|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן חברה,
שמי דן 1.75 מטר בן 17 משקל 70.5 קילו. אני מתאמן 11 חודשים ולפני שבוע המדריך במכון עדכן לי לabc. אשמח לתגובות. המטרה היא מסת שריר. A קדמית וחזה: לחיצת חזה במוט 12-10-8-6 ספסל 37 מעלות לחיצה 3*8 פרפר בכבל קרוס 3*10 פרפר בשכיבה 3*10 כסא כומר עם מוט ופולי תחתון 12-10-8-6 כפיפת מרפק בעמידה עם כסא 65 מעלות 3*10 פטישים 3*10 כפיפת מרפקים שתי ידיים 3*8 b גב וכתפיים: פול אובר 3*8 חתירה בטי-באר 10-8-6 פולי עליון אחיזה רחבה 12-10-8-6 פולי עליון אחיזה צרה 3*8 לחיצה בסמית משין 12-10-8-6 הנפות לצדדים בפולי תחתון 3*10 כפיפת כתף 50 מעלות 3*10 בשכיבה על הבטן על ספסל הנפות לצדדים 3*10 c רגליים ואחורית: לחיצת רגליים במכונה + תאומים (סופר סט) 4*10,10 מכרעים במשקולות חופשי 3*8 סקוואט (בתמיכה של פיטבול כי במוט כואב לי בצוואר) 3*8 כפיפת ברכיים במכונה 3*10 לחיצה צרפתית 4*10 לחיצת חזה אחיזה צרה 3*8 פולי עליון במוט\חבל 3*8 כפיפת מרפק בפולי תחתון 3*8 אימון אחד בטן,אחריו גב תחתון בבטן אני עושה כפיפות 5*35 ואלכסונים 3*20 ויש לי 2 תרגילים לגב תחתון. הסדר הוא abcxabc. אחרי כל אימון אני עושה 20 דקות ריצה על 9 קמש שיפוע 0. עכשיו עוד שאלה,עשיתי 8 חודשים דיאטה ואירובי והורדתי 25 קילו,ועדיין נשאר לי טיפה שכבה שומן כזה בעיקר בבטן,הדיאטנית אמרה לי להפסיק עם הדיאטה ולא לרדת במשקל כי זה לא טוב כי ירדתי כבר הרבה,והמדריך אמר שלעשות כל אימון 20 דקות ריצה ולעבוד טוב במסה ולאט לאט השומן ירד. מה אתם חושבים? תודה רבה לכל מי שישקיע מזמנו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לפי דעתי קצת יותר מידי סטים.. אתה עושה 12 סטים לשריר גדול ולשריר קטן... אז קודם כל אם אתה עובד פעמיים בשבוע על אותו שריר מספיק 9-11 סטים לגדול.. קטן: 7-9.. שים לב לכמות הסטים ביד אחורית...
לגבי השומן.. תמיד טוב לעשות אירובי (גם אם אתה באמסה שד"א לא ציינת אם אתה מאסה או חיטוב) במיוחד כשיש לך עור עודף... כה... תעשה קצת אירובי תעלה נקי מאסה אם זה המטרה שלך.. ולאט לאט העור העודף שנוצר כתוצאה של ירידה משומן ימתח לטובת השרירים..(ימתח לא יהפוך!!!). בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זו דוגמה מצוינת לתוכנית לא טובה.
- אין מספיק ימי מנוחה (אלא אם אתה על חומרים). - לא יכול להיות שהיד האחורית והרגליים יקבלו את אותו מספר סטים. כנ"ל חזה ויד קידמית. - בחירת סדר התרגילים בכל שריר נראת יותר כמו סלט, מאשר תוכנית אסטרטגית. - כפיפת כתף מיותרת מכיוון ההכתף הקדמית מקבל מספיק גרוי בתרגילי הלחיצות. - שמונה סטים לבטן זה הרבה יותר מדי. - אם אתה יכול לבצע 35 כפיפות בטן בסט, מאד סביר להניח שאתה מבצע אותם בטכניקה לא נכונה. ובקשר לפיסקה האחרונה, הייתי הולך עם התזונאית. סאראמאגו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אבל אני לא מרגיש עומס בשריר אז זה אפשרי לעשות הרבה סטים כמו שאמר המדריך לא?
20 דקות ריצה מספיק (ביום מנוחה אני בד"כ עושה 45 דקות ריצה)? המטרה שלי היא לרדת באחוזי השומן ולהעלות מסת שריר נקייה. ואין לי כ"כ עור עודף(אני חושב) מה שכן יש לי קצת כפלים בעור בבטן. זה abc..יש יום מנוחה אחד בשבוע לא? מה הבעיה שיש להם אותו מספר סטים? לא ידעתי שמשנה סדר התרגילים... אני רוצה לעבוד חזק על הבטן.. לא נראה לי שאני עושה כפיפות בטן בטכניקה לא נכונה,אולי אני עושה אם כבר די מהר.. גם אני חושב שהתזונאית צודקת,אבל מה לעשות אני לא רוצה שיצא שהורדתי 25 קילו לחינם... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
-אין אפשרות לרדת באחוז שומן ולעלות במאסה.. יש או זה או זה.. או לרדת באחוזי שומן או לעלות במאסה.. -על מה שאתה מדבר זה עור עודף. ירידה של 25 קילו מן הסתם יוצרת עור עודף.. -בזמן חיטוב קשה מאוד לעבודה 6 פעמים בשבוע ועוד בכזאת אינטנסיביות של abc מכיוון שאתה חלש יותר כתוצאה ממאזן קלורי שלילי.. תנסה תוכנית פחות אינטנסיבית - שריר גדול צריך יותר סטים משריר קטן כמו שבנאדם גדול צריך לאכול יותר מבנאדם קטן- הגיון בריא - תעבוד על הבטן עם משקל נוסף בסטים של לא יותר מ20 חזרות ב3-4 סטים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() שיידי,
כמה זמן אתה מתאמן? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() לא מסכים איתך לגבי ימי מנוחה... זה כבר תלויי כל אחד וזמן ההתאוששות שלו...
אני עובד גם כן abcx2 וזה עובד עליי מצוייין שום בעיה של מנוחה.. 72 שעות מינימום בין אימון לאימון מספיק זמן בהחלט.. מה שכן זה תוכנית מאוד אינטנסיבית זה כה. פציעות דלקות אימון יתר? כה יש סיכון יותר גדול.. אבל סה"כ זה מצויין.. לגבי מספר סטים כמו שציינתי יש יותר מידי כמובן הפרדה בין שריר גדול לשריר קקטן.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() בקיצור המדריך שלי במכון סתם חרטטן ולא מבין בכלום? יש מצב..
וואלה הייתי עד עכשיו בטוח שיש לי אחלה תכנית ואני בדרך הנכונה.. מישהו יכול לשכתב את התכנית שלי כדי שתהיה יותר יעילה? ובקשר לזה שאי אפשר לרדמת בשומן ולעלות במסה,אז מה עושים בחיטוב? יורדים באחוזי שומן ועולים במסת שריר לא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() לא... עשיתי שבועיים abc פעם בשבוע ואז עברתי לפעמיים... האימונים שלי מאוד מאוד אינטנסיביים. אני מתאמן בבית הארדקור וחברים שמתאמנים שבאים להתאמן איתי יוצאים שפוכים ולא חוזרים..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() בנצ' מוטות פלאטות מתח וכו'... הרוב זה אילתורים מי שמתאמן בבית מכיר את זה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|