|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: איש המאסל
עוסק ב:: לספור כבשים
חדר כושר: גולד ג'ים
|
![]() יש לי חבר דוק.. אבל מ'זה דוקק יותר רזה ממקל ואני לא צוחק אני מקיף לו את היד עם האצבעות עכשיו כמה שהוא לא אוכל הוא לא משמין ??
יש לכם איזה עצה לתת לי ? משהו ? הוא התחיל להתאמן אימון ביתי קצת משקולות שכיבות סמיכה וכאלה.. אם אתם יכולים לתת עצה משו שהוא יתחיל לקבל קצת נפח \ צורה משו.. ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() שיתחיל לאכול
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה חושב שהוא לא ידע את זה?! גם לי יש חבר שכמה שהוא לא אוכל הוא לא משמין..והוא גם לא עושה שום פעילות ספורטיבית. עכשיו בקשר לשאלה שלך.. יש אנשים שרזון זה אצלם בגנים,בדיוק כמו השמנה. לפי דעתי הדרך היחידה לגרום לו לגדול קצת זה שהוא יתחיל לאכול אבל לא סתם אוכל אלה לאכול כל מה שהוא אוכל פלוס שוקולדים וסופגניות וגלידות וכל דבר מתוק אחר עם הרבה קלוריות. אולי זה ישבור לו את הרזון והגוף שלו כבר יתחיל להתרגל לעלות במשקל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אין דבר כזה אוכל ולא גדל
שיאכל יותר |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בלי לאכול שטיות, תאכל הרבה, לא עוזר? שיאכל יותר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() שלום.
הכותרת שונתה. בבקשה לקרוא חוקי הפורום, כותרת לא עיניינית תוביל לנעילת האשכול. אם המצב של חבר שלך ממש על הפנים, ממליץ לו לפנות ליעוץ תזונה או לחילופין ללמוד לבד ע"י מאמרים וכד' אם הוא מסוגל. בנוסף כדאי גם להירשם לחדר כושר, ולקבל תוכנית ממדריך מוסמך ויחד עם שילוב תזונה נכונה לעלות את מסת הגוף הרזה.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כנראה אז שהוא רק חושב שהוא אוכל הרבה..
תהיה איתו איזה יום כל היום ושיאכל בדיוק מה שאתה אוכל..ותראה אם הוא באמת אוכל הרבה ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מי שאמר "שיתחיל לאכול" וכו'- תאימנו לי שהוא אוכל (ואני לא מכיר אותו) גם לי יש חבר שאוכל אמון! אמון! כל יום שישי פיצה ובקיצור אוכל אמון+לא עושה שום פעילות גופנית, והוא שחיףףףף, הוא דקיק. ובאמת זה תופעה מוזרה ואני לא יודע איך אפשר לפתח גוף ככה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מושעה
|
![]() מן הסתם יש אנשים עם גנטיקה פחות "טובה" לבודיבילדינג וקשה להם לעלות משקל.
התשובה הכי טובה לזה היא תפריט עם ערך קלוריות חיובי בצורה משמעותית,וכמובן לשלב עם אבקה לעלייה במאסה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: פורמה
|
![]() שיתחיל להתאמן וגיינר זה יהיה לו טוב במצב כזה
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אני אוכל יותר מרוב האנשים בשיכבה שלי+אני מתאמן בקביעות ואני עדיין רזה לאללה
אבל אני מתקדם ברוך השם,מקווה להגיע למשקל טוב עוד חודשיים |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() תפסיקו לזיין בשכל.. כשהייתי שחיף גם אני אכלתי המון, אבל בכל ארוחה... כשהיו לי 2-3 ארוחות ביום... וכל מיני חטיפים באמצע, ולא עשיתי ספורט כמעט...
ברגע שהתחלתי לאכול 5-6 ארוחות ביום (כולל ארוחות ביניים) ולהתאמן בחדר כושר, וללמוד את הגוף שלי ובאיזה צורה אני הכי טוב עולה במשקל, התחלתי לעלות. ועליתי 10-15 קילו. פשוט שיכנס לאתר ויתחיל ללמוד. ויתחיל להזיז תתחת שלו, זה לא נס שמישהו פתאום נהיה שרירי. עבודה נטו!
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|