתם מעניין אותי לדעת איך שיפרתם את החזה....
![]() ![]() נערך לאחרונה על ידי talp, 09-01-09 בשעה 01:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אישית הוספתי עוד 2-3 סטים על החזה..
אבל אני לא אופציה מה שובד עלי זה נפח גדול[יחסית] עם תדירות של פעמיים בשבוע לכל שריר ורוב רובם של המתאמנים זה יוביל לאימון יתר מהר מאוד... קשה לומר בלי לראות את תכנית האימונים מה יכל לעזור לכל בנאדם יש כאלה שעובדים יותר מידי..יש כאלה שפחות יש כאלה שלא עושים תרגילים נכונים צריך לבחון כל מקרה לגופו
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לראות אולי יש רוב שx עובד עליו לעומת מינימום שy עובד עליו. אז לפי זה אני אשאל את האנשים שפחות או יותר דומים לי מה לעשות הלאה. וגם סקרנות... כי חזה זה שריר מורכב ובעייתי יחסית. ועד עכשיו לא נתקלתי אישית בבעיה בגב וברגליים שהם גדולים.
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני יכול להגיד לך דבר אחד כל אחד יכול להגיד לך שתוכנית כזו או אחרת עבדה עליו טוב אבל זה לא אומר שיעבוד עלייך טוב כל אחד והגוף שלו מבין? אתה צריך לנסות את כל השיטות אימון כל התוכניות ולראות מה עובד עלייך הכי טוב, אבל המלצה שלי אחי כל הזמן תגוון את התוכנית האימונים שלך וכמובן שתזונה זה חלק בלתי נפרד מהספורט הזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
תשנה תרגילים, תשנה טווחי חזרות,כמות סטים וכו' ותראה מה משפיע הכי טוב. תלמד להכיר את הגוף שלך
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
בדיוק, אין תשובה בעולם שתוכל להסתמך עלייה. אם החזה שלך מפגר גנטית אין לך הרבה מה לעשות בנידון (בהנחה שאתה גם ככה מאמן חזה בצורה הגיונית כל שהיא) אני יכול להגיד לך בוודאות שאם תעשה שינויים בתוכנית האימונים, תוסיף/תוריד סטים, תשנה מס' חזרות, אתה לא תראה תוצאות ניקרות לעיין, אולי לתווח הרחוק. מה שכן יכול להייות שאתה לא עובד עצים מספיק, ואם כך - תנסה לעלות את רמת האינטנסיביות של האימון, אתה יכול גם לנסות להוסיף משקלים - זאת אומרת לעבוד כבד יותר. תרגיש מה נכון עבורך ואל תחשוב יותר מדיי ותעשה חישובים מייותרים, זה רק יהרוס אותך. בהצלחה..
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() אצלי לפחות בהתחלה החזה פיגר מאחורי הכל ועכשיו הוא נהייה החלק הכי בולט, אפשר לומר שזה שריר שלוקח לו זמן לגדול...
אני לפחות עושה 3 סטים עם משקל מקסימאלי ל8~10 חזרות שבדרך כלל אני מגיע לכשל בחזרה בה בסט האחרון. עובד עלי הכי טובה, תנסה אולי יעבוד גם אצלך |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני עובד על החזה ברוטציות
חודש אימון דמבלים חודש אימון ברבל(מוטות) באימון דמבלים: לחיצת חזה שטוח דמבל לחיצת חזה עליון דמבל פלייס שטוח דמבל פלייס עליון דמבל מקבילים או פולאובר אימון מוטות אותו דבר רק במקום פלייס עליון ושטוח אני עושה קאבל קרוס
![]() |
#10 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() אני הצלחתי לשפר את החזה שלי הרבה בשנה האחרונה אבל עדין טעון ודרוש עוד שיפור ועבודה בכל מקרה..
הדרך שבא עבדתי לחיצת חזה בשיפוע 5 סטים בטווח חזרות של 6-8 ולעבוד כבד ובשאר התרגילים 8-10 חזרות ואני מגוון שבועיים חזה עליון אם מוטות שבועיים אם דמבלים. אני גם עובד hammer בחזה אם יש לכם כזה במכון ועושה שם דרופסט מטורף 10 חזרות אם 120 קילו 12 חזרות אם 100 קילו 15 חזרות אם 80 16 חזרות אם 40 קילו ואז אם 25 קילו לחיצה בהאמר עד שאני מגיע למצב שאני מותש ולא יכול להזיז את החזה שזה אומר דחק עד שאתה מת ![]() משתדל לעבוד הרבה פליס בנוסף ולשלב דרופסט גם שם! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
פותח הפוסט, לגלעד זה מתאים, אבל לך לא הייתי ממליץ לשעות דרופ מרובע
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() תשלב פאוורליפטינג .
<<<O.o ![]() ![]() נערך לאחרונה על ידי עלוש, 09-01-09 בשעה 16:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() תגוון תרגילים חזרות תוסיף תוריד סטים או שתנסה לשלב פאור... כמו שאמר לך עלוש :d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() תודה לכולם
![]() למי שיש עוד שיספר...
![]() |
#17 |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל משוחרר!!!
חדר כושר: אין לו שם
|
![]() תשלב סבלנות, ותעשה דרופסטים של התמדה ותזונה נכונה....
אחי עזוב.. תעבוד טוב, תאכל טוב, תישן טוב- תגדל טוב. וגנטיקה אי אפשר לשנות, אבל אפשר למצות. קח את הזמן, תעבוד טוב על החזה - פעמיים בשבוע, 3 תרגילים שעובדים לך הכי טוב, 3 סטים כל תרגיל- ואתה מסודר.
![]() |
#18 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() האמת שזה מוזר....אני מתחיל לשמוע על יותר ויותר אנשים בזמן האחרון שהחזה אצלם הכי פחות מפותח... מוזר
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() במרבית המקרים זה לא נכון! פשוט רוב האנשים נוהגים לשים לב לחזה לפני הגב ושרירים אחרים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() אתם פשוט לא עושים משקלים כבדים
![]()
![]() |